Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Romantický příběh vypráví jaké to je, když se každý den probudíte v jiném těle a každý den žijete život někoho jiného. Platí jedna jediná zásada – vyhněte se tomu, aby si někdo všiml, že na jeden den přebýváte v těle někoho jiného a nepleťte se do jeho života. Vše je v pořádku, až do rána, kdy se probudíte v těle Justina a zamilujete se do jeho přítelkyně Rhiannon. Od toho okamžiku všechna pravidla, podle nichž jste až do teď žili, přestávají platit. Konečně se objevil někdo, s kým chcete být den co den. (Forum Film CZ)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (103)

blondboss 

všechny recenze uživatele

Po dlhšom čase romantický film s unikátnou, jemne fantasy myšlienkou, ktorá dala tomuto snímku osobitý ráz. Trošku ma mrzí, že sa tvorcovia viac nevenovali tomu, ako došlo k danej anomálii a prečo sa Justin neustále prevteľuje. Mohlo to do príbehu vniesť viac logickosti a určite aj emócií. Takto je to len niekde v nadpriemere. Jednu hviezdičku pridávam za veľmi sympatickú Angourie Rice. 70 % ()

angel74 

všechny recenze uživatele

Poměrně originální námět mě dost zaujal, ale samotné zpracování už tak zajímavé nebylo. Přivítala bych větší využití té anomálie probouzení se každý den v jiném těle, třeba i na úkor romantické linky, v níž se až moc klišovitě tlačilo na pilu. Jinak jde o celkem milý film pro chvíle oddechu, který neurazí, ovšem ani příliš neoslní. ()

Reklama

luka4615 

všechny recenze uživatele

Originální a vtahující zápletka snímku Every Day bohužel nezabrání faktu, že se pod tímto "nánosem" skrývá další průměrná podívaná s klišovitým průběhem a koncem. Škoda, potenciál na originální podívanou od začátku až do konce zde vážně byl. „I've seen the same colour blue fifty different ways through fifty different sets of eyes.“ ()

tomik99 

všechny recenze uživatele

Trochu mi tam chyběl nějaký začátek a úvod do děje, co za anomálii hlavní hrdina prožívá, proč se mu to děje, odkud se vzal, jak to lze zvrátit, co se s tím dá dělat. Tyto otázky a další jsem si v podstatě kladl celou dobu po sledování filmu, ale odpovědí jsem moc nedostal. Velký důraz je kladen na romantickou filmu, u které chápu, že je u tohoto filmu žádoucí a nutná, abychom hlavního hrdinu poznali co nejvíce. Bohužel v hodinu a půl dlouhé stopáži zkrátka nejde prodat vše a možná právě proto se na mé otázky nedostalo, což je veliká škoda. Takto mi film totiž připadal značně nedokončen, jakoby mu něco zásadního chybělo. Nicméně to je možná jen můj problém, i tak se jednalo o film se svěžím příběhem a zajímavou zápletkou. ()

Radek273 

všechny recenze uživatele

Co k tomu dodat? Originalita mísící se s prapodivností toho snímku nezná mezí. Jako na jednu stranu ano, pěkný, holka se zamiluje, chodí s klukem ..a pak s holkou, pak zas s klukem, pak jiným klukem, a tak dál a tak dál. Do tohohle se prostě nevžijete! Nejde to. Zároveň i proto s holkou s podivným jménem Rhiannon (opravdu jedinečné jméno!) musíte víceméně soucítit a téměř k zemi se jí klonit, že se to pokouší notnou dobu ustát. Ale celkově? Teenageři možná tleskají, ovšem .. jednou a stačilo! ()

Galerie (24)

Zajímavosti (4)

  • Ve Spojeném království britská komise pro filmové klasifikace vydala certifikát 12A, za účelem odstranit čtyři sekundy filmu. Jednalo se o scény, které zahrnovaly obrazy sebevražedných metod. (griph)
  • Film je založen na stejnojmenném románu z roku 2012. (griph)
  • V červnu roku 2017 bylo oznámeno, že společnost MGM získala filmová práva pro román „Every Day“. (griph)

Reklama

Reklama