Reklama

Reklama

VOD (1)

Epizody(10)

Obsahy(1)

Ve Španělské národní bance už banda strávila víc než 100 hodin a Profesor je v ohrožení. A aby toho nebylo málo, blíží se nový nepřítel – armáda. (Netflix)

Recenze (77)

agentmiky 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Hodnotit jen první čtyři díly, tak bych dost kritizoval. Co to jako mělo být? Takovou trapárnu jsem na televizních obrazovkách dlouho neviděl, o to více zamrzí, že se tento pocit dostavil během sledování La Casa De Papel. Scénáristicky jedno otřepané klišé za druhým (člověk se připravuje na úder speciálních jednotek, o kterém se mluví dva díly....A ono jsou to nakonec neschopní dementi se vším všudy). A ta směšná akce, kdy na sebe všichni zúčastnění vystřílí tisíce kulek, ale nikdo nikoho netrefí. Bože. No, naštěstí se to od pátého dílu začne obracet (ten s divákem dokáže zamávat). A závěrečné tři díly za mě patří k vůbec tomu nejlepší, s čím doposud Papírový dům přišel. Rafinovaný plán El Profesora je konečně precizní, bez pomyslných děr. Postavy konečně jednají rozumně. Vše je doprovázené špičkovým soundtrackem. Tady to na mě dýchlo konečně tím, co jsem si na předešlých sériích zamiloval. Tedy hlavně tím, že by seriál měl sázet na příběh, ne na nesmyslnou střílečku, která se do kontextu LCDP vůbec nehodí. Závěrečných zhruba 10 minut přineslo slzy. To vědomí, že už ty postavy člověk nikdy neuvidí. Co se dá dělat, život jde dál. 7,5/10 ()

fixaman 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Děsivě špatné zakončení neskutečně slibného seriálu. Od chytré podívané se přešlo k bezduchým přestřelkám a takřka nesmrtelným záporákům. Berlínova linka byla zbytečná a k uzoufání nudná. A děj celé série by se vešel tak do dvou epizod. Zkrátka a dobře celá tahle druhá loupež měla mít maximálně dvě série a bylo by to dobrý. Ale Netflix holt chtěl prachy, tak se to rozhodl všechno protáhnout, aniž by tam měl co dát. Velká škoda a znova už si to celé nikdy nepustím, jen první dvě série. ()

Reklama

Lachtaan 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jeden z divácky nejúspěšnějších seriálů posledních let dospěl do svého ultimátně očekávaného konce a třebaže ono vyvrcholení spousta striktních obdivovatelů chválí, já jsem upřímně zklamán. Po pro mě nepříliš poutavé 3. a 4. řadě přišla 5. v září s absolutním oživením upadající seriálové značky a neváhal jsem hodnotit tak, jako kdysi v první sérii. Prosincové zakončení jsem vyhlížel jako 5leté dítě Ježíška, nakonec jsem ale dostal směsici překombinovaných zvratů, které skvěle fungovaly v případě první loupeže, teď už ale zkrátka nemohou nikoho ohromit. Svět byl zaslepen, já ne, finále jsem si představoval jiné, ale stále jde o seroš, který si i v mém srdci našel důstojné místo. [viděno na Netflixu] ()

Narcis 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

V této série (hlavně v 2.polovině) jsem dostal všechny odpovědi na moje otázky a taky vše, po čem jsem toužil a kvůli čemu jsem si seriál téměř okamžitě oblíbil - skvělou akci, zajímavé dialogy skvělých postav, zvraty, perfektní scény jak v interiérech tak exteriérech. Profesor byl od začátku mojí nejoblíbenější postavou - miluji seriálové hrdiny, kteří skvělě, analyticky přemýšlejí a vyhrabou se i z těch největších neřešitelných situací (Profesora stavím hned vedle Jacka Bauera, Waltera Whitea. Michaela Scofielda...). Tady mi jich nadělil fakt dost. Seriál mi rozhodně bude chybět, ale rozhodně se k němu v budoucnu vrátím a budu s napětím čekat, co mi tvůrci na Netflixu nadělí. Takže skončilo mé 2,5 roku dlouhé trápení, kdy jsem netrpělivě čekal na další epizody a sledoval jsem odpočty do dalších epizod. ()

Muel 

všechny recenze uživatele

| Netflix | Ono je to všetko veľmi pekné, production values sú tu na vysokej úrovni, pozerať sa to vlastne ani nedá znudene. Ale tá zápletka... asi zmysel dáva vo všetkom, ale neprístúpil som na tú hru. Proste a jednoducho vieme všetci, že Profesor to má všetko vymyslené. Čiže pozerám to, nejak to plynie a napokon to skončí a ja sa len pýtam, čím ma to malo nadpriemerne baviť. Malo to proste skončiť druhou sériou. Recenziu neskončím ale na negatívnej vlne a uznám kvality, prvé dve série patria k vrcholu seriálu a aj napriek tomu, že aj tie mali svoje nedostatky, bavili ma ukrutne. GG, Money Heist, well played! | Hodnotenie: 6/10 | ()

Galerie (30)

Zajímavosti (6)

  • Matías (Ahikar Azcona) si vymyslí jméno Pamplona, ve kterém se ve skutečnosti narodila představitelka Alicie Sierray, Najwa Nimri. (KajusaK)
  • Na začátku tohoto dílu můžeme slyšet skladbu „Friday I'm in Love“ od zpěvačky Phoebe Bridgers z roku 2018. Tato píseň je coververzí od britské hudební kapely The Cure. (Trajektt)
  • Ve scéně, kde se Berlín (Pedro Alonso) baví se svým synem v restauraci, je slyšet píseň „ily (i love you baby)“ od zpěváka Surf Mesa. (orionn12)

Reklama

Reklama