Reklama

Reklama

Nicota

(festivalový název)
Trailer 2

Obsahy(1)

Počas nočnej zmeny nájde Daniel (Aaron Poole) zraneného chlapa a ihneď sa ho snaží dostať do nemocnice. Tých v okolí nie je mnoho, takže musí využiť tú, ktorá má byť čoskoro uzatvorená. Po príchode na miesto však zisťuje, že pacienti s personálom sa ocitli pod útokom monštier a aj keby chceli uniknúť, čakajú na nich vonku členovia neznámeho kultu s dýkami v rukách. (Marceloo)

(více)

Videa (3)

Trailer 2

Recenze (188)

Slasher 

všechny recenze uživatele

Jsem rád, že jsem dal na slepou intuici a vyrazil si na tohle do kina. Béčko jízda plná nechutných monster-slizáků, bez větších prodlev, úvodů a kecaček, místy rozpoutá úctyhodně intenzivní, temně ambientní pekla, až jsem samovolně zářil radostí. Jak mi přišlo, že konečně něco tříská potenciál zlomuziky v hororu na max. Efekty/ masky jsou tu dost nevídaný a top, kór jestli je to "indie", a dávají vzpomenout na starý dobrý poctivý časy než všechno začaly ojebávat počítače. Vytýkám jen mozekmrdací fantasy finále, který už do wtf-astrálna ulítlo až příliš, ale zase, máte-li zájem, je tu asi prostor hledat v tom kdovíco rozměry. Nebo se smát. Svoje hrál určitě i plný sál, plátno a vedle blikající anděl kostlivec, teď čerstvě si ale řadím mezi nejzábavnější horory posledních let. Skvělá zmrďácká popkornovka. [Otrlý divák '17] ()

Ruut 

všechny recenze uživatele

UPDATE 2020: Tak trošku oprava - první polovina je ucházející vesmírná vyvražďovačka, která není úplně nejlíp nasnímaná. Ta druhá je utrpení. Jakýsi Hellraiser pro nechutné smíchaný s neskutečně nastavovanou mytologií ala Martyrs na steroidech, z čehož vzniká šílený psycho teror nesprávného stylu a i při stopáži 90min je to 15min před koncem neukoukatelné. ----- První polovina wow vesmírná vyvražďovačka, druhá ehm ... ()

Reklama

SeBig 

všechny recenze uživatele

Naprosté zklamání ve všech ohledech. Postavy a jejich osud mi byl naprosto ukradenej, páč byli nevýrazný, celý film se nehorázně táhnul a to měl jen 90 minut, přišlo mi že to šlo 3 hodiny. Nudná utahaná břečka, kde stříká hodně krve, je nechutná a správně gore ale na druhou stranu je to fakt o ničem. Nakej kukluxklan shit. ()

stration 

všechny recenze uživatele

Pinhead bez hřebíků, Vetřelci bez Ripleyové, Věc bez sněhu a ledu. Všechno a mnohem víc můžete potkat v jedné nemocnici, kde se kromě těchto mazlíků sejde partička nesourodých ubožáků, kteří prožijí krušné chvíle. Dýchne na vás atmosféra osmdesátek i se všemi nechutnostmi a atmosférou, které k tomu pochopitelně patří. Pokud máte tento typ horůrků rádi, budete se skvěle bavit. Pokud máte rádi moderní duchařinky, CGI nebo ječící teenagery, chapadla pryč. ()

S.Quentin QUALE 

všechny recenze uživatele

Ale hovno leda! Tady se zase sešel kinosál odborníků. The Void sice není uhlazenou hororovou podívanou, na jakou je divák zvyklý od Wana a těch dalších, ale sere na to pes, když se jedná o největší oplzlounskej ples příšer od Frankensteinovy armády. Letos zatím jeden z nejlepších kusů. Palec hore za na uzdě udrženej splatter. 75% ()

Galerie (32)

Zajímavosti (2)

  • Celosvětová premiéra proběhla 22. září 2016 na filmovém festivalu Fantastic Fest. (Homerking)
  • Natáčelo se v kanadském městě Sault Ste Marie. (Homerking)

Reklama

Reklama