Reklama

Reklama

VOD (1)

Epizody(13)

Obsahy(1)

Osm zlodějů vezme rukojmí a zamkne se v Královské španělské tiskárně cenin, hlava zločinců manipuluje s policií, aby postupovala podle jeho plánu. (Netflix)

Recenze (117)

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

První sezóna seriálu mi bezvýhradně vyhovovala. No, bezvýhradně, našly by se nějaké drobnosti, ale já jsem se je rozhodl velkoryse ignorovat, protože jsem se až příliš dobře bavil. Celá ta propracovaná operace mi silně připomínala film Inside Man, pouze motiv byl méně (spíše tedy vůbec) čestný. Díky tomu jsem si alespoň nemusel žádnou postavu oblíbit, tedy to jsem si původně myslel, nakonec to u mě vyhrála Nairobi pro svůj neskutečně strhující entuziasmus. Závěr řady byl ale pro mě jako diváka těžce frustrující, scénáristé by asi nechtěli číst mé myšlenky po vyjetí finálních titulků. Skvělá záležitost. ()

majec4 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Par rokov mi trvalo kym som sa dostal k tomuto fenomenu dnesnej doby. Trvalo mi zhruba dva roky presvedcit moju polovicku, ze to stoji za pokus. Nevieme si to vynachvalit. Prva seria je brutalna. V kazdej casti sme sa popod fuzy usmievkali ako to ma Profesor vymakane. Praca s ludmi je vsak kriz aj pre neho. Skomplikovali si to sami, no tak to uz v zivote byva. Ked tak prechadzam jednotlive casti, neviem najst jednu ktora bola slaba, alebo ze by niecim nejako vycnievala. Kazda cast je originalna, miestami aj vtipna, aj ked humor v jednotlivych castiach absentuje. Kasting je skvely, postavy sa mi velmi hodia a viem sa s nimi stotoznit. Motivacie urcitych postav su v niektorych momentoch kus prepalene, ale to je asi jedina vec co ma "vyrusila". Nevybavujem si nejaky serial ktory by ma dostal takymto stylom. Cista parada, tesim sa na dalsie serie. ()

Reklama

Trevor 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jediný schopný policajt v celom Španielsku, pochopiteľne ŽENA sa na prvý pohľad zamiluje do páchateľa, legendárneho EL Magnifico Professoreho, ktorý je vždy o krok pred políciou a ak nie je tak mu v poslednej sekunde pomôže náhoda. Prípad sleduje celé Španielska, inšpektorka Ráchel sa 4 x počas vyšetrovania psychicky zrúti, ale aj tak naďalej velí tomuto prípadu, a z času na čas svojím klitorisom vytrie podlahu v jednej z kaviarní, pretože sa tam objaví legendárny El Professore. Ten ctí všetky zásady, jediní čestní ľudia v celej sérii sú zločinči, oslobodí sa pár rukojemníkov ale políciu nenapadne ani jeden krok a pri tom, ako sa oslobodí 16 rukojemníkov má polícia až jednu dymovnicu, kým 35 kilogramová ŽENA Tokio v pohode odtlačí guľomet Browning s množstvom nábojov spolu s debnou o ploche 4 metre štvorcové. Rukojemníčkou je aj dcéra britského veľvyslanca, ktorá sa vylíže s jednou z páchateliek Nairobi, LGBT nesmie chýbať a keď si už už myslíte že to nepríde, 13 epizóda to zachráni - dedo El Professoreho bojoval proti fašizmusu. Liberáli tri orgazmy a ešte si aj vylížu anál a každý normálny divák sa chytá za hlavu napriek skvelej atmosfére seriálu. A čuduj sa svete, jeden zo zdejších exprdov je spokojný s produkciou Netflixu, nakoľko Netflix vie kupovať úspešné seriály iných televízii. Kalap dolu, ruško na tvár... ()

Razzor_82 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

1. série má fantastický rozjezd. Jdete rovnou do perfektně promyšlené akce plné zvratů. Muklové se pomalu sami vykreslují ve flashbacku plánovaného přepadení tak, že si je oblíbíte a fandíte jim. Herecké výkony jsou zdařilé a hlavně tahle trojka vyčnívá z davu. Tokio srší charismatem a jako vypravěčka hned od začátku chytne a vtáhne do děje. Psychopat a narcista Berlín zase drží v neskutečném napětí. Klidnou rovinu udržuje Profesor geniálním plánem. Škoda jen těch někdy zbytečných dialogů, nesrovnalostí a natahovaní. Klidně bych tak tři díly ubral. Budiž jim odpuštěny i malé nelogické nejasnosti. Vše v doprovodu skvělé hudby. Bella Ciao! 8/10 ()

MoiJe 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tie horúce hlavy so zbraňami v uzavretom a psychicky náročnom priestore... som fakt zvedavá, s akými všetkými ich chybami a hádkami Profesor počíta. Herci sa na svoje role hodia, dobre sa to sleduje. Ešte aj slizký Alberto, ktorého mali dávno izolovať, by v inom seriály mohol byť kladný hrdina, no je tak správně protivný a sebecký, že mu divák skoro praje zlý osud. A tak sa deje presne to, v čo dúfajú aj od seriálovej verejnosti, sympatie sú cez všetko čo robia na stranách zločincov. ()

Galerie (54)

Zajímavosti (5)

  • V čase 5:10 Alison (María Pedraza) ukradne Riovi (Miguel Herrán) pušku a namíří s ní na Ria. Ačkoliv je puška bez zásobníku, Alison podotkne, že má náboj v komoře a zbraň natáhne. V ten moment měl náboj z pušky vyletět a zbraň by zůstala nenabitá. To se však nestalo. (FullHaDes)
  • Všetci návštevníci múzea aj jeho zamestnanci majú presne 4-miestny PIN na mobile. Nikto nepoužíva žiaden iný druh autentifikácie, pričom vidíme mnoho druhov mobilov. (muti)

Reklama

Reklama