Reklama

Reklama

Dokud nás svatba nerozdělí

  • Francie Le Sens de la fête (více)
Trailer 8

Obsahy(1)

Když organizujete dokonale promyšlenou, luxusní svatbu na francouzském zámečku ze 17. století, úplně si to říká o nějaký průšvih. A když se má něco pokazit, věřte tomu, že se to opravdu pokazí a nezůstane jen u toho. Profesionální svatební agentura má na nezdary celých 24 hodin a za ty se toho může stát opravdu hodně. Zvlášť když šéf agentury z přátelství zaměstná vlezlého fotografa, kterého spíš než focení zajímá svatební pohoštění, najde záskok za kapelu, pro který je „decentní zábava“ neznámým pojmem, a ženichovo půlnoční překvapení definitivně změní celou svatbu v grotesku. Komedie od režisérů filmu Nedotknutelní (2011), jejíž inspirační zdroj můžeme hledat třeba u argentinských Divokých historek (2014), potěší srdce každého, alespoň trochu škodolibého diváka. (Aerofilms)

(více)

Videa (8)

Trailer 8

Recenze (151)

Tryskomyš 

všechny recenze uživatele

[ČSFD projekce, Brno] Tímto děkuji za možnost shlédnout tento film. Dostala jsem se na promítání poprvé. Popravdě všechny filmy, co dosud v Brně byly, mně tolik nezaujaly. Je to příjemná komedie plná vtipu, ale i dramatických momentů. Vůbec není na škodu, že jsou zde u nás téměř neznámí herci. Určitě bych ráda znovu shlédla. Zároveň by mě zajímalo, jestli případný dabing neubere tomuto dílku na kvalitě. ()

Gogo333 

všechny recenze uživatele

Komedie odehrávající se během jedné svatby. Nakoukneme pod pokličku toho jak se připravuje a řídí luxusní svatba. Samozřejmě ne vždy jde vše hladce a občas vznikne nějaký zádrhel. Komedie ukazuje nějaké zádrhely a jak se o ně musí šéf svatební agentury postarat. Samozřejmě vzniká spousta vtipných situací. O proti americkým komediím, který jsou poslední dobou na stejný brdo, je tento film trochu reálnější a člověka to víc zaujme a baví. Scéna s balónem je pak už vrchol, kde mě od smání bolely tváře. Moc se mi líbil soundtrack a hlavně písnička právě ve scéně s balónem (Cascadeur - Meaning). Film se mi líbil a děkuji CSFD za projekci. ()

Reklama

Rathalos 

všechny recenze uživatele

Tvorcovia filmu Nedotknutelni prichadzaju s dalsim filmom,nie je to sice komedia,pri ktorej sa budete valat po zemi od smiechu,no urcite vam ucaruje,citit z toho take to typicke pre Francuzsko,humor,pohodu,radost,potesenie a ma to srdce,jednoducho sa na to vyborne pozera,chvalim samotny pribeh,hercov i hudbu,takze bez pochyb plny pocet...:-) ()

kajas 

všechny recenze uživatele

Tolik slaďáků a komedií končí svatbou hlavních hrdinů a tak málo filmů ukazuje divákům pohled z druhé strany! Tentokrát jsou ústředními postavami, které si zaručeně oblíbíte, majitel a zaměstnanci jedné svatební agentury. Jejich úkolem je připravit novomanželům nezapomenutelný zážitek, sami na tuhle svatbu ale nikdy nezapomenou. A vy taky ne. Velice zábavné. ()

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Eric Toledano a Olivier Nakache si nastavili hodně vysokou laťku při Intouchables a nyní přicházejí opět s originálním nápadem, ale na to, že se jedná o Francii a film natáčí skvělí tvůrci nemá film dostatečně velké koule. Jasně sledovat svatbu z pohledů organizátorů cateringu zde tuším ještě nebylo a připravit dokonalou svatbu rozhodně není žádná lehká práce, očekával jsem, že těch průšvihů zde bude daleko více a především ke konci jsem doufal, že se to vyhrotí do větších otáček. Humoru je zde poméně, jsou zde sice inteligentní dialogy i úvahy, že bych se alespoň jednou chytil smíchem za břicho se nestalo. Bavila mě však dvojice Gilles Lellouche a Eye Haidara, ale chybí zde výraznější francouzská komediální posila a je to na tom filmu lehce znát. Slušné, ale potenciál byl větší. 65% ()

Galerie (47)

Zajímavosti (4)

  • Túžba ponúknuť hlavnú rolu Jean-Pierre Bacrimu je jedným z prvkov, ktoré motivovali oboch režisérov pustiť sa do tohto filmu. (Arsenal83)
  • Natáčanie prebiehalo v regióne Île-de-France deväť týždňov od júla 2016. Časť natáčania prebehla v Paríži a v Château de Courances v Essonne zo 17. storočia. Niektoré scény sa natočili v okolí Fontainebleau. (Arsenal83)

Související novinky

43. César Awards - výsledky

43. César Awards - výsledky

03.03.2018

Předávání francouzských filmových cen César, letos v pořadí již čtyřicátých třetích, se konalo v pařížské koncertní síni Salle Pleyel, provázeli jím herečka Vanessa Paradis a komik Manu Payet.… (více)

Reklama

Reklama