Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Tokyo zkouší utopit žal. Sierra využívá osobní taktiku zaměřenou na zranitelnou Nairobi. Suárez pokračuje v honu na Raquel. (Netflix)

Recenze (32)

Dusty56 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Zatím nejlepší díl 3. série. Nápad s fretkou proveden na jedničku. A konečně někdo vystřelil do okna, ve kterým se promenádují celou dobu. Radost jsem měl ze Sierry, konečně to vypadalo, že někdo od policie/armády není úplně tupej. Bohužel tím závěrem to pokazila - tak vyhodili jeden obrněný vůz, snad tam měli snipery, tak proč je (aspoň některý z nich) potom nesundali?! A sice by bylo nelogický z pohledu policie sundat inspektorku, ale aspoň by už neoxidovala na obrazovce a hlavně by scénáristi konečně něčím překvapili (stejně jako Nairobi určitě přežije). ()

sKralicek 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Z teenagerovského seriálu se stal brutální masakr. Nějaké nelogické chování postav jde stranou a už to není hra, ale poměrně surově ztvárněný boj policie se zločinci. Tohle jsem chtěl a na tohle jsem čekal a dočkal jsem se! Ale sakra, Nairobi byla moje nejoblíbenější postava, jestli opravdu zemře tak mě to bude hodně štvát. ()

Reklama

Sany33 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Príbeh: Poručíčka Sierrová konečne začína použivať špinavé praktiky tak ako sa patrí. Jej prvým cieľom je Nairobi a ďalším Profesor s Rachel. Prevedenie: Emočne veľmi vybičovaná časť kedy som si konečne povedal, že je tu vážne veľmi málo nelogických momentov hlavne teda zo strany policajných zložiek. Profesor je prvý raz pre mňa v bezvýchodiskovej situácií. 97% ()

Phietros 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Přepadení jde po tomto dílu stranou. Tokyo je v háji z rozchodu, profesorovi nevychází jejich krytí v lese podle plánu. Nairobi postrelena a celkovy průběh plný zvratů, ikdyz nakonec ta mrcha Sierra napálila profesora smrtí jeho milované inspektorky a válka začíná! 90% Uvidíme co přinese další série! ()

LachtanShows 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Vždycky když začne hrát ta podmanivá píseň Bella Ciao, je jasné, že dojde k něčemu velkému. Právě došlo (dle mého) k nejhoršímu úmrtí v historii seriálu a to zejména proto, že bych to radši přál těm osinám v zadku, jako je třeba Tokio. Ta se nejen ostříhala u nejhoršího kadeřníka všech dob, ale ještě bude remcat kvůli kopačkám od někoho, kdo kvůli ní seděl za mřížemi. Kráva! ()

Galerie (1)

Zajímavosti (2)

  • Fretka Sofie, kterou skupina lupičů použije v „plánu Alcatraz“, má stejně jako ostatní zloději jméno města. Sofie je hlavní metropolí Bulharska. (Taninaca)

Reklama

Reklama