Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Marek (J. Plouhar) miluje Martu (H. Vagnerová) a žije s ní, zároveň ale miluje i Soňu (V. Khek Kubařová) a také s ní žije. Marta a Soňa o sobě nevědí. Markovi se daří jeho dvojí život tajit. Před oběma ženami předstírá, že část týdne tráví pracovně v jiném městě – ve skutečnosti ale zůstává stále v Praze a jen se stěhuje z bytu do bytu. Funguje to perfektně. Každá z žen má svoje pozitiva a díky pravidelným změnám nepropadají Markovy vztahy stereotypu. Marek ale není žádný podrazák. Své dva životy bere seriózně. Obě ženy miluje a s oběma to myslí docela vážně. Zařídil jim stejné útulné byty, protože je spravedlivý (a zrovna měli slevy). Nechtěl být bigamistou, ale nějak se to tak vyvinulo, nějak do toho prostě spadl… Marek věří, že díky dokonalému systému může udržet svůj dobrodružný způsob života v chodu a vyhnout se všem úskalím. Funguje mu to perfektně a on je na sebe pyšný. Až jednou ráno se stane něco, s čím opravdu nepočítal… (Česká televize)

(více)

Recenze (167)

FuLister odpad!

všechny recenze uživatele

Popravdě jsem se i docela bavil. Problémem je, že jinak je to totální kravina. Frajer, co si hraje jakej profík v balení holek a to že má dvě naráz a neví o sobě a pak dělá takový triviální chyby? Nejsympatičtější je rozhodně Veronika Kubařová, ale ani ta to bohužel asi úplně nezachrání. A ten konec? To jako bude žít se dvěma ženskejma a dvěma dětma? Wtf? ()

kajas 

všechny recenze uživatele

Ze synopse jsem byla spíše rozčarovaná, ale nalákalo mě herecké obsazení, a kupodivu se o žádný průšvih nejednalo. Hlavní hrdina musí být pochopitelně všem divákům preferujícím monogamii velmi nesympatický, vše ale zachraňují obě jeho vyvolené a hlavně skvělý Jiří Hána v roli nesmělého kolegy. Ve výsledku pohodová podívaná. ()

Reklama

rakovnik 

všechny recenze uživatele

Dlouho jsem se bál propadáku, ale tato novinka se nakonec ukázala i celkem vtipnou. Nejvíce sice vtip táhl Hána, když film gradoval, přidaly se i hlavní postavy. Věřím, že na papíře vypadal příběh vtipně, ale tvůrcům se jej bohužel nepodařilo přetavit do komedie i na obrazovce. Často jsem měl pocit, že sleduji divadelní hru. Žádný zázrak, který bych si rád zopakoval. ()

oveckaoa 

všechny recenze uživatele

To je snad zázrak, že v Čr vznikla po delší době česká komedie co není trapná a dá se na ni bez problémů dívat. Navíc v produkci sluníčkářské sračkovité Čt. Jediné mínus je konec, který je strašně na náhodu (že byly zrovna všechny 3 těhotné). Zasmál jsem se cca 4 krát což se v rámci českých komedií rovná zázraku většinou se zasměju max 1. Tohle mělo jít do kin místo těch tupých sraček od Renče. ()

Galerie (58)

Zajímavosti (1)

  • Mezi pražské lokace, kde se film natáčel, patří mj. Vinohrady (ulice Lužická a Korunní, Vinohradská vodárenská věž nebo náměstí Jiřího z Poděbrad s kostelem Nejsvětějšího Srdce Páně), Holešovice (Veletržní palác, Národní zemědělské muzeum, Letenské sady nebo ulice Heřmanova), Praha-Nové Město (Senovážné náměstí, Václavské náměstí či ulice Na Příkopě) nebo Smíchov (ulice Mozartova). (HonzaBez)

Reklama

Reklama