Reklama

Reklama

Eli

Trailer 1

VOD (1)

Obsahy(1)

Zoufalí rodiče přivedou jedenáctiletého chlapce stiženého vysilující nemocí na odlehlou kliniku, kde má podstoupit experimentální léčbu. (Netflix)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (200)

IceQueen 

všechny recenze uživatele

Som na pochybách, či neudeliť aj štvrtú hviezdicu (alebo použijem spoilerový terminus technicus!.. pentagram), lebo na nápaditý horor s prekvapivou pointou a nie kompletne lobotomizovanými postavami nie je v týchto ťažkých časoch jednoduché naraziť. Nespomínam si, že by som niekedy videla film, pri ktorom v závere človek rozmýšľa, či sa všetko na dobré obrátilo alebo vlastne ani nie. ()

TheEvilTwin 

všechny recenze uživatele

Nemocný chlapec alergický na svět podstupuje virovou genovou terapii ve starém domě spolu s doktorkou vedoucí výzkum, ale postupem času se ukáže, že to není až tak jednoduché a doktorka skrývá šokující tajemství. Film se téměř celou dobu drží v průměrných kolejích, občas pár lekaček, atmosféra se celkem pěkně buduje, ale to, co film dotáhlo na čtyřku, je excelentní konec, který bych nečekal ani ve snu. Přitvrdilo se, zabíjelo se a finální rozuzlení mě dostalo. Věřím, že o Elim se bude dlouho mluvit, protože za poslední dobu je to jeden z těch originálnějších kousků, jehož efekty navíc nepůsobí vůbec lacině, a tak jako výsledek nečekaně překvapil. ()

Reklama

WathanajX 

všechny recenze uživatele

SPOILERY! Poněkud zvláštní hororová verze bubliňáka, která ale stojí za to. Klady: Výborný nápad, úžasná atmosféra a záhadná léčba to vše dává dohromady zcela novou atmosféru hororu, kterou jsem byla opravdu velmi mile překvapena. Herecké obsazení velmi dobré zvláště hlavní postava filmu. Klasické ale dobře provedené lekačky tady odvádí velmi dobrou práci a přiznám se, že jsem z toho baráku měla celou dobu husí kůži. Příběh o chlapci, který je alergický na svět mě dost zaujal a největší hrůzu jsem, než z domu nakonec měla z jeho léčby. Líbilo se mi ty neustálé změny pohledů na všechny postavy. Na začátku má každý celkem jasno kdo je "hodný" a kdo "zlý" ale v průběhu filmu a s novými informacemi divák postupně začíná vše přehodnocovat až do finále. Zápory: Celý film se mi honily hlavou scénáře, jak jsem si představovala, že by mohl být děj uzavřen. Bohužel to, jak film doopravdy skončilo mě opravdu vyrazilo dech, a ne úplně v dobrém slova smyslu. Čekala jsem toho spoustu. Nevydařené šílené pokusy na dětech nebo i zombíky a duchy ale to, že se film nakonec uchýlí opět k Satanovi a církvi jsem vážně nečekala. Satana a podobné nesmysly můžeme najít v každém druhém špatně hodnoceném hororu. Jen jsem vážně doufala, že se filmu tahle blbost vyhne. Opravdu škoda ale konec byl pro mě vážně zklamání. Hodnocení: (3*) za skvělý nápad, atmosféru a herce ()

tron 

všechny recenze uživatele

Slušná atmosféra, dobrá výprava a pár príjemne nepríjemných strašidelných scénok. Herci mi prišli takí nijakí, neviem (až na fajn Lily Taylor). Ale inak ako celok OK. V úplne odlišnom (nielen žánrovom) svetle sa film ocitne asi 15 minút pred koncom, kedy radikálne zmení imidž a stane sa z toho niečo, čo ste asi nečakali. Pobavilo ma to, ale nemôžem povedať, že by to nejako extra vylepšilo celok. Taký solídny, neurážajúci, „klasický“ hororový priemer. ()

Havaj8 

všechny recenze uživatele

Mírná duchařina o nemocném chlapci, kdy napětí roste každých 10 minut, takhle nějak si představuju horor od Netflixu. Ani na chvíli nemůžete nikomu a ničemu věřit, přemýšlíte na čí straně vlastně jste. A proto se k tomu ten konec hodí jak sviňa, absolutně jsem nečekal něco takovýho. Dlouho tu něco podobnýho nebylo a dal bych si říct i pokračováním. ()

Galerie (13)

Zajímavosti (5)

  • Společnost Netflix získala distribuční práva na tento film od Paramountu, když studio údajně nemohlo přijít na to, jak film uvést na trh. (LUKICKK)
  • Natáčanie začalo v januári 2018 v New Orleans, Louisiana. (Scraffy)
  • Scenár k filmu bol zaradený v roku 2015 na čiernu listinu (ročný prehľad najobľúbenejších scenárov, ktoré zatiaľ nevznikli). (Scraffy)

Reklama

Reklama