Reklama

Reklama

Hele Muppete, kdo tady vraždí?

  • USA The Happytime Murders (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Dva detektivové - člověk a loutka - musí spolupracovat, aby dopadli vraha. Ve světě, kde loutky koexistují s lidmi, ale jsou považovány za druhořadé občany, byl Phil Phillips prvním loutkovým policajtem na policejním oddělení v Los Angeles (LAPD). Nyní je soukromým detektivem, který má lidskou sekretářku Bubbles a je najat loutkovou klientkou Sandrou, aby zjistil, kdo ji vydírá. Phil vede vyšetřování v porno prodejně, která je vlastněna loutkami, a když jde dozadu, aby zkontroloval jejich záznamy, neznámý útočník zabije každého přítomného, ​​včetně pana Bumblypantsa, který hrál v „The Happytime Gang“, oblíbeném a milovaném sitcomu loutkové televize z 90-tých let. Přijde policie a Phil se po létech setkává s bývalou parťačkou, detektivem Connie Edwardsovou (Melissa McCarthy). Bylo to jen loupežné přepadení, které nevyšlo nebo vražda? Jsou nuceni začít spolupracovat, aby se dopátrali pravdy. (TV JOJ)

(více)

Videa (10)

Trailer 1

Recenze (50)

hellstruck 

všechny recenze uživatele

Jasně, když si odmyslíte muppety a výborné fóry, vyleze vám z toho ta nejotřepanější zápletka. Jenomže podoba světa sdíleného s živými loutkami mě donutila se smát nahlas jako dlouho žádný film předtím. Ať už to byly slovní přestřelky, cukr šňupající muppeti, stříkající muppeti, nebo transplantovaná "fluffy" ledvina, já se nad tím fungováním absurdního světa fakt bavila. ()

JosefTomas 

všechny recenze uživatele

Nehorázně ujetá blbost, která je ale tak blbá, až je vlastně dobrá. Asi bychom se shodli, že sofistikovaný příběh nikdo nečekal a je vlastně až s podivem, jak funguje v rámci možností dobře. Zvraty se dají odhadnout dopředu, ale ač si to mnozí neuvědomí, film má v sobě i pár věcí, které by rozvinuté a propracovanější mohli obstát i v serióznějším filmu. Takhle ale zůstává jen tupější komedie, u které když vypnete mozek a necháte se 90 minut bavit, asi nic nezkazíte. Pro ostatní, co očekávají filozofické myšlenky, ve kterých se odráží styl a chování dnešního světa a poukazuje na nedostatky, které tento svět má, hledejte někde jinde. :) ()

Reklama

tron 

všechny recenze uživatele

„Viete, čo urobia plyšákovi v base? Vyberú z neho plyš, strčia doňho ryžu a potom ho ošukajú tak, až z neho bude ryžový nákyp.“ Tento film už z trailerov budil dojem, že jeho najvýraznejšou zložkou budú vulgárni mupeťáci. A to sa potvrdilo. Nadávajúci, sexujúci a iné „protirodinné“ veci veselo stvárajúce potvorky sú najzábavnejšou zložkou snímky... ktorá však bohužiaľ čoskoro upadne do stereotypu. Pri 80. nadávke a 15. sexuálnom fóre sa prestanete chechtať a začnete letargicky pozerať na hodinky. Melissu McCarthy mám rád a páčila sa mi aj tu. Stavila na takú tú svoju klasiku, neprekvapujúcu, ale (minimálne na mňa určite) stále fungujúcu. So svojim mupeťáckym parťákom vytvorila dobrú dvojku a niektoré scény sú fakt drsné. Potešia aj zábavné hlášky („Nažer sa cukru, debil!“) a dialógy („Možno na to nevyzerám, ale som sexuálna dračica.“ – „A to znamená čo?“). Ale scenár je prekvapivo nezáživný, nudný a plný buddy klišé. Tvorcovia si asi mysleli, že keď „typický“ buddy movie noir scenár našraubujú na mupeťákov, nebude to vadiť, no ale ono to vadí a to tak, že dosť. Napriek tomu prižmurujem oči a dávam VEĽMI opatrných 60%, pretože zbožňujem, keď sú podobné kofotiny robené so smrteľne vážnou tvárou a ide sa do nich naplno. ()

mortak 

všechny recenze uživatele

Jako drsná detektivka s drsným muppetem v hlavní roli by to fungovalo. Bohužel Melissa McCarthy a tuny spermatu tu správnou atmosféru spolehlivě zabíjí. Mellissa prostě není tak dobrá herečka jako Bob Hoskins, který uměl skvěle komunikovat s kresleným zajícem. Ona jen odříkává své repliky do prázdna. Její plyšový parťák je na tom herecky a charismatem o několik tříd výše. Škoda, že mu scénář předepisuje tolik fekálního humoru a on jako loutka se tomu nemůže bránit. ()

Bozvav 

všechny recenze uživatele

Strašná blbina, kterou zabilo nadměrné množství vulgarit slovních i situačních. Nejsem žádná prudérní matróna, ale prvoplánová oscénost a sprostota tam, kde není nutná ani pro příběh a ani pointu, se mi hnusí. Přitom jinak by to mohla být příjemná oddychovka pro zasmátí. Takto jedna hvězďule za nápad. ()

Galerie (17)

Zajímavosti (8)

  • Nejhorší den Briana Hensona na natáčení byl, když musel hrát Kraba. Musel být uvnitř popelnice, aby mohl režírovat a zároveň ovládat a namluvit Kraba. Když tam byl, najednou ucítil, jak mu po zádech stéká něco studeného a tekutého. Člen štábu, který si myslel, že je to skutečný odpadkový koš, tam neopatrně hodil zpola plnou láhev piva. (KGBelik)
  • Některé loutky ve filmu pocházejí z předchozích Hensonových produkcí, například ze seriálu Animal Show (od r. 1999) a filmu Kermit's Swamp Years (2002). (KGBelik)

Související novinky

20 největších propadáků poslední dekády

20 největších propadáků poslední dekády

15.12.2019

S blížícím se koncem roku se pochopitelně pojí vznik různých žebříčků, rok 2019 je ale specifický ještě v tom, že spolu s ním zároveň končí i celá dekáda, a to ohlížení proto bude místy větší.… (více)

Nejhorší filmy roky vyhlášeny

Nejhorší filmy roky vyhlášeny

23.02.2019

Zlaté maliny (v angličtině zkráceně Razzies) jsou ocenění za nejhorší filmy roku, které jsou každoročně „slavnostně“ udíleny den před Oscarovým ceremoniálem. Letošek pak nebyl výjimkou a byť nás ty… (více)

Reklama

Reklama