Reklama

Reklama

Neoreul saranghan shigan

(seriál)
  • Jižní Korea 너를 사랑한 시간 (více)

Epizody(16)

Obsahy(1)

Oh Ha Na a Choi Won jsou přátelé již 17 let, jsou si velmi blízcí a oba jsou svobodní. Ha Nau právě opustil přítel, a tak se s Choi Wonem vsadili, kdo z nich se do 35 let dříve ožení nebo vdá.
Choi Won udělá velký dojem na novou kolegyni Lee So Eun a ani Ha Na nepřestává hledat novou lásku. Najdou si oba své ideální protějšky, nebo zjistí, že ta pravá osoba není zas tak daleko? (andiek05)

(více)

Zajímavosti (5)

  • Původní pracovní název Neoreul Saranghan Shigan, 7000 Days (The Time That I Loved You, 7000 Days) byl změněn na Neoreul Saranghan Shigan (The Time That I Love You). (andiek05)
  • A možná že se na celém ne zcela úspěšném šestnáctidílném tažení jihokorejskými televizními přijímači podepsal i fakt, že se produkční společnost rozhodla již v době samotného natáčení odvolat původní scenáristku Min-hyo Jeong, jejíž výsledky produkční společnost zřejmě nenadchly tak, jak by ji nadchnout měly, aby ji hned nato nahradila zkušenou ženskou scenáristickou dvojicí Do-yoon Jeong a Ha-na Lee. (Conspi)
  • V průběhu výroby celého šestnáctidílného seriálu vznikl mezi produkční společností I Will Media Company a dosazeným televizním režisérem Soo-woon Jo jakýsi jen těžko definovatelný, ovšem do značné míry snadno hmatatelný, napjatý vztah plný děsivých emocí a černočerných negací, který vyústil v náhlý odchod právě posledního jmenovaného, který tak dal najevo svůj razantní nesouhlas se směrem, jakým by se výroba měla dle směrnic produkční společnosti ubírat. Snad jakoby mávnutím kouzelného proutku se ale po šestidenním trucování režisér pln pozitivní nálady k rozpracovanému seriálu opět vrátil a úspěšně jej dovedl do zdárného konce. Byly to ale možná právě tyto pochybovačné aspekty, které se později výrazně či méně promítly v celkovém vzezření, neboť seriál nedosáhl - ani s přihlédnutím ke hvězdnému obsazení, jemuž dominuje hlavní dvojice Ji-won Ha a Jin-wook Lee - takového diváckého ohlasu, s jakým se původně počítalo. (Conspi)

Reklama

Reklama