Reklama

Reklama

Brutálni teroristi unesú bývalého špióna Leonarda Turnera (Bruce Willis) a prototyp ničivej superzbrane a vyhrážajú sa rozpútaním apokalypsy nepredstaviteľných rozmerov, ak nebudú splnené všetky ich požiadavky! CIA preto vyšle do akcie svoju najlepšiu agentku Victoriu (Gina Carano), aby ich vystopovala a zachránila Leonarda aj svet. Lenže problém je, že po nich pátra nielen ona, ale napriek výslovnému zákazu vedenia CIA na vlastnú päsť aj jej expriateľ, Leonardov syn Harry (Kellan Lutz), ktorý je rozhodnutý nájsť a oslobodiť svojho otca za každú cenu! (TV Markíza)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (58)

MartinezZ 

všechny recenze uživatele

Neuvěřitelné, v roce 2015 vznikly dokonce hned dvě thrillerově akční sračky. A není tomu dlouho, co podobnou debilitu Bruce natočil zase v roli papínka nějakého Action Mana. Vizuálně hrozný, Praha nePraha. Gina je sice herecký prkno, ale i tak tady vyčnívá nad ostatní i nad Kelana Lulana. Tohle šlo u Amíků v kinech, to jako vážně? VOD konina, která si ani to Direct-to-DVD nezaslouží. ()

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

pozorovat Lutze,byť jen na fotce,je samo o sobě utrpení,nicméně do tohoto kousku se tak nějak hodí.Extraction totoiž není ničím víc než béčkově-céčkovým výplachem,kde logika úplně nefunguje a spousta věcí je tu spíš k smíchu,než aby snad divák hlavním hrdinům fandil,nebo se nedočkavostí třásl co se ještě stane.To navíc úplně pomíjím fakt,že ústředí CIA je tady v Praze,která až na pár záběru není tak úplně Praha,nebo že taxíky na nejspíš Pražském letišti mají na střeše nápisy Taksi atd atd.Bohužel to tentokrát nezachrání ani moje oblíbená Gina Carano,kvůli které jsem ve finále na film koukal,ale která tady nepředvedla vůbec nic.Bruce Vyliže ani nezmiňuju,protože si myslím,že herec jeho formátu podobné kousky opravdu nemá zapotřebí i kdyby musel zaplatit sebevíc složenek...20% ()

Reklama

StanislachKo 

všechny recenze uživatele

Vždy keď vidím takýto zbytočný film, pri každom jednom výbuchu, čo sa tam udeje iba ľutujem životné prostredie. Tupé od A po Z, herci nesympatickí, akcia mdlá a Bruce... Ako všade cca od roku 2000. 2x zdvihne jedno obočie, utrúsi 3 suché hlášky, zbalí prachy a vypadne. Krásne zavŕšenie kariéry, pán Tvrďák, gratulujem! ()

Martin741 

všechny recenze uživatele

Pozeral som to len kvoli kozatej Gine Carano, ktora bola dobra vo filme Zkrat ako militantna nasrana feministka, a tak som si povedal, co vyplodi Gina teraz? No a nevyplodila nic, film ma len prazdny pribeh, ktory nedava velky zmysel a na poli spionaznych filmov sa natocilo uz X lepsich veci. Willis /Die Hard 1 - 5/ zbytocny, Kellan Lutz /Tvajlajt Saga a Zatmeni/ hrat nevie a nezachranilo to potom ani tych par subojov. 5 % ()

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele

Bruce Vyliž se nám zajebal kdesi v matičce stověžaté a jeho drsnej synek. Kellan Homokles Lutz ho musí zachránit. Čím to je, že Bruce si vybírá za filmový syny takový potraty? Nejdřív Courtney teď Lutz... Ale ok abych nebyl nespravedlivej, tak nečekal jsem nic a nakonec dostal celkem přijatelný svižný akční béčko z příjemnou stopáží. Bitka z ťamanem na hajzlu pak highlightem celýho filmu. Jenom toho Lutze bych vyměnil. Neříkám, že se nesnaží, ale to jak si hraje na tvrďáka mu nežeru. Gina už taky předvedla víc. Průměrný 3*.55% ()

Galerie (34)

Zajímavosti (5)

  • Hneď v prvej scéne si môžete všimnúť, že Bruce Willis má ruky spútané raz čiernou a raz bielou páskou. (Johnny.ARN)
  • Simon Rhee na filmu pracoval jako koordinátor kaskadérů a lze ho zahlédnout v malé roli instruktora Jiu-Jitsu jak trénuje Harryho Turnera (Kellan Lutz). (Rominator)
  • Zpočátku se film odehrává v Praze. V několika záběrech jde vidět několik vozů taxislužby, které mají na střeše cedulku „tksxi“. Takto označené taxíky v ČR však nejezdí. (rublik05)

Reklama

Reklama