Reklama

Reklama

Série(3) / Epizody(36)

Lidský vězeň se ve vesmíru seznámí s miloučkým mimozemšťanem, který dokáže zničit planetu, a vydá se na mezihvězdné dobrodružství za záchranu světa. (Netflix)

Recenze uživatele Milky. k tomuto seriálu (2)

Final Space (2018) 

I přes nepřekonatelně otravného a debilního hlavního hrdinu je tohle asi nejnapínavější, nejepičtější a nejemotivnější věc, co jsem za poslední roky viděl. A na hlavu poráží celou Marvelovskou frančízu a s DC si vytírá podrážky od hoven. A zároveň je to dost zábavné (ikdyž občas je humor až moc trapně americký, ale vždycky to vynahradí napětí a děj). Rick & Morty jsou sice chytřejší, ale co se týče příběhu a atmosféry, tohle je na jiné úrovni. U Avocata jsem měl chuť jít brečet k mamince a na konci série mi zůstala čelist dole. O něčem takovém si můžou celí Avengers i s Thanosem nechat jenom zdát. Asi jediný animák, u kterého jsem brečel. ()

Série 3 (2021) (S03) 

Třetí série ukazuje, že se tvůrci snaží topovat tu předchozí aspoň o 500%. Kde se předtím titání objevovali sporadicky a jen něco řekli (Bolo) jsou najednou titánské bitvy při kterých se ničí celé planety. Kde se bojovalo o záchranu Země je Zemí nekonečno. Kde ...... Asi chápete. Třetí série byla epická, o tom žádná. Ale vypadá to, že nám tady vzniká další nekonečný seriál, kde se pořád přidává a zvětšuje a všeho víc víc víc, až není kam přidávat a tvůrci si sami podrazí nohy a zakopnou. A seriál provaří jako třeba HIMYM. ()

Reklama

Reklama