Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Za okouzlujícím půvabem Anny Poliatovy, pařížské top modelky, se skrývá tajemství, díky kterému se ocitne v centru nebezpečné operace, rozehrané špičkovými agenty soupeřících tajných služeb. Film Anna je strhující a nervy drásající jízda plná překvapivých zvratů, vášnivých vztahů a dechberoucí akce. (Vertical Entertainment)

Diskuze

Prometheus69

Prometheus69 (hodnocení, recenze)

Co k tomu dodat? Anna je Anagram... Takže se na to dá asi koukat oběma směry. Vše podstatné z o akci prozradil už samotný trailer... Nic jiného ani nedostanete. Hodně odkazů na Nikitu. Luxusní Anniny profili... povedený výběr castingu.. taky jednou. Povedený soundtrack občas připomínají Resident Evil... Nepřekvapivý konec, velmi čitelné.. ALE" Jonh Wick ma segru.. ALE" za mě 63% Trošku sklamanej... Čekal jsem od Bessona víc ALE" 8)

ALIENka_

ALIENka_ (hodnocení, recenze)

Jediný proč se na to chci podívat je Cillian Murphy, má to smysl nebo mě to akorát nasere? :D

na příspěvěk reagoval Prometheus69

Sabrewulf

Sabrewulf (hodnocení, recenze)

Když jsem viděl kousek traileru a přečetl obsah filmu (ne tady na CSFD), říkal jsem si - to je typická Bessonovská pičovina. A ejhle - on je to fakt Besson. Ten kokot je tak uboze předvídatelný. On už musí mít na scénáře na jedno brdo nějakou úchylku. P.S. Větši držku do hlavní role už vybrat nemohli, přitom Rusky jsou krásné.

na příspěvěk reagoval JUWA

Dody345

Dody345 (hodnocení, recenze)

Takoví dobří a sympatičtí herci jako Luke Evans a Cillian Murphy, ale musí z toho udělat film, ve kterém je zase baba nejlepší ze všech a úplný stroj na mlácení a zabíjení ostatních. Tak po shlédnutí traileru dávám pryč z Chci vidět.

na příspěvěk reagoval Lacike

Lacike

Lacike (hodnocení, recenze)

Ku genialite Leona sa uz Besson asi nikdy nepriblizi, ale toto vyzera ako paradny akcny vyplach, ake Besson produkoval na prelome milienia. Proste taka kung-fu variacia na Nikitu.

TheSlezy

TheSlezy (hodnocení, recenze)

Trailer vypadá masakrozně :)

Ale mysliíte si že toto budou dávat v Česku v kinech? :D 

Asi těžko co... 

na příspěvěk reagoval Mr.KarlAdler

Reklama

Reklama