Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Poté, co je odkopnuta svým vydavatelem, se proslulá spisovatelka Hannah Ryanová rozhodne inspirovat negativními silami ve svém životě a vytvořit brakový kriminální seriál, jehož nové kapitoly se budou každý týden objevovat v zařízeních předplatitelů. Navzdory rozpačitému počátečnímu přijetí se seriál stane obrovským hitem poté, co dojde ke skutečné vraždě, která vykazuje nápadnou podobnost s Hanniným příběhem. Je to opravdu jenom náhoda, nebo je možné, že sériový vrah kopíruje fiktivní vraždy v reálném životě? A chystá se udeřit znovu, až Hannah zveřejní další kapitolu? (HBO Europe)

(více)

Recenze (9)

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Pôvodným námetom čistá vykrádačka Základného inštinktu, samozrejme sa na spomínaný film nechytá ani z ďaleka. Potom to už nasleduje kombináciu nejakého lacného CSI a románu od Harlequinu s detinskou pointou. Namiesto kvalitnej kriminálky rozuzlenie je fakt na úrovni ako vo VIP s Pamelou Anderson. ()

hansel97 odpad!

všechny recenze uživatele

Mohl to být v pohodě béčkový námět, kterému totálně podkopává nohy tragické zpracování. Je evidentní, že to vzniklo během pár dnů od scénáře po natáčení. Ze scény na scénu se občas nelogicky skáče a vynechávají se logické spojky děje. Tragické výkony, špatná kamera, a to i na TV film. ()

IceQueen 

všechny recenze uživatele

Boli momenty, kedy som túžila byť obeťou hneď v prvej kapitole ja, aby som tak, vďaka nožu v hrudi, bola ušetrená pred zvyškom filmu. Teoreticky by išlo o eutanáziu. Scenár údajne písali chlapi, kam ten svet speje. Ja by som skôr tipla nejakú staršiu, naftalínom nasiaknutú, dámu s trvalou na hlave, ktorá píše rukou na mačacími chlpmi pokrytý ružový papier a používa pri tom plniace pero. Neviem, prečo dávam až dve hviezdy, asi som dnes proste len sladká. ()

kocik1 

všechny recenze uživatele

Thriller stejně napínavý jako jsou filmy podle Rosamunde Pilchnerové romantické. Něco mezi jednou hvězdou a smrtí, pardon odpadem. ()

BOURQUE 

všechny recenze uživatele

Celé je to na slabej úrovni, akoby vytiahnutý zo spodného „šuflíka“, natočený a režírovaný narýchlo. TV film bez akýchkoľvek ambícií. Vanessa Ray je však celkom sympatická herečka. Osobné hodnotenie: 55% (*) ()

honzic 

všechny recenze uživatele

Scénář a dialogy opravdu silný amatérismus a jinak už se to vezlo jako nějaký studentský pokus o thriller. Hodnocení: 15 % ()

Reklama

Reklama