foto

Michael Andrews

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Skladatelská filmografie

Filmy

2020 Dokud nás vražda nerozdělí
The King of Staten Island
2019 Headlock
2018 Jsem božská
Najednou jsme rodina
Znovu ve hře
2017 Drôle de père
Pěkně blbě
Táta je doma 2
2016 Děda je lotr
Sousedi 2
2015 The Adderall Diaries
Táta je doma
2014 Sex Tape
Sousedi
Tammy
2013 Drsňačky
2012 Váhavý fundamentalista
Zásnuby na dobu neurčitou
2011 Jeff, který žije s mámou
Zkažená úča
Ženy sobě
2010 Cyrus
Na tuhle nemám
2009 Komici
2007 Neuvěřitelný život rockera Coxe
2006 Malí rošťáci
Paříži, miluji Tě
Televizní hrátky
2005 Já a Ty a všichni ostatní
Praštění láskou
2003 Nicota
2002 Cypher
Orange County
2001 Donnie Darko
Šílenci na prknech
1999 Chapter Zero

TV seriály

2019 Přátelé z výšky (TV seriál)
The Wedding (S02E08)
Fireworks (S02E07)
Free Fall (S02E06)
další epizody (8)
2012 Ben a Kate (TV seriál)
2004 Wonderfalls (TV seriál)
Crime Dog (E05)
Pink Flamingos (E04)
Wound-up Penguin (E03)
další epizody (5)
2001 Dead Last (TV seriál)
Kolej, základ života (TV seriál)
2000 Machři a šprti (TV seriál)
Diskotéka a Dračí doupě (E18)
Menší problémy (E17)
Zálety a úlety (E15)
další epizody (11)
1999 Machři a šprti (TV seriál)
Hráči a naháči (E06)
Matika a erotika (E05)
Kim je moje kamarádka (E04)
další epizody (6)

Dokumentární

2018 Zenové zápisky Garryho Schandlinga (TV film)

Herecká filmografie

TV seriály

1999 Machři a šprti (TV seriál)

Host

TV pořady

2002 RI:SE (TV pořad)
1964 Top of the Pops (TV pořad)

Fanoušci tvůrce