Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Dong Hyun (Jinyoung) je středoškolský student a Pan Soo (Seong-woong Park) je členem zločinecké organizace. Při nešťastné nehodě Dong Hyun sklouzne ze střechy a spadne přímo na Pan Soa. Když se oba muži probudí v nemocnici, zjistí, že jejich těla byla vyměněna. Budou schopni pokračovat ve svém každodenním životě, když jsou uvězněni v cizích tělech? (Jardismo)

(více)

Recenze (12)

Pethushka 

všechny recenze uživatele

Filmu jsem příliš nevěřila ale nakonec s klidným svědomím můžu prohlásit, že to byla docela sranda. Nebylo to úplně bez nápadu, nechyběla akce, zábava a ani láska. Herecky zvládnuté, myslím, v pohodě. Ne vždycky toužím po silném mega filmu, který mě roztrhá na cucky. Na tohle možná časem zapomenu, ale celé dvě hodiny jsem se bavila. 3,5* ()

xxmurphyxx 

všechny recenze uživatele

Tento týždeň som videl dve Kórejské komédie, jednu naozaj veľmi vydarenú a jednu menej. Toto je tá naozaj veľmi vydarená. Tak ako aj pri druhej si človek musí chvíľku počkať na rozjazd, ktorý je miestami trošku rozpačitý ale potom to už je parádna jazda až do konca, plná skvelého situačného humoru a vtipných dialógov. Dokonca dôjde aj na akciu a tá je vzhľadom na komédiu nadupaná a bez problémov by poslúžila aj v akčne ladenej snímke. Celé sa to veľmi dobre dopĺňa, pekne sa strieda komediálna časť s tou akčnou a miestami sa pekne zlejú do kopy a vytvoria tak našľapané a zároveň zábavné mlátičky ako napríklad tá z kuchyne v druhej polke filmu. A nesmiem zabudnúť vyzdvihnúť vydarený a ultra pozitívny koniec, ktorý zanechal vo mne veľmi príjemný vibe na večer. ()

Reklama

Marze 

všechny recenze uživatele

Nevím jestli hodnotím stejný film , podobných názvů je více. děj sestává kvůli vyhnutí se deportaci dojde ke sňatku. "The Dude in Me" nevynalezl kolo, ale je to zábavný mainstreamový film, který po celou dobu trvání udržel moji pozornost a to díky kombinování žánrů. V samotném středu je subžánr se vzrušujícími bojovými scénami a komediálními výkony ()

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Ošúchaný nápad, spracovaný neotrelým spôsobom. Téma šikany a spravodlivej odplaty podaná vtipným spôsobom. Určite mi to prišlo humornejšie už len z toho pohľadu, že tí mladí Kórejci sa mlátia výhradne fackami, sem tam do brucha, proste tá bitka vyzerá inak, akoby kultivovanejšie. Nakoniec toho vyplynie celkom zaujímavá mafiánska historka, ktorá nie je skúpa na komické situácie, ale prijal by som viac, ak by to bolo viac a možno aj výhradne "teenage". Celkový dojem mierne nadpriemerný. ()

Hollohlaway 

všechny recenze uživatele

Zajímavá směska komedie, akce, romantiky...Zápletka je klasická, ale zajímavé jsou oběti výměny těl. Korejský obtloustlý středoškolák a šéf mafie? To byl super nápad. Ve školním prostředí mě to taky bavilo nejvíc, melodramatická rodinná linka byla trochu vláčnější, ale dalo se to. Navíc plno akce a celkem solidní. ()

Galerie (26)

Reklama

Reklama