Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Romantický příběh vypráví jaké to je, když se každý den probudíte v jiném těle a každý den žijete život někoho jiného. Platí jedna jediná zásada – vyhněte se tomu, aby si někdo všiml, že na jeden den přebýváte v těle někoho jiného a nepleťte se do jeho života. Vše je v pořádku, až do rána, kdy se probudíte v těle Justina a zamilujete se do jeho přítelkyně Rhiannon. Od toho okamžiku všechna pravidla, podle nichž jste až do teď žili, přestávají platit. Konečně se objevil někdo, s kým chcete být den co den. (Forum Film CZ)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (103)

Lachtaan 

všechny recenze uživatele

Příjemná teen romance, kterou jsem si ale užil spíše zásluhou vlny, na kterou jsem naskočil před týdnem prostřednictvím Já, Simon. Film na mě zapůsobil již při uvedení do našich kin, pro velké plátno je ale poměrně zbytečnou záležitostí. Hlavní hrdinka je na svůj věk přesvědčivou herečkou a celý fantasy námět dýchá nesmírně sympaticky. Když ovšem už koukám na pochmurné romanťárny, očekávám pořádnou emotivní ždímačku. O tu mě tvůrci Every Day bohužel ochudili. ()

misterz 

všechny recenze uživatele

Musím uznať, nečakal som také príjemné prekvapenie. V poslednom čase už tento žáner toho veľa neponúka. Avšak v tomto prípade ide o niečo svieže, nápadité a originálne, či už svojim fantasy námetom, celkovým spracovaním, alebo hereckou stránkou. Jediné čoho trocha ľutujem je, že to putovanie z tela do tela nebolo trocha bližšie vysvetlené, prečo sa to deje, ako, čo je za tým.... Vyvstalo veľa otázok na ktoré som nedostal žiadne odpovede. Možno by tak trocha stúpla aj emotívna stránka snímku. Slabší nadpriemer. 70/100 ()

Reklama

JohnCZ 

všechny recenze uživatele

Every Day si pohrává s dost luxusní myšlenkou, která by v dobrých rukou v sobě mohla skrývat hodně potenciálu - třeba i pro kratší seriál. I když se nejedná o první film s podobným námětem (Vnitřní krásu jsem viděl před mnoha lety), působilo to na mě hodně neokoukaně, byť teda potenciál zůstal z větší části nevyužitý. Ale jako romance to každopádně bylo parádní. Kouzelná Rhiannon je přesně ten typ člověka, kterého si divák zamiluje na první pohled společně s hlavním hrdinou. Angourice Rice se svým půvabným úsměvem v pohodě utáhne celý film, který líbivými teplými barvami a pohodovým soundtrackem buduje fest příjemnou romantickou atmosféru. Jen z konce jsem trochu rozpačitý, ten mi přišel trochu neuspokojivý, nedomyšlený a vůči postavám vlastně docela krutý. ()

tomik99 

všechny recenze uživatele

Trochu mi tam chyběl nějaký začátek a úvod do děje, co za anomálii hlavní hrdina prožívá, proč se mu to děje, odkud se vzal, jak to lze zvrátit, co se s tím dá dělat. Tyto otázky a další jsem si v podstatě kladl celou dobu po sledování filmu, ale odpovědí jsem moc nedostal. Velký důraz je kladen na romantickou filmu, u které chápu, že je u tohoto filmu žádoucí a nutná, abychom hlavního hrdinu poznali co nejvíce. Bohužel v hodinu a půl dlouhé stopáži zkrátka nejde prodat vše a možná právě proto se na mé otázky nedostalo, což je veliká škoda. Takto mi film totiž připadal značně nedokončen, jakoby mu něco zásadního chybělo. Nicméně to je možná jen můj problém, i tak se jednalo o film se svěžím příběhem a zajímavou zápletkou. ()

Juto 

všechny recenze uživatele

Film má originálny príbeh, s skvelou zápletkou. Je pravda že film má nereálny dej, ale mne to vôbec nevadilo skôr naopak mám rád nie čo nové originálne čo som ešte nevidel. Najlepšia časť filmu je keď sa objaví vo filme Alexander a keď A' zostáva v ňom nijaký čas. Strhujúce je aj rozhovor Rhi a A' v Alexandrovom tele a dôvod prečo musí odísť z jeho tela. 6/10 ()

Galerie (24)

Zajímavosti (4)

  • Film je založen na stejnojmenném románu z roku 2012. (griph)
  • Natáčelo se v Torontu (Kanada) od 6. července do 12. srpna. (PaTeXx)
  • V červnu roku 2017 bylo oznámeno, že společnost MGM získala filmová práva pro román „Every Day“. (griph)

Reklama

Reklama