foto

Mitch Silpa

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Šéfka
2015 Špión
2014 Such Good People
Vítejte u mě
2013 Drsňačky
2012 Missed Connections
2011 Ženy sobě
2010 Take 22: Behind the Scenes of Sequestered
2009 Coco Lipshitz: Behind the Laughter
2006 Other Mall, The (TV film)
2005 Dinner Conversation
On the One
2004 Riskni to s Polly
2003 Platonically Incorrect (TV film)
2002 Pán převleků

TV seriály

2017 Nobodies (TV seriál)
Bring Out the Champagne (S01E12)
Devil in a Red Dress (S01E09)
Call My Agent (S01E04)
další epizody (4)
Will a Grace (TV seriál)
A Gay Olde Christmas (S09E07)
2015 Con Man (TV seriál)
Město žen (TV seriál)
Sladká tajemství (S06E08)
2014 Acting Dead (TV seriál)
Průměrňákovi (TV seriál)
Heckovi v sedmém nebi (S05E24)
2012 Anger Management (TV seriál)
Ben a Kate (TV seriál)
Laskavý dotek (TV seriál)
2011 My Gimpy Life (TV seriál)
2 $ocky (TV seriál)
A prodejní akce (S01E12)
2010 Svetlana (TV seriál)
2009 Electric Spoofaloo (TV seriál)
Jsem v kapele (TV seriál)
Larry, kroť se (TV seriál)
Officer Krupke (S07E08)
2008 Ochrana svědků (TV seriál)
2007 iCarly (TV seriál)
Zoufalé manželky (TV seriál)
Pojď si se mnou hrát (S03E13)
2006 Bratři a sestry (TV seriál)
Zoufalé manželky (TV seriál)
To jsem nechtěla (S02E20)
Copak se tě můžu vzdát? (S02E17)
2005 Freddie (TV seriál)
Šéfkuchař nadivoko (TV seriál)
2004 Joey (TV seriál)
Joey a dokonalá bouře (S01E05)
Gilmorova děvčata (TV seriál)
But Not as Cute as Pushkin (S05E10)
2003 I'm with Her (TV seriál)
Reno 911! (TV seriál)
Gilmorova děvčata (TV seriál)
První den Lorelai na Yalu (S04E02)
2002 Rerun Show, The (TV seriál)

Dokumentární

2017 Funny: The Documentary
2004 101 Biggest Celebrity Oops (TV film)
2003 I Love the '70s (TV seriál)

TV pořady

2004 101 Most Unforgettable SNL Moments (TV pořad)

Scenáristická filmografie

Filmy

2005 Dinner Conversation

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace