Reklama

Reklama

Eli

Trailer 1

VOD (1)

Obsahy(1)

Zoufalí rodiče přivedou jedenáctiletého chlapce stiženého vysilující nemocí na odlehlou kliniku, kde má podstoupit experimentální léčbu. (Netflix)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (198)

Flopik 

všechny recenze uživatele

Niečo podobné sme tu už mali, áno myslím Brightburn no Eli sa mi páčil viacej. Sympatický herci, detský hrdina tak isto no a potešila aj Max zo Stranger Things. Po hororovej stránke slabšie ako som čakal no pár pekných lakačiek a masiek sa našlo. Príbeh ma bavil , pozeralo sa nato dobre a je to aj pekne nakrútené. Koniec výborný aj keď som čakal väčší "masaker". U mňa 4* a určite doporučujem. ()

oveckaoa 

všechny recenze uživatele

Z těch 3 Foyových hororů co jsem měl možnost vidět nejslabší. Největší problém je v klukovi, který není výrazný a chvílemi člověka tak sere , že to co mu tam dělají místo, aby odsuzovali tak mu to přejí. Ani ten konec to nezachrání jelikož když je hlavní herec tak neuvěřitelný tak to nemá ten drive na branku a účinek na diváka ono ostatně všichni herci stojí za hovno například ta holka co ho povzbuzovala z venku kdyby tam nebyla nic to nezmění jeho osud a původ by mu řekla ta doktorka třeba. Spoiler jinak pointa je ve stylu původních Omenů případně remaku Přichází Satan přijde mě, že režisér si to vyloženě vykradl jen to nechtěl přiznat tak tam nahodil zhruba 50 minut ve stylu nemocný kluk ,,nemůže´´ žít venku musí se léčit je ´´vyléčený,, vidí duchy a pak obrat a překvapivá pointa. 40 procent ()

Reklama

honajz2 

všechny recenze uživatele

Není to špatný, atmosféru to má celkem slušnou a bylo to i napínavý, což podpořil ten fakt, že jsem si o filmu přečetl jenom tady ten obsah, nic víc, takže jsem nevěděl, co z toho nakonec bude. No, vyvíjelo se to slušně, jen co je pravda, ale co se konce týče, překvapivý docela i je, ale mě spíš zklamal. A teď už se to bez SPOILERŮ neobejde - zpočátku to vypadá na duchařinu, což jsem doufal, že z toho nakonec nebude. Taky že nebyla, ale přece jenom antikrist už tu taky byl tolikrát, nic moc originálního to není a já pořád doufal, že z toho vyleze něco zajímavějšího, než to, že ve skutečnosti byl ten klučina záporák už od začátku a že je nějaký antikrist. A proboha, co byla zač ta malá holka? A proč matka toho Eliho má nějakého manžela, když ve skutečnosti měla všechny děti s Ďáblem? To klidně mohla na tu "kliniku" přijet sama, jako matka samoživitelka, jelikož když nad tím teď přemýšlím, ten otec tam vlastně vůbec být nemusel. Jo, btw, 317 mi docvaklo až po dokoukání filmu, ale koho hnedka napadne, že to je citát z Bible? Nebo to napadne hned každého, jen já jsem vůl. KONEC SPOILERŮ. Jako, asi takhle, má smysl se na to podívat, není to špatný horor, akorát si o NĚM NIC NEZJIŠŤUJTE, protože pak z toho budete víc překvapení, ale i tak to na víc jak na průměr není, navíc ten konec mě fakt celkem zklamal. 3* ()

Ten Druhy 

všechny recenze uživatele

Na začiatku to bolo veľmi znepokojujúce. Meno hlavného hrdinu ELI odkazovalo na Bibliu. Jeho predstaviteľ bol však pomerne nesympatický, hoci išlo o poľutovaniahodného chorého chlapca. Malo to tak byť. A keď sa meno ELI neskôr obrátilo a stalo sa slovom LIE (lož) a číslom 317, pochopil som, že je to ďalší odkaz na Bibliu (Mt 3:17) a že ten chlapec nie je žiadny milovaný boží syn. Priemerne pôsobiaci horor nakoniec poriadne vygradoval. Oplatilo sa vydržať do záverečnej tretiny. ()

Marceloo 

všechny recenze uživatele

Eli je malý chlapec, ktorý trpí vážnou chorobou, ktorá mu nedovoluje žiť plnohodnotný život. Jeho rodičia investujú všetky prostriedky do liečebných metód, ale nič mu nepomáha. Poslednou možnosťou je tajomné sídlo, v ktorom sa ho pokúsi vyliečiť lekárka, ktorá ešte nikdy nezlyhala. - Film odsýpa celkom slušne a je tu hromada velmi nečakaných twistov, ale aj tak som mal na konci pocit, že sa z toho dalo vytrieskať viac. V tomto prípade by som uvítal prequel, ktorý by vysvetlil pôvod Eliho ''choroby'' detailnejšie, pretože herci stvárnili postavy velmi uveritelne a podmanivo, takže ďalší film s nimi by ma určite zaujal tiež. Dej vygraduje velmi solídnym spôsobom, ale celkový dojem mi pokazil práve ten nedostatok informácií o predchádzajúcom dianí. Sadie Sink ako vždy skvelá, takže som si ju rovno pridal medzi oblúbené herečky. ()

Galerie (13)

Zajímavosti (5)

  • Když odjíždí rodina z motelu, tak je po nich hozena láhev, po které zůstane na zadním skle mokrá stopa. Při výjezdu z parkoviště je ale sklo čisté. (Duoscop)
  • Společnost Netflix získala distribuční práva na tento film od Paramountu, když studio údajně nemohlo přijít na to, jak film uvést na trh. (LUKICKK)
  • Scenár k filmu bol zaradený v roku 2015 na čiernu listinu (ročný prehľad najobľúbenejších scenárov, ktoré zatiaľ nevznikli). (Scraffy)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno