Reklama

Reklama

Rozbitý robot Ron

  • USA Ron's Gone Wrong (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Animovaný snímek Rozbitý robot Ron vypráví příběh trochu osamělého dvanáctiletého sedmáka Barneyho a Rona, jeho nového chodícího, mluvícího a zcela digitálního přítele, který má být, alespoň podle reklamy, „nejlepší kamarád robot“. Avšak roztomilý robot Ron není úplně v pořádku a zdá se, že je rozbitý. Na pozadí doby svázané sociálními sítěmi a prodchnuté digitálními vztahy chlapec a robot prožívají nevšední a laskavé dobrodružství, během kterého zjišťují, že pravé přátelství netkví v dokonalosti. (Falcon)

(více)

Videa (3)

Trailer 1

Recenze (81)

iXtr3m3 

všechny recenze uživatele

Nie tak dobré ako Rodičia na baterky, ale napriek tomu to má vtip, spád, emócie, myšlienku a to sa v dnešnej dobe veľmi cení. Pár vecí som svojej ešte dva týždne osemročnej dcérke aj povysvetľoval, aby to pochopila, aj keď si nefandím, že pobrala aj hlavnú myšlienku. Ale bolo to fajn, nielenže neľutujem, ale rovno aj odporúčam. ()

Olík 

všechny recenze uživatele

Schéma animovaných filmů pro děti se pomalu a jistě začíná stavět zády příběhům ze zvířecí říše a čím dál víc reagují na skutečné zájmy současné generace a tím jsou technologie. Sice se pořád držíme osvědčených témat a klišé, v tomto případě přátelství nad dokonalost, každopádně snaha zavděčit se současné tabletové generaci je očividná. To samozřejmě není žádný hate, ale pouhé konstatování skutečnosti. Jinak nedokonalý robot Ron splňuje standarty současné mainstreamové produkce – špičková animace, nekomplikované dobrodružství, humor pro všechny generace a happy end s poučením na závěr. Dneska už je většina podobných animáků sázka na jistotu a málo kdy se dá šlápnout vyloženě vedle. ()

Reklama

SonGokussj 

všechny recenze uživatele

Milé překvapení. 3/4 filmu naprosto excelentní, poměrně slabší start a dalo se předpovídat, co se stane, ale skrývalo to i mnoho pěkných okamžiků. Bavil jsem se, měl jsem za to, že to bude další tuctovka. Zvrat však přišel asi 20 minut před koncem filmu (pozn. v nemocnici), kde vše přestalo dávat smysl a změnilo se to jen v akční tuctovku o ničem. Až pak posledních 5 minut zas dobrých. Je to jako kdyby měl ten film končit onou nemocnicí, ale někdo řekl NE, MÁLO AKCE, BUDEM PORAČOVAT a na sílu přidali ještě 15 minut naprosto zbytečného obsahu... Kdyby to skončilo tam, resp s nějakým dobrým rozuzlením, dám tomu možná i 5*. (Samozřejmě je to mířené pro menší publikum, nejsou tam žádná komplikovaná témata). ALE právě tím, jak neskutečně pohnojili ten konec, měl jsem sto chutí tomu dát i 3*... Když si všam vzpomenu, jak jsem se v průběhu bavil a vlastně ani ten konec nebyl špatný, dám tomu rozumých... B-b-B-boT? 75 % ()

carly 

všechny recenze uživatele

Ja som neplakala, to len u mna v obyvacke prsalo takmer cely film. Ked nadany vizionar stretne nenasytneho kapitalistu, moze to dopadnut vselijako. Napriklad aj tak, ze nechtiac naucia svet, co je to priatelstvo. Film ma prijemne prekvapoval pri kazdej druhej zatacke. A pri kazdej prvej tak prijemne pohladil pri srdci. Ak mi ho teda nerozbijal na milion kuskov. Je to tak krasne farebne a plne srdca a babka je jednoznacne najlepsia. Kazdy jeden clovek by mal mat svojho Rona. ()

C0r0ner 

všechny recenze uživatele

Inspirovalo se to všude možně a dějově to místy bylo slabší, ale jinak je to zase jeden bezvadný animák, který si parádně bere na paškál moderní technologie a především Facebook a podobné. K tomu halda dost dobrých fórů ("To je jak Šílený Max zkřížený s Kouzelnou školkou!"), takže velká spokojenost. 90% ()

Galerie (28)

Zajímavosti (4)

  • Filip Vlastník, dabér hlavní postavy Barneyho v českém znění, uvedl: „Pro mě to bylo jiný, protože ten Barney, ta hlavní postava, tak on má astma, takže vždycky, když třeba dlouho běhal nebo se smál, tak sýpal.“ (Vitox)
  • Vo filme vidíme niekoľko B-Botov ako Stormtrooper či Darth Vader zo Star Wars, tak isto Iron Man, Black Panther a Captain Marvel od Marvelu. 20th Century Studio, Lucastfilm a Marvel Entertainment patria pod Walt Disney, ktorý distribuoval tento snímok. (belinko)

Reklama

Reklama