Reklama

Reklama

Chakhanmannyeojeon

(seriál)
  • Jižní Korea 착한마녀전 (více)

Epizody(20)

Obsahy(1)

Príbeh o dvoch sestrách - dvojičkách, o pomste, chamtivosti ale aj láske. Cha Do-Hee (Da-hae Lee)  je úspešná letuška, tvár veľkej leteckej spoločnosti. Avšak, v skutočnosti ju všetci volajú "čarodejnica so srdcom z ľadu". Je prefíkaná, sebavedomá a krásna a snaží sa, čo najlepšie svoje prednosti využívať. Naopak, jej dvojča Cha Sun-Hee je milá a dobrosrdečná, ale dá sa ľahko nachytať a podviesť. Cha Sun-Hee žije so svojím manželom - povalačom a malou dcérkou, pričom sa Do-Hee jej existenciu snaží v robote zatajiť. Problém nastane, keď sa Do-Hee ocitne v nemocnici a Sun-Hee sa ju rozhodne v práci zaskočiť. Tak sa zo zlej a neprístupnej letušky stáva milá a pozorná pracovníčka. Sun-Hee sa zapáči pilotovi Song Woo Jinovi (Soo-Young Ryu), avšak zistí, že jej sestra sa zamotala do nelegálnych vecí a rozhodne sa jej pomôcť sa z nich dostať. (Eawy)

(více)

Recenze (2)

ASK 

všechny recenze uživatele

Niektorým sa táto dráma nemusí páčiť, ale mňa zaujala od prvej časti. Ak máte radi Lee Da Hae a ste zvedaví, ako sa jej podarí stvárniť dve protikladné postavy, určite si pustite tento seriál.  Zamilovala som si pieseň No More Tears, ktorú počuť vo všetkých správnych momentoch. ()

vercinek 

všechny recenze uživatele

Můj oblíbený typ doramy se "skrytou identitou". Vtipné, svěží, motivující. Spoiler: 2 sestry, se smrtí svého otce se každá vyrovná jinak. Jedna vede obyčejný život (alá nice person) a druhá (alá bad ass person) touží po moci v prestižní firmě, aby už nikdy nemusela trpět. Na určitou dobu se musí vyměnit..Má hodný člověk vůbec šanci přežít ve světe penězí, intrik a boje o moc? ()

Reklama

Reklama

Reklama