Reklama

Reklama

Série(3) / Epizody(36)

Lidský vězeň se ve vesmíru seznámí s miloučkým mimozemšťanem, který dokáže zničit planetu, a vydá se na mezihvězdné dobrodružství za záchranu světa. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (63)

Brain-D 

všechny recenze uživatele

Podobnost s Rickem a Mortym je čistě náhodná. Tohle je děláno trochu jinak a více vám předhazuje daný vtip. Stylem "Kdyby jste se náhodou nesmáli, tak se smějte ! Budete se smát !" No prostě tlačení na pilu občas. První řada se celkem dala a je to tak na 80%, ale druhá řada už ničím moc neoslňuje a musím snížit ze 4* na 3*. Uvidíme, jak to půjde dál. Tak ten humor už se opravdu nedá zvládnout 2* ()

tomeek 

všechny recenze uživatele

Až na ty chvílemi zbytečné dialogy, kdy hrdina komentuje cokoliv, tak musím říct, že jsem nebyl absolutně připravený na to, co přijde. Epičnost v rozměrech o jakých se Rickovi a Mortymu ani nezdálo a jistota přežití postav asi jako u Hry o trůny. Za mě super, ale jak říkám, ubrat rádoby hlášek a je to jasná 5*hvězda. Skvělá hudba. ()

Reklama

Silence 

všechny recenze uživatele

I přes několik slabších momentů, napříč třemi sériemi úžasně komplexní, vyvážená, osvěžující, epická, dramatická i dojemná jízda s výborným vývojem postav i jejich vztahů. Po druhé sérii, která několikrát přešlapovala na místě a váhala, kam se vydat, třetí opět vytřela zrak a přestože je zřejmé, že Olan Rogers má v rukávu ještě tuny nápadů, aby se v dalších sériích nemusel opakovat, a vývoj a propojenost příběhu má pevně v rukou, vůbec by mě neurazilo, kdyby třetí série byla poslední. Pokud by to tak bylo zamýšleno a příběh řádně uzavřen. Bohužel díky příslibu další série v době dokončování té třetí je konec - přestože do jisté míry v rámci vývoje příběhu bychom ho mohli považovat za dostatečně výmluvný - otevřený se zřejmým cliffhangerem a množstvím nezodpovězených otázek, tuším, že tvůrce by příběh, pokud by mohl, zakončil komplexněji. A to je prostě u takhle fajn počinu obrovská škoda. ()

luka4615 

všechny recenze uživatele

Delikátní sci-fi animovaná lahůdka, z níž tryská neuvěřitelné množství tvůrčí hravosti a nepřeberných nápadů. Seriál Final Space rovněž zaujme propracovanými charaktery, které se v průběhu děje přirozené vyvíjejí, osudovými příběhovými zvraty a pořádnou porcí vybroušeného humoru a dialogů. A zejména poslední jmenovaný atribut Vás zkrátka a jednoduše vtáhne a už nepustí. Olan Rogers a David Sacsk tedy stvořili oku i duši lahodící animovanou záležitost, kterou byste si rozhodně neměli nechat ujít. Tohle se totiž vážně hodně povedlo. Výborná práce! (Netflix) „It's An Alien On My Face! It's An Alien On My...It's A Space Alien!“ ()

BigDeal 

všechny recenze uživatele

Priznám sa, že som videl len polovicu prvej série, ale viac nedokážem. Animované je to pekne a cítiť z toho hravosť a epickosť, ale pre mňa osobne to kompletne zráža štýl humoru, ktorý mi príde nielen nevtipný, ale až úplne otravný. Odporúčam pozrieť prvé dve časti - ak vám humor sadne, sadne vám aj seriál. ()

Galerie (25)

Zajímavosti (6)

  • Seriál vychází ze tří krátkých filmů Gary Space, které režisér Olan Rogers zveřejnil v roce 2010 na svém YouTube kanálu. V roce 2017 na YouTube zveřejnil také pilotní díl seriálu Final Space. (D.Moore)

Reklama

Reklama