Reklama

Reklama

Pete (Mark Wahlberg) a Ellie (Rose Byrne) se rozhodnou založit rodinu a vrhnou se po hlavě do světa pěstounské péče. Když zjistí, že má jejich vysněné dítě dva sourozence, rozroste se jejich domácnost přes noc hned o tři členy! Pete s Ellie se musí s notnou dávkou humoru naučit, co znamená být rodič, aby svým novým ratolestem vytvořili opravdový domov. (Magic Box)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (216)

NinonL 

všechny recenze uživatele

Pete a Ellie se rozhodnou adoptovat si 15 letou hispánskou dívku. Jenže ta má dva mladší sourozence. Mladí manželé neumějí vychovávat děti a tyto tři jim ze začátku nic neulehčují. Později, když se jejich vztahy začnou upevňovat, propustí z vězení jejich matku, která se o ně přihlásí. A soud její žádost schválí. Vypadá to, že vše dopadne špatně. ()

Spiker01 

všechny recenze uživatele

S Seanem Andersem je to jako na houpačce. Když má snesitelnější námět, dokáže z něj vytřískat něco víc a někdy natočit totální sra*ku (Sex drive). Na druhou stranu mě jeho filmy zajímají, jelikož točí komedie a těch je stále méně a méně, minimálně v kinech a humor se spíše transformuje do blockbusterů. A vlastně mě překvapuje, že má jeho nejnovější kousek až takhle vysoké hodnocení, já se strašlivě nudil. Z dvou dílů Daddy's Home si Anders přitáhl Wahlberga, což je jediné pozitivum filmu a obě zmíněné spolupráce jsou u mě minimálně o stupeň výše. Skoro mi film zůstal pod radarem a kupodivu by se vůbec nic nestalo..4/10 PS : Utvrdil jsem se v tom, že Rose Byrne je hrozně špatná herečka a taky nebude extra sečtělá. V Sousedech mi přišla vyloženě napřesdržku, ale myslel jsem, že je to výjimka, jelikož v X-menech byla v pohodě...ale není, to spíše ti X-meni. ()

Reklama

Big Bear 

všechny recenze uživatele

,,Mít více dětí je super, stačí se jim trochu věnovat a jsou v pohodě! Důležité je, aby si sedly jejich mamky ! '' :-) ----- Tohle byla hodně příjemná komedie, která lehce klouzala na vážnější struně. Kdo má doma děti, snadno jej film možná zasáhl i trochu hlouběji. Wahlberk jako tatťka a Byrne jako mamka mi do rolí dobře sedli a nebýt některých přepálených ,,humorných'' situací typu hašení hořícího ubrousku od spadlé svíčky čůrkem kečupu vymačkávaným z flašky, mohlo to být i na vyšší hodnocení. Film sám je hřejivý a samozřejmě nedopadne špatně. Bohužel ne vždy to končí jako v amerických komediích. Někdy geny či dávné běsy v dětských hlavinkách prostě nepředěláte a nevyženete. Některé děti jsou celoživotně traumatizované, nebo navzdory vzorné a láskyplné výchově v nové rodině začnou krást a chovat se naprosto mimo kontrolu. Není to jejich vina, je to vina jejich biologických rodičů. O to větší patří můj obdiv všem kdo do toho jdou i s tímto vědomím, nebo vědomím, že se máma po letech ozve a bude chtít děti coby napravená zpět... Volání krve je někdy mocnější obzvláště čím jsou děti starší a začnou se ptát. Pokud adopcím či pěstounské péči nenásilně dopomohl i tento film, pak jenom dobře . Dávám za 3 soudní medvědy. * * * ()

Lacike 

všechny recenze uživatele

Ani neviem prečo mi tento film úplne unikol. Možno námet, možno klišoidný námet. Ale po sklamaní z Wahlbergovej novinky Family Plan, ktorá bola presne tak otrasná ako som to čakal od tohto filmu, som tento film predsalen riskol. A je to super hlavne vďaka prístupu. Mohlo to byť pojaté tak sladko, že by mi z toho bolo na zvracanie. Ale film je skvelým mixom nekorektného humoru a tak akurát sladkého prístupu, aby to vo finále dokázalo dojať. Dokonca aj bežne pre mňa otravná Rose Byrne bola tentoraz otravná zámerne, takže som si ju tu obľúbil. Marka Mark ako vždy v pohode a mladučká Isabela Merced je kúzelná. Celkovo konečne zase raz film, ktorý je oveľa lepší ako som čakal. SK dabing tiež vydarený. 7/10. ()

filipvrbik 

všechny recenze uživatele

Až nečekaně vynikající rodinná komedie, se sympatickými herci, uřvanými dětmi a jedním nevyužitým psem... V Americe je možné zjevně úplně všechno i "kupování" si dětí na "trhu" - což mě teda upřímně šokovalo.. No a nebýt té skupiny, kde se všichni sebetrapnějšímu vtipu řechtali až k popukání, bylo by to ještě lepší...90% ()

Galerie (34)

Zajímavosti (3)

  • Film byl inspirován skutečnými událostmi ze života spisovatele/režiséra Seana Anderse. (ČSFD)
  • Natáčelo se v USA, konkrétně ve městech Atlanta a Chicago. (BMW12)
  • John McConnell a Maureen Brennan, kteří hraja paní a paní Muskie, jsou i ve skutečném životě manželé. (ČSFD)

Reklama

Reklama