Reklama

Reklama

Plážový povaleč

  • Česko The Beach Bum (více)
Trailer 3

Obsahy(1)

Tak trochu jako kdyby se Big Lebowski bratrů Coenů posunul směrem ke Strachu a hnusu v Las Vegas Terryho Gilliama. Hlavní hrdina vypadá jako plážový povaleč, chová se jako plážový povaleč a ze všeho nejvíc to prostě a jednoduše je plážový povaleč, obejda a vagabund. Věčně je pod vlivem čehokoliv omamného, co je zrovna po ruce, a žije ve velkém stylu mimo jakákoliv popsatelná kritéria, životem projíždí podle pravidel vytvořených jen sobě na míru. Říká si Moondog. K tomu je ale básník a je až nechutně bohatý. Občas si na to dokonce vzpomene, stejně jako na to, že má dceru a ženu, která ho miluje a současně podvádí se slavným Snoop Doggem. Moondog se potácí a svoje neuvěřitelné eskapády vyvádí stejně tak na ulici jako na luxusních večírcích, až po jednom z nich narazí autem do stromu a musí na odvykačku. Jenže tam není žádná zábava a už vůbec tam nejsou drogy ani pořádný pití, proto raději uteče. Díky nehodě o všechno přišel, protloukat se po známých a po ulici mu ale vždycky slušelo. Je pořád v pohodě a přitom pořád něco píše. (Bontonfilm)

(více)

Diskuze

Uživatel Kushina smazal svůj příspěvek.

nagual2

nagual2 (hodnocení, recenze)

Film určený pre vypatlancov, ktorý si myslia že byť totálne závislý na alkohole a drogách má niečo spoločné zo "slobodou". Presný opak je pravdou. Možno keby McConaughey bol v tejto roly akože bez alkoholu? No ale to by potom skončil v Bohniciach.

Uživatel nagual2 smazal svůj příspěvek.

Lod1

Lod1 (hodnocení, recenze)

Zlaty platinovy Lebowsky... toto ani omylom nema na legendu briliantnu ako lebowsky)) ale totalne to vyjadruje rozpolozenie ludi v istej casti sveta.. zufala generacia a narod....

, fakt dnes filmove  studia zarabaju miliardy na vydani uhd edicie 20-40 rocneho filmu, trhaku , a dnesna gen dokaze natocit len tuto zufalost.. s paaanom bohom ..  ))

stoRmjE

stoRmjE (hodnocení, recenze)

Jak na tom byl Snoop Dogg, řekl ve filmu aspoň tři kloudný věty?

Arnyfe

Arnyfe (hodnocení, recenze)

Epické filmové střevo zachycující podobraz americké umělecké smetánky v nynější podobě. Jen by mne zajímalo kým se Hormony Korine inspiroval?

Uživatel Arnyfe smazal svůj příspěvek.

Související novinky

8. Filmový víkend ČSFD.cz (9. - 11. srpna)

8. Filmový víkend ČSFD.cz (9. - 11. srpna)

15.07.2019

Milí filmoví fandové, právě byl spuštěn zvýhodněný online předprodej vstupenek na 8. ročník Filmového víkendu ČSFD.cz. Letošní ročník setkání filmových nadšenců poběží od pátku 9. do neděle 11. srpna… (více)

Reklama

Reklama