Reklama

Reklama

Série(3) / Epizody(36)

Lidský vězeň se ve vesmíru seznámí s miloučkým mimozemšťanem, který dokáže zničit planetu, a vydá se na mezihvězdné dobrodružství za záchranu světa. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (63)

Melios 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Niečo ,čo začalo len ako jednoduchá infantilná komédia sa premenilo na ťažkú, vážnu a smutnú drámu. (Hodnotím len 1. Sezónu ,zbytok ohodnotím zvlášť). Zozačiatku to začalo fajn ,no potom sa seriál nečakane rozbehol a začal šokovať scénu po scéne. Finále je dokonalé. Je napnuté a hlavne dychberúce. Koniec smutný. Čakám ako dopadne druhá sezóna ,pretože toto ma priam šokovalo. Gary a Quinn sú perfektní, ich vzťah funguje a dabing (anglický) je fakt kvalitný. Mister Commander bol .....zaujímavý? I tak sa to dá povedať Zbytok ušiel. Zopár vtipov padlo ,ale pre mňa je to hlavne dráma. Pokiaľ pominiem tých pár slabších dielov tak si to zaslúži silné 4* ,alebo slabých 5* ,výber je na vás. Odporúčam všetkým, čo milujú sci-fi, nevadia im krátke seriály a páčia sa im popkultúrne narážky... ()

honajz2 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Celkové shrnutí a hodnocení si nechám na později, až budu mít za sebou celou třetí sérii, nicméně chci to dočasné/trvalé umístění v oblíbených seriálech nějak obhájit. Takhle nadšený jsem z žádného seriálu nebyl ani nepamatuju. I Carnivale si mě získával delší dobu, stejně tak Project Blue Book, ale tady jsem už od začátku tušil, že bych si to mohl zamilovat a i přes pár slabších epizod byl pro mě tenhle seriál s každou další lepší a lepší, takže se moje tušení jenom potvrdilo. Možná dojde k nějakému zlomu kdy mě to naštve nebo už to nebude ono (snad ne!), ale stejně chci tenhle seriál prozatím mít v oblíbených. Zaslouží si tam být - a že není jednoduché se tam dostat. ()

Reklama

topr harley 

všechny recenze uživatele

Parádní scifi animák. Tohle jsem našel čistou náhodou a rozhodně toho nelituji. Za začátku jsem si říkal, že hlavní hrdina je neskutečně otravný a myslel jsem, že to vypnu, ale dal jsem tomu šanci a nelituji. Z té otravnosti tvůrci dokázali udělat hlavní přednost seriálu a od začátku do konce každého dílu jsem se rozhodně nenudil. Vtipné, svižné a zábavné. Rozhodně se těším na další sérii. ()

tomeek 

všechny recenze uživatele

Až na ty chvílemi zbytečné dialogy, kdy hrdina komentuje cokoliv, tak musím říct, že jsem nebyl absolutně připravený na to, co přijde. Epičnost v rozměrech o jakých se Rickovi a Mortymu ani nezdálo a jistota přežití postav asi jako u Hry o trůny. Za mě super, ale jak říkám, ubrat rádoby hlášek a je to jasná 5*hvězda. Skvělá hudba. ()

Silence 

všechny recenze uživatele

I přes několik slabších momentů, napříč třemi sériemi úžasně komplexní, vyvážená, osvěžující, epická, dramatická i dojemná jízda s výborným vývojem postav i jejich vztahů. Po druhé sérii, která několikrát přešlapovala na místě a váhala, kam se vydat, třetí opět vytřela zrak a přestože je zřejmé, že Olan Rogers má v rukávu ještě tuny nápadů, aby se v dalších sériích nemusel opakovat, a vývoj a propojenost příběhu má pevně v rukou, vůbec by mě neurazilo, kdyby třetí série byla poslední. Pokud by to tak bylo zamýšleno a příběh řádně uzavřen. Bohužel díky příslibu další série v době dokončování té třetí je konec - přestože do jisté míry v rámci vývoje příběhu bychom ho mohli považovat za dostatečně výmluvný - otevřený se zřejmým cliffhangerem a množstvím nezodpovězených otázek, tuším, že tvůrce by příběh, pokud by mohl, zakončil komplexněji. A to je prostě u takhle fajn počinu obrovská škoda. ()

Galerie (25)

Zajímavosti (6)

  • Na konci epizody hraje skladba „Enter One“ od anglické písničkářky Sol Seppy. (Doomcourier)

Reklama

Reklama