Reklama

Reklama

Pete (Mark Wahlberg) a Ellie (Rose Byrne) se rozhodnou založit rodinu a vrhnou se po hlavě do světa pěstounské péče. Když zjistí, že má jejich vysněné dítě dva sourozence, rozroste se jejich domácnost přes noc hned o tři členy! Pete s Ellie se musí s notnou dávkou humoru naučit, co znamená být rodič, aby svým novým ratolestem vytvořili opravdový domov. (Magic Box)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (216)

misterz 

všechny recenze uživatele

Adopcia je síce vždy lotéria, ale veľmi záleží na schopnosti náhradných rodičov. Nič nie je dokonalé, ideálne a ani ľahké, ale kde je vôľa a láska, tam je aj cesta... Celkový dojem zastal tak niekde v strede. Na komédiu málo komediálne, na drámu je tu málo dramatických situácií. Vlažný dojem ale trocha vyvažuje pozitívna energia, ktorá zo snímku sála. Lepší priemer. 65/100 ()

ScarPoul 

všechny recenze uživatele

Občas sa stane, že Wahlberg dostane úlohu, ktorá mu tak sadne, že si hovoríte, že ten chlap má vlastne talent. Dokázal to MacFarlane a očividne aj Anders. Je to pohodový rodinný film, ktorý veľmi prirodzene strieda úsmevné momenty s tými dramatickými. Je tam priestor aj na dojatie aj na úprimný smiech. A myslím, že nie je veľa takých filmov, ktoré by sa mohli pochváliť takouto vyváženosťou. Dve hodinky ubehli ako voda. Chémia medzi postavami fungovala a keď prišiel typický klišoidný záver prišla Joan Cusack a zachránila to. A hej Dr. Horrible. Isabela Marced je adopcie hodná. Ale asi pre oboch z nás z úplne iných dôvodov. Peace! A ešte musím doplniť - ukážka toho, že homosexuálne páry môžu adoptovať deti je skvelým príkladom ako by mal tento systém fungovať všade na svete. Tento aspekt som v rámci toho, že to takto niekde funguje ocenil. Hlavne preto, lebo v skutočnosti je svet z ktorého tieto deti pochádzajú o dosť desivejší. ()

Reklama

Zeck 

všechny recenze uživatele

Sentimentální ekvivalent heroinu, který si cílovka napálí přímo do žíly a bude spokojena, protože dostane přesně to, co dostat chce. Ničím nevybočující, nenáročnou a uslzenou záležitost obsahující pár slušných vtípků (ale žádnou vtipnou scénu), rodičovské klišé a výchovné momenty, pokud by to náhodou spolu s ní sledovaly i její pubertální dcery (pěst pro dvacetiletého "pedofila", kterého bere plně vyvinutá sedmnáctka hrající patnáctku nebo přednáška o škodlivosti posílání nahých selfie). Osobně s tím filmem nemám zásadní problém, ale raději bych více fekálního a absurdního humoru, nekorektních vtipů nebo přehnaných situací. Příklad za všechno, podezřele vypadající postava single ženy ve středních letech vyžaduje k adopci pouze odrostlejšího pubertálního černocha se sportovní postavou, člověku ihned naskočí myšlenky, že je perverzní a má nekalé úmysly (chce si zaprcat), ale scénárista Mirek Dušín to celý film prezentuje jako zcela nevinný odkaz na film Zrození šampióna. Strašně skautský film plný kladnosti, dobroty a nefunkční dojímavosti, až mě to chvílemi i nudilo, ale prostě to jen nebyl film pro mě, nýbrž pro diváky pijící kafe z hrníčku "nejlepší táta/máma na světě" a ty to bavit jistě bude. Moner si mimochodem o boner dost hlasitě říká, jestli ne už teď, tak rozhodně do budoucna. 60 % ()

ARI50 

všechny recenze uživatele

Je to sice už známe téma a několikrát v různých podobách natočené, ale na mě to sakra působí. Mark opět skvělý herec v jakékoliv akci, parádní komedie, kde nechybí ani nějaké drama, či slzy. Spokojenost i když víte jakým směrem film půjde přesto se mi na to dobře dívá. Tyhle rodinné komedie mám rád. ()

Arsenal83 odpad!

všechny recenze uživatele

Ukrutné prehrávanie Byrneovej a tri večne kričiace indiánske deti. Ale hlavne tá ružička byrnová sa nedala vydržať, snaží sa tak byť úžasnou mamou, že je z toho na grc. A minimálne stokrát musí zakričať Holy shit! Aby sme všetci vedeli, že je úžasná matka. Po 42 minútach mi ale praskla cievka v mozgu, keď tá najmenšia cigánečka začala tak revať, že by zobudila aj Schwarzenberga v parlamente. ()

Galerie (34)

Zajímavosti (3)

  • Natáčelo se v USA, konkrétně ve městech Atlanta a Chicago. (BMW12)
  • John McConnell a Maureen Brennan, kteří hraja paní a paní Muskie, jsou i ve skutečném životě manželé. (ČSFD)
  • Film byl inspirován skutečnými událostmi ze života spisovatele/režiséra Seana Anderse. (ČSFD)

Reklama

Reklama