Reklama

Reklama

Vražedná bilance

Trailer 1

VOD (1)

Obsahy(1)

Bankovnímu úředníkovi Jacobu Taskerovi hrozí ztráta zaměstnání, když dojde k přepadení. FBI má Jacoba na mušce, protože ho podezřívá ze spoluúčasti. A tak se Tasker rozhodne, že lupiče s pomocí souseda, penzionovaného policisty Richardsona, vypátrá… (TV Prima)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (48)

rublik05 

všechny recenze uživatele

Další akční béčko, kvalitativně srovnané s filmy, kde se Bruce Willis v současné době nejvíc objevuje. Opět mu scénáristé připravili strašně nevýraznou roli, spíš vedlejší než hlavní. Velmi jednoduchý děj, přestřelky mizerně natočené, atmosféra nulová. Třesoucí se kamera a neustálé létání jisker, ať se střílí do čehokoliv tomu jenom dodalo korunu. Za mě teda velký špatný. 1/10. ()

Omnibus 

všechny recenze uživatele

"Šestý smysl, remake, dává smysl... a nebo ne?" Já naivní vůl! Přímo dablvůl. Půl filmu jsem myslel, že koukám na těžkou kládu, psychologický film s plešatým doktorem, kde se všechny ty scenáristické blbosti odehrávají jen v hlavě hrdiny, našeho přepracovaného managera z banky (náhodou, Frank Grillo a jeho trauma, to bylo celkem fajn). Překvapení! Není v tom nic. Jen otravně nelogické a samozřejmě úžasně akční scény filmové slátaniny. Ale nakonec v pohodě, jednu hvězdičku si to zaslouží, za odvahu. Bruce Wiliis zase jednou strčil svůj drahý čumák a mužnou pleš do laciného filmu. Na rozdíl od nás, obyčejných diváků, on na to čas má. ()

Reklama

Hemlock 

všechny recenze uživatele

No to jsem si zase naběhl... Herecké obsazení velice lákavé, ale to je konečná. Viděl jsem řadu béčkových a možná i nějaký ten céčkový film, jež obsahovaly více akce a méně nudy. Nejvíc mě pobavil hlavní padouch, který většinu filmu trénoval střelbu, vypadal u toho jak profík a při finální přestřelce to asi valil slepýma, nebo se blbě vyspal - tak, či tak, na soutěž ve střelbě bych ho nenominoval. Za nápad tomu mrsknu jednu hvězdu, ale víc ani ťuk... ()

Petr.Kocfeld 

všechny recenze uživatele

Tento film ujde.Dávám 2 hvězdy a 40 procent.Willis je zde dobrý a je zde jako soused jedné americké rodiny a později dává otci od této rodiny instrukce,aby vyhrál nad nepřáteli a Willis je zde jako polda v důchodu a tento snímek má celkem dost akce a taky napětí...Sekundující herci jsou zde také dobří a ona rodina je docela sympatická a dcera od této rodiny má diabetes,ale diabetické koma nakonec na konci filmu přežije.Takže tento film je plný akce,přestřelek a napětí...Je to akční béčko s Willisem. ()

Mamlas odpad!

všechny recenze uživatele

Postarší šulin s kšticí debila je svědkem přepadení banky. Zbytek filmu je z toho na sračky a potřebuje si o tom vykládat. V druhé polovině filmu přichází nesmyslné a stupidní přestřelky v nulovém ději, s traumatizijící režií. Zvažoval jsem dát 1 hvězdu za účast Willise, ale bylo to i s ním tak hrozné, že to nešlo. ()

Galerie (12)

Reklama

Reklama