Reklama

Reklama

VOD (1)

Epizody(8)

Obsahy(1)

Jejich životy jsou v sázce. Profesorův plán vychází najevo a tým se musí zbavit nepřátel, jak uvnitř Španělské národní banky, tak za jejími zdmi. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (111)

majec4 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Zabavne to je, mozem povedat ze som fanusik tohto serialu, ale miestami by som sa ubil palicou, ze to este stale pozeram. A to ma caka este piata seria. Tie niektore zapletky su strasne okato robene. Vsetko to len natahuje cely dej. Utek Gandiu bol ale super, vdaka nemu tie posledne casti mali fakt naboj. Flashbacky s Berlinom ma bavia, ak prave neolizuje Palerma. Ou shit. ()

DragonnCZ 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

4. SÉRIE - 8/10. : Akčnější, nápaditější, propracovanější, více napínavější, scénáristi tuní svoje postavy do maxima a celý tým prostě připomíná jednu velkou rodinu, scénáristi hrají na diváka s emocemi, chci vědět co se bude dít dál a prostě JO chci nahned další sérii. Seriál má opět vynikající tempo. Líbí se mi, že poslední 2. série působí jinak než první 2 série, který více působili při zemi, a nový série jsou zase jinčí. Dá se říct, že čtyřka La Casa je vlastně uplně to samý jako trojka La Casa, ale je opět jinčí a zase nabídla v každý epizodě vždy něco jinčího, i přesto, že se občas posouvala příběhově o centimetr. Opravdu sem měl v některých částech i strach o postavy. Herci zde taky předvádí něco fenomenálního, a český dabing tomu ještě víc dodává. No prostě sem doslova zvědavej a napnutej co přinese pětka La Casa De Papel, začíná se nám z tohoto stávat jeden velký akční blockbuster v Netfixové podobě. ()

Reklama

verbal 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Přesně tohle se stane, pokud se mermomocí snažíte vstoupit do téže řeky, ovšem řeka dávno v hajzlu, a místo ní vyschlým korytem protéká splaškový potok, po jehož hladině plavou použité šprcky. A pokus narvat se s dávno povislou invencí do jetého prezervativu přináší leda tak posmutněle visící, směšný zkrabatělý patvar, u kterého je jedinou šancí na udržení alespoň nějaké fazóny vycpat ho buničinou. Tudíž tu po prvních dvou dramaticky výborných a nápaditých sezónách se skvěle napsanými postavami máme sebemrzačící přiblblý italský buzikál plný vážně se tvářících trapných dementů a zvratů jak z šestákových mexických telenovel, režírovaných Strýčkem Jedličkou. Totální pičoid pro mongoloidy, za každou cenu vyvatěný do normované seriálové délky nekontextuálními, nezajímavými a patřičně nudnými zpětnězábleskovými trampotami „scénáristických“ downích malformací jednotlivých charakterů. Zjevně neumětelsky natahovaných tak na dalších pět otravných sezón. ()

Yardie 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Čtvrtá série pokračuje v duchu třetí - vzorec je naprosto stejný a funguje. Stále dosti nápadité, napínavé, drásavé, dost akce i silné momenty. Kvalitu si to stále drží, jsem zvědav na pátou sérii, kterou by to mělo vše skončit. Některé nové postavy dostaly více prostoru a využily ho velmi dobře. Šlape to! Howgh! ()

Mouchal 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Po mírném kvalitativním sešupu v třetí sérii přichází čtvrtá, která přece jenom trochu reputaci napravila. Bohužel první dvě série jsou už v rámci tohoto seriálu nepřekonatelné, což dokázala i nová čtvrtá série. Příběh se nám zamotává, postavy hloupnou, stejně tak i scénáristé a tak tu občas sledujeme mírnější seriálové fópa, kdy nejvíc do očí bijící je určitě přestřelka mezi Johnem McClanem, tedy pardon, Ghándím (zase vedle...) a našimi vykutálenými lupiči. Gándia stojí uprostřed chodby, nulové krytí a střílí na něj z obou stran. Do dvou sekund by byl navrtanej jako ukřivděná bejvalka. Nicméně přestřelky jim v Papelu nikdy nešly. Konečně jsme ale opět dostali jeden geniální plán od profesora (útěk Lisabon) a několik skvělých scén (smrt jednoho z lupičů). Flashbacky a Arturito už mě celkem přestali bavit a do příští série by to chtělo více profesora a jeho tahání nitek zpovzdálí. Bohužel k tomu příběh moc nesměřuje (viz závěrečný cliffhanger), ale uvidíme. Celkově jsem spokojen, ale názoru, že se do dalšího pokračovaní po prvních dvou sérií neměli pouštět, mě nezbavili. 85% ()

Galerie (27)

Zajímavosti (5)

  • V epizodě se policie snaží přerušit satelitní komunikaci skriptem psaným v jazyce PHP. Jde o skutečný DDoS skript, který ale slouží k zahlcení webových serverů mnoha požadavky v jednu chvíli. (OndrejBakan)
  • Ve 35. minutě na Berlínově svatbě zpívá Berlín skladbu „Ti amo“ od italského zpěváka Umberta Tozziho  z alba „È nell'aria...ti amo“ z roku 1977. (Trajektt)

Reklama

Reklama