foto

Michael O'Keefe

  • nar. 24.4.1955 (63 let)
    Mount Vernon, New York, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Najednou jsme rodina
2015 Oko v oblacích
2013 Finding Neighbors
The Wait
2012 Junction
Thousand Cuts, A
2011 Atlasova vzpoura: 1. část
Emergo
Sarina's Song
Velká krize (TV film)
2010 Chasing 3000
2008 American Violet
Zamrzlá řeka
2007 Cherry Crush
Michael Clayton
2005 Úzký kruh
2003 Chráníme své děti (TV film)
2002 Žába k zulíbání
2001 Dej šanci lásce
Přísaha
Santův zatoulaný sob
Skleněný dům
2000 Příběh jedné noci
1999 Cena za život (TV film)
1996 Duch minulosti
Edie & Pen
The People Next Door (TV film)
1995 Tři přání
1994 Kangaroo Court
Šance na přežití (TV film)
Žena pro dva muže
1993 Veronika a já
1991 Město v dešti
1990 Smrt přišla brzy (TV film)
Strach
V zájmu dítěte (TV film)
1989 First Year, The
Most do ticha (TV film)
1988 Nehoda na silu 7 (TV film)
Unholy Matrimony (TV film)
1987 Jako nepoddajný plevel
1986 Whoopee Boys, The
1985 Kdo s koho
1984 Co jsem našel, to je moje
1983 Poslední pirát
1982 Split Image
1980 Caddyshack
Nezaručená zpráva o válce (TV film)
1979 Velký Santini
1978 Ponorka na dně
1976 Lindbergh Kidnapping Case, The (TV film)
Panache (TV film)
1975 Friendly Persuasion (TV film)

TV seriály

2017 MacGyver (TV seriál)
X-Ray + Penny (S02E04)
Sneaky Pete (TV seriál)
The Longest Day (S01E10)
The Roll Over (S01E08)
Lieutenant Bernhardt (S01E07)
další epizody (7)
Černá listina (TV seriál)
Lipet's Seafood Company (No. 111) (S04E09)
2016 Falling Water (TV seriál)
Don't Tell Bill (S01E01)
Mystérium sexu (TV seriál)
Soukromá věc (S04E10)
Noc a den (S04E09)
Ospalá díra (TV seriál)
Ragnarok (S03E18)
Sins of the Father (S03E12)
Jak prosté (TV seriál)
Krvavé břímě (S04E08)
Spravedlnost v krvi (TV seriál)
Starý revír (S06E13)
Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Unholiest Alliance (S17E18)
Manhattan Transfer (S17E17)
2015 Mystérium sexu (TV seriál)
Debakl (S03E12)
Rozum a čich (S03E06)
Zákon přitažlivosti (S03E05)
Ospalá díra (TV seriál)
The Art of War (S03E07)
2014 Ve jménu vlasti (TV seriál)
13 hodin v Islámábádu (S04E10)
Chystá se ještě něco dalšího (S04E09)
Skoro kobliha (S04E08)
další epizody (8)
2013 How to Live with Your Parents (For the Rest of Your Life) (TV seriál)
King a Maxwellová (TV seriál)
2012 Daybreak (TV seriál)
2011 Status: Nežádoucí (TV seriál)
Mind Games (S05E03)
2010 Outlaw (TV seriál)
Dokonalý podraz (TV seriál)
The Double Blind Job (S03E05)
2009 Milionový lékař (TV seriál)
Bratři a sestry (TV seriál)
Parukový večírek (S04E07)
Posel ztracených duší (TV seriál)
Leap of Faith (S04E18)
Delusions of Grandview (S04E17)
2008 Eleventh Hour (TV seriál)
Bratři a sestry (TV seriál)
Dostaneš, co zasloužíš (S03E05)
Předchozí závazky (S02E16)
Vražedná čísla (TV seriál)
Atomové číslo 33 (S04E16)
2007 Myšlenky zločince (TV seriál)
Vystrašen k smrti (S03E03)
Zákon a pořádek: Zločinné úmysly (TV seriál)
Semeno (S07E02)
2006 Dr. House (TV seriál)
Nedorozumění (S02E10)
2005 Night Stalker (TV seriál)
Burning Man (E04)
2004 Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Znásilněná (S06E05)
2003 Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
Ztracená matka (S03E12)
2002 Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Padělek (S03E14)
2001 Zákon a pořádek: Zločinné úmysly (TV seriál)
Věrnost (S01E04)
Západní křídlo (TV seriál)
War Crimes (S03E05)
Právo a pořádek (TV seriál)
Brother's Keeper (S11E21)
1996 Life's Work (TV seriál)
Krajní meze (TV seriál)
Za oponou (S02E06)
1995 Roseanne (TV seriál) - herec, a.z.
Direct to Video (S08E10)
Halloween - The Final Chapter (S08E05) - a.z.
Let Them Eat Junk (S08E02)
další epizody (14)
1994 Roseanne (TV seriál)
The Parenting Trap (S07E12)
Maybe Baby (S07E11)
Thanksgiving 1994 (S07E10)
další epizody (17)
1993 Roseanne (TV seriál)
Thanksgiving 1993 (S06E10)
Guilt by Imagination (S06E08)
Be My Baby (S06E05)
další epizody (5)
1992 Middle Ages (TV seriál)
1990 Against the Law (TV seriál)
1985 Alfred Hitchcock uvádí (TV seriál)
1978 Dark Secret of Harvest Home, The (TV seriál)
1977 M*A*S*H (TV seriál)
Válka nervů (S06E05)
1974 M*A*S*H (TV seriál)
Zlí psi a servismani (S03E13)

Dokumentární

2014 Showing Up
2012 Casting By

Režijní filmografie

Dokumentární

1997 Raising the Ashes

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace