Reklama

Reklama

Nenasytná Tiffany

  • angličtina The Greedy Tiffany
Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Pepa (Leoš Noha) tráví většinu času vysedáváním po hospodách. Aby si vydělal na skromné živobytí, vykrádá chaty a ukradené předměty prodává v zastavárně. Při jednom ze svých lupičských výpadů je málem chycen při činu a během následného útěku náhodou objeví starou videokameru. Ta skrývá záznam, který odhaluje cestu k netušenému pokladu. Pepa je ohromen a okamžitě po něm zatouží. Brzy však pochopí, že aby ho získal celý, nebude muset podstoupit jen dlouhé hodiny kopání. Cena bude mnohonásobně vyšší... (A-Company CZ)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (196)

dvopet 

všechny recenze uživatele

Paralela na chamtivost těžařů brousících si zuby na Horní Jiřetín, pohrávající si se žánrovými prvky. Při vědomí celovečerního debutu a nízkého rozpočtu oplývá film umně zvládnutými výrazovými prostředky, navíc je v kontextu současné české hrané kinematografie svěží a skutečně (bez jakýchkoliv pejorativních významů) zábavný. (KVIFF 50) ()

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

Tak tenhle film jsem si opravdu nechal na správné místo ve správnou dobu. Na letošním HorrorConu mi Tiffany sedla jako flaška vodky Pepovi. Již jsem tu čest s některými horrorovými kraťasy Andyho Fehu a můj názor na ně byl vcelku rozpačitý. A tak trochu jsem se Tiffany obával. Ale veškré pochybnosti brzy rozvál a zahnala. ten film má hrozně dobrý a nebál bych se říci (na české poměry určitě) originální nápad, který zpracovává bez větších úskosů a pochybení. Větve jsou parádní, atmosféra zvláštní a humor zde horrorovou linii nijak nepotlačuje a atmosféru nijak nerozmělňuje. Navíc, noha je zde geniální a hrozně mě bavil majitel zástavárny. Určitě subjektivně nadhodnocuji, ale mě ten film v daný okamžik fakt hrozně sedl a udělal mi radost. ()

Reklama

heyda 

všechny recenze uživatele

Na české poměry sympatické dílko, ať už režijně herecky či nápadem, škoda jen, že po hororové stránce by nemohl konkurovat ani béčkovým hororům z 90. let. Ale díky krátké stopáži se to dá vydržet a člověk je docela zvědavý jak zevlující Leoš Noha (známý z Okresní pjeboju) dopadne. Zda zbohatne nebo ne... 60% ()

Johnny.ARN 

všechny recenze uživatele

Tak Češkovia po rokoch utrpenia a preveraných námetov prišli konečne s niečim novým. Originálnym. Ľudovým. Skvelý námet, amatérske prevedenie, prirodzené dialógy a hlavne postavy, ktoré sa na nič nehrajú a konajú presne tak, ako by v realite konali. Žiadne zdržovačky a vysvetľovania, kto sa ako kam dostal ( aj keď v jednom momente by nebolo odveci vysvetliť, kto je vlastne tá Tiffany. Bystrí divák si to ale spojí s tým zámkom ) a prečo robí čo robí. A neni to ani zbytočne naťahované a žiadne kokotné zábery, pri ktorých rozmýšľate nad samovraždou. Úplne ale vidím, že akademici a harcovníci v tomto fachu film zavrhnú, lebo neni podľa predpisov a zaužívaných postupov. Srať na nich. Nový vietor a originálny námet. Diki Andy. Nebojím sa to tam vpáliť. 5 z 5 ()

Rodriguez 

všechny recenze uživatele

Čekal jsem opravdovou hrůzu, protože české počiny to mají s horory opravdu těžké. Tady mohu jen pochválit, že to stojí opravdu za to! Mírný český humor odlehčuje atmosféru a ukazuje naši opravdovou povahu. Pokud ale očekáváte nějaké jatka, tak si pusťte americkou produkci. Jediné co musím zkritizovat je finální konec a to, že nikdo nevysvětlil pojem "nenasytné Tiffany" a kde se vlastně vzala kovová pixla v zemi??? Nebo máme očekávat pokračování, kde se to dozvíme? Osobně by mě to nevadilo... 50% ()

Galerie (10)

Zajímavosti (3)

  • Natáčelo se v obci Horní Jiřetín a u nedalekého zámku Jezeří na Mostecku. (Lajty)

Související novinky

Polednice vchází do dveří

Polednice vchází do dveří

10.08.2015

V červenci řadu lidí potěšil český horor Nenasytná Tiffany a už tu máme další nadějnou domácí žánrovku. Tentokrát nás vyděsí Polednice, film debutujícího režiséra Jiřího Sádka, který se inspiroval… (více)

Reklama

Reklama