Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Kevin Costner hraje Johna Duttona, hlavu montanské rančerské rodiny a majitele největšího ranče v USA. Dutton musí chránit svou půdu a rodiny před moderní dobou, která ohrožuje jejich styl života. (Paramount Network)

Recenze (35)

Radek99 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tedy, musím konstatovat, jeden z mých nejočekávanějších seriálových projektů poslední doby z dílny Taylora Sheridana a výsledný dojem - čiré rozpaky... Tvůrci zjevně chtěli natočit něco na způsob farmářského Až na krev říznutého farmářským Kmotrem, ale nemělo to ani hloubku, ani vyznění a sílu, jakou měl opus magnum Paula Thomase Andersona, natož pak legendární sága Francise Forda Coppoly... Naprosto sterilní a utahaný pilot... ()

Ještěřák 

všechny recenze uživatele

Přišlo mi to jako hodně natahovaný a víceméně nudný pilot. Postav je tam jak v májovém průvodu, ale nějak nemám chuť koukat na jejich pinožení dále. Asi nejvíc mě vadí ten střet rančerství s moderní Amerikou. Vzal jsem to raději chronologicky a musim zkonstatovat, že 1883 je mistrovské dílo a 1923 stále (prozatím) velmi dobrý. Zde třeba při přestřelce jenom tak mimoděk fragnou dva týpky a policajti hrajou mrtvý brouky. Co by se nechali rozhodit, tohle je Utah, nějaký spor mezi indoši a rančery, žejo. To se dá asi pochopit v roce 1883, kdy i šerifové pohřbívali různé zlobivé čuráky v poušti, a s přimhouřením blahosklonného oka i v roce 1923, ale stěží v roce 2018. Ale líbila se mi Kelly Reilly, dílem pro milfí vzhled, dílem pro přístup k sexu a feministicko-sarkastické hlášky. Jo a ten krásný indián z Tance z vlky už taky pěkně zestárnul. ()

Reklama

SpaceOdyseus 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nikdo dneska nepise a netoci takove chlapske filmy jako Sheridan. Vsichni jsou drsni jako smirkovy papir, ale zereme jim to i s navijakem. Tak to mam rad a prvni hodina a pul bylo luxusni uvedeni do deje, ktery pohaneji fakt zajimave charaktery. Na konci to krasne vygradovalo a jestli tak bude gradovat celych deset dilu? Uff. ()

Sidonka 

všechny recenze uživatele

Za mě odtažité, nehluboké, málo výrazné, moc jsem postavám nevěřila, cítila jsem z toho takovej umělej kalkul.. Prostě mi nějak pilot nevtáhl a bylo mi to všechno tak nějak jedno. Jo, to seriál "1883", který je prý prequelem tohoto seriálového počinu, to je jiné, chutnější, živočišnější a silnější kafe, které mi naopak zasáhlo od prvního záběru. Příběh z 19.st. můžu prožívat, přemýšlet nad ním, chytnul mi trochu za srdce. Naproti tomu Yellowstone asi, bohužel, konzumovat nebudu, neláká mi tento způsob zpracování, viděla jsem jen první díl a už nemám potřebu pokračovat dál, musela bych se nutit. Škoda. ()

TedGeorge 

všechny recenze uživatele

První díl za mnou a... dobrý. Má to koule, Sheridan je z toho chvílema cítit na sto honů (značkování v přívěsu) a celý to má skvělou atmosféru. Nejvýraznější kupodivu není Kevin Costner jako ostrej ranger, ale spíš Kelly Reilly, která si pro sebe krade úplně každou scénu. Akorát se trochu bojím, jak to Sheridan do dalších dílů ukočíruje. Pilot měl hodinu a půl a načlo se toho vážně hodně. Jako kdybych sledoval Wind River mixnutý s Kmotrem a pocukrovaný Zaříkávačem koní. Chutná mi to, ale fakt doufám, že to bude mít nějakej větší smysl. P.S. Dallas? Ani náhodou, tady se střílí do bezbranejch indiánů a pak se souloží s jejich sestrami. ()

Galerie (17)

Reklama

Reklama