Reklama

Reklama

Děsivé dědictví

  • USA Hereditary (více)
Trailer 3

Obsahy(1)

Když zemře Ellen, matriarcha rodu Grahamů, začíná rodina její dcery rozplétat záhadná a čím dál tím děsivější tajemství svých předků. S přibývajícími odhaleními se čím dál více snaží překonat svůj neblahý osud, který zřejmě pronásleduje celý jejich rod a pomalu ničí vše, co znají. (Vertical Entertainment)

Diskuze

donobonolomo

donobonolomo (hodnocení, recenze)

pro Deyw (hodnocení, komentáře, vzájemné zprávy) [přečteno příjemcem]  

Jsi dement. V te retardovane sestre je vtelenej demon, kterej ale nemuze plne rozvinout voje schopnosti, protoze  jak je poskozena, tak mu to nejak brani. Proto sestra prijde o hlavu a pak se chce vtelit do toho bratra, ale nemuze dokud je v nem jeste stale duse. Nemuze se ale zmocnit tak, ze by to telo zabil, proto ho musi vyhnat ven a vteli se do nej az kdyz sam vyskoci z toho okna. Podle me musel nejdriv zlomit tu mamku, aby narusil pouto mezi nima, asi lasku matky k diteti. Proto vidis, ze kdyz zacne horet ten tata, tak muzes videt, jako by omdlela, podle me to proste vzdala, ten demon ovladl jeji telo a pak sel po tom synovi. Pak ji urizl hlavu a tak se z ni zase dostal ven a preskocil na toho syna. Nahaci byli lidi z okoli a muzes je videt v prubehu filmu v ruznych rolich. Stejne ta babka i oni byli vsichni soucasti nejake sekty, ktera mela prave toho demona vratit do tohoto sveta.

na příspěvěk reagoval Yoshitsune, Deyw

oLí

oLí (hodnocení, recenze)

netrklo někoho, proč film začíná i končí záběrem modelů ? co tím asi chtěl Aster řici ? na začátku jsem si vzpoměl na Dětskou hru ( 1984 ).

na příspěvěk reagoval Bloody13, FialovaMaska

Deyw

Deyw (hodnocení, recenze)

neni..nejstrasidelnejsi na tom filmu je to dite jak vypada.. :D

Příspěvek byl smazán administrátorem.

donobonolomo

donobonolomo (hodnocení, recenze)

MMXIII

No nejvic husty je, jak se borec schova na pude, kleci na kolenou a najednou slysi takovy tahavy zvuky nad nim, otoci se a tam ... nechej se prekvapit, ale to co tam uvidi si asi pamatuju z celyho filmu nejvic. Asi bych pak taky radsi vyskocil z okna.

na příspěvěk reagoval Deyw

Yoshitsune

Yoshitsune (hodnocení, recenze)

tenhle film má problém, že u něho neni napsaná nějaká mánička, nebo to nerežíruje "mistr hororu" Wan. 

na příspěvěk reagoval Deyw

lukasK1995

lukasK1995 (hodnocení, recenze)

u nas to budu v kine davat sobotu 22:10 takze cakam ze bude prazdne kino to bude atmosfericka :D

lukasK1995

lukasK1995 (hodnocení, recenze)

odkal to ti ludia uz videli ked je priemera az buduci mesiac aj ja chcem kurna

na příspěvěk reagoval pepo

Související novinky

Indie Doctor Strange je hit

Indie Doctor Strange je hit

22.05.2022

V posledních několika týdnech do kin vstoupily hned dva filmy s tematikou multiverza, Doctor Strange v mnohovesmíru šílenství a Everything Everywhere All at Once. První z nich se podle předpokladů… (více)

Hvězda Borata si zahraje v novém hororu

Hvězda Borata si zahraje v novém hororu

08.04.2021

Vycházející herecká hvězda Maria Bakalova z dvojky Borata si ještě spolu s Amandlou Stenberg (Nenávist, kterou jsi probudil) zahraje v hororové novince Bodies, Bodies, Bodies od distributora A24. O… (více)

Reklama

Reklama