Reklama

Reklama

Česko hledá prezidenta

(pořad)
všechny plakáty
Publicistický
Česko, 2018, 73 min

Režie:

Adrian Stojkov

Kamera:

Tomáš Eder

Účinkují:

Karel Voříšek (moderátor), Miloš Zeman, Jiří Drahoš
(další profese)

Recenze (130)

Sdoom odpad!

všechny recenze uživatele

Strašlivý odpad české televizní tvorby. TV Prima opět ukázala, na jaké obecenstvo míří, a pro seriózní prezidentskou debatu vytvořila kulisy fotbalového utkání, kde rozhodčí má zkušenosti akorát se sekáním trávníku a publikum je horší než kotelníci. Megahnus, který ovšem bohužel asi částečně přispěl k Ovarově znovuzvolení. Doufám, že Prima skončí v pekle. (TV Prima HD) ()

Lukoboss odpad!

všechny recenze uživatele

Tak toto je totál kanál! Už jenom estrádní název Česko hledá prezidenta (my jsme ho snad ztratili?) napovídá, jak to asi bude vypadat. Do toho neschopnej Voříšek, kterej nemoderuje, ale jen tam stojí, culí se a sem tam řekne: "Dostávám informaci, že nás aktuálně sledují dva miliony diváků!" A spustí se řev a potlesk... Hmm, tak tomu říkám úroveň. Taková sebereklama, no fuj. Už tam chybí jen porota s Haberou a Ewou Farnou a bylo by dílo dokonáno. A v tuto chvíli neřeším, co tam oba kandidáti prezentujou. Není to prohra ani výhra ani jednoho z nich, každopádně je to totální prohra TV Prima. ()

Michelle75 odpad!

všechny recenze uživatele

To co jsem viděla byla komedie, podle které bych si za prezidenta nevybrala ani jednoho z kandidátů. Publikum bylo agresivní a hloupé, hlavně Zemanova polovina a když jeho stranu snímala kamera, mihotaly se tam nabubřelé, zuřivé tváře hlavně postarší generace. Styděla jsem se. Pan Drahoš má daleko do rétorických schopností Miloše Zemana, ale kdo dobře poslouchal a nežral Zemanovi jeho ironii, slyšel hodně otázek na které Zeman vůbec nereagoval a chytře je zametl pod práh.Drahoš zůstal slušný až dokonce,ale jestli to bude stačit, těžko říct. Věřím, že debata na ČT bude vedena konečně někým schopným a že Drahoš konečně dokončí své myšlenky a nenechá si v půli věty umlčet arogantním Zemanem. ()

Warle odpad!

všechny recenze uživatele

Veškeré obecenstvo postřílet za rušení pokusu o diskuzi a debatu opakovat s více kompetentním moderátorem. Díky. Snad na té ČT to o něčem bude. ()

orkadimenza odpad!

všechny recenze uživatele

Vážená televize Primo, volba prezidenta není Superstar, jak by se mohl leckterý divák domnívat. Rozhodnutí rozdat polovinu lístku táboru Drahoše a druhou polovinu táboru Zemana bylo příšerné. Nicméně nenávistné bučení a vidlácké pokřikování se ozývalo jen z jedné poloviny sálu. Samotná debata byla o ničem. Třetina času se zabije tleskáním diváků, třetinu protlachá Voříšek s Klárou a poslední třetinu si mají podělit oba dva kandidáti. Navíc Voříšek jako moderátor je naprosto neschopný, když dovolí, aby jeden kandidát skákal tomu druhému do řeči jak se mu zlíbí. No prostě odpad nejvyššího kalibru, ale hlavně že to sledovalo 2,2 milionu diváků. ()

Foxhound#1 odpad!

všechny recenze uživatele

Toto nebyla debata, to byla hulvátská show bez jakéhokoliv konceptu nebo formátu. Moderátor tak tragický, že ani nedokázal uklidnit publikum plné hovad. To snad ani nebylo publikum ale odchycení fanoušci ACS nebo pičíku, co se zrovna vraceli ze zápasu a nechali se za kilečko zatáhnout do studia. V této atmosféře člověk jako Drahoš není schopen logicky argumentovat a diskuzní buldozer typu Zemana si ho jednoduše namaže na chleba, což taky udělal s veškerou grácií sobě vlastní. Ne, tyto debaty v tomto formátu mi vážně neulehčují otázku, zda se zachovat antizemanovsky nebo se na ty volby vyprdnout úplně. ()

kill-tec odpad!

všechny recenze uživatele

To co touhle eskapádou TV Prima předvedla je už ale opravdu vrchol! Vylízaný stádo kreténů, kteří řvou, tleskaj a skandujou "Zeman, Zeman" po každém náznaku nádechu svého vepřového idolu, je daleko daleko za hranicí nejen lidského vkusu a rozumu, ale lidskosti jako takové. Totální moderátorský masakr v podání Karla Voříška, který je schopen maximálně tak oznamovat kde napadlo kolik sněhu a kde se narodila štěňátka bernardýna, a ne uvádět politiku - v tomhle případě tedy jen pokus o ní. Ani jeden z kandidátů neměl možnost dokončit myšlenku, tudíž je to neseriózní debata. Drahoš nebyl předtím můj favorit, a i když trpí trémou a nemá tolik politických zkušeností, musím mu dát hlas. Protože volit prolhanýho Zemana, jemuž se klepe jeho pověstné hudradlo jak sulc, by byla čistá katastrofa. Zeman je dobrej herec, snad dostane brzo roličku ve Walking Dead :) ()

chaometic 

všechny recenze uživatele

Nevím po které stránce mám pořada hodnotit, ale prezident Zeman to Drahošovy pěkně nandal. Atmosféru skazilo pár nevyřvanej hlasů v pozadí proti Drahošovy. Líbil se my výraz Horáčka. Česko hledá prezidenta my přišlo zaměřené na studenty a jejich show Česko hledá superstar. Pořad budí mezi politickou debatou a show, nicméně pořad mi přišel nakloněnej k Drahošovy, nebot nejčastější voliči jsou právě studenti, kteří jsou vlastně i na CSFD. Říkám užijme si ten pořad, nedělejme z toho show a budme k oběma oběktivní. ()

Chajimwitz

všechny recenze uživatele

Zatímco předchozí volba z devíti kandidátů mi připadala,jak z hromady hoven vybrat to,které nejmíň smrdí,tak toto finále vidím jak si vybrat mezi smrtí oběšením nebo uškrcením.Každopádně tahle estráda,která spíš vypadala jak fotbalový zápas na vesnici,mě nijak nenadchla.Nehodnotím,protože po čtvrt hodině jsem usoudil,že je škoda ztrácet čas sledováním takové chujoviny. ()

BlackHood

všechny recenze uživatele

Další politická debata, nyní od kanálu Prima (Myslím televizního kanálu, ne toho, kde se skrývá Pennywise. Ale ne, že by to byl takový rozdíl, oba kanály obsahují sračky. A když už se bavím o tom Pennywiseovi, tak co by asi Zemanovi nabídl, aby za ním vlezl do kanálu? Začíná to na B(viróza) Ale teď vážně. Už jsem tu chtěl napsat svůj oblíbený výrok: "No, pořád lepší, než projevy prezidenta," no, nyní ale nevím, asi tohle napsat nemůžu. Čím větší hovadina, tím větší potlesk. Jakoby snad v obecenstvu byli naprogramovaní roboti s nějakým "sračkoměřičem" a čím větší sračka se řekne, tak tím ukazatel více vystřelí nahoru a ozve se odpovídajcí potlesk. Drahoš mi přišel nejistý a zaťatý, jakoby měl během debaty průjem a Zeman zase typicky urážel. No, do pozadí při nějaké jiné, smysluplnější činnosti dobrý. Redardi se tomu budou smát a chytří lidé brečet. Fakt (mínus) 100% ()

Dlubal David 

všechny recenze uživatele

Výborná komedie. ■ Už v prvních pěti minutách jsem se smál. Dlouho mě nic tak nepobavilo. Byly chvíle, kdy mi od smíchu až tekly slzy. Párkrát jsem se dokonce za břicho popadal. ■ Nikdy by mě ani ve snu nenapadlo, že lze vytvořit směs Jen počkej, zajíci!, Bolka a Lolka a Pata a Mata. Prostě nádhera. ■ Jak Malej Jarda se už těším na druhý díl, kde sice bude jiný režisér a producent a vlastně celý štáb a děj se bude odehrávat v jiných interiérech, ale naši dva mladí krásní hrdinové a tahouni celého příběhu, tam budou a právě to je hlavní. Otázka je, zda i pokračování dosáhne této kvalitativní úrovně, neboť již ze zkušenosti víme, že se dvojka z 99% nedokáže přiblížit jedničce, ale stačí doufat a třebas se stane zázrak a budeme opět svědky skvělých grimas jednoho z hlavních hrdinů a naopak skvělých kamenných výrazů hrdiny druhého. Možná opět uvidíme excelentní publikum a uslyšíme zvukové projevy skalních fanoušků, ale i řádových fandů, kteří přišli podpořit své herce v jejich grandiózní veselohře. ■ Oba dva umělci jsou jistými adepty na pozici akčního hrdiny, který neváhá a svým vlastním mrštným jazýčkem okamžitě a střelhbitě zachraňuje oběti požáru věžového domu. Jako bájný princ přijíždějí na svém věrném černém mechakoni a zachraňují šestnáctiletou princeznu od jejího panenství a sousedovi, kterému do kanálu spadly klíče, tak ochotně a bez rozmyslu otevřou kanál a nohou na sousedovic zadnici pomohou nebohému člověku... ■ (C) [95/100] ()

WinstonS odpad!

všechny recenze uživatele

Přesný obrázek toho, kam se česká společnost za posledních pět let posunula. Řev, hulákání a urážky od rozdivočelé lůzy, kterou z pódia hecuje nemocný stařec o holi opájející se mocí a všemu přihlíží neschopný svazák Voříšek v roli "moderátora". Velká škoda, že pan profesor Drahoš druhé kolo nevyhraje, tahle země nutně potřebuje antibiotika proti hnusné nemoci, která se pět let šíří z Hradu. ()

Brtniik odpad!

všechny recenze uživatele

Dost mne překvapilo, že soukromá stanice se pouští do žánru, který patří médiu veřejné služby. Věru „mluvící hlavy“, ať by pouštěly výhradně perly, by diváky soukromých stanic jistě nezaujaly. Jedinou možností je pojednat to ne nepodobně jak to vypadalo v Římském cirku před víc než dvěma tisíci lety. Nikdo mne nepřesvědčí, že šlo o debatu samotnou, ale o sledovanost, která je ovšem na prvním místě, viz opakující se info o aktuální sledovanosti. Velmi jsem se obával s jakými podpásovakami se pan Zeman vytasí tentokráte. Jistě si vzpomenete, jakými nesmysly znectil protikandidáta pana Karla Schwarzenberga během presidentské debaty. Voliči, stejně jako samičky ve zvířecí říši, byli uhranuti sebevědomím vystoupením „ranaře“ a dali mu přednost před uhlazeným, vyrovnaným, zkušeným a zkoušeným člověkem, který má vládnutí (rozuměj službu) v genech. Slovy této kampaně – zvítězila druhá před první ligou. Ono lid, na který pan Zeman sází, to má dost popletené. Někoho vzdělaného se podvědomě obává (viz „vrchnost“), natož když, jelikož se odpověď byť blesku rychle snaží probrat z mnoha úhlů, vyhodnotí jako nerozhodného, tudíž horšího. U toho bezskrupulóznějšího s povděkem ocení, jak toho druhého „osolil“, jako by to udělali sami, kdyby toho ovšem byli s to. Příklad: Živě si vybavuji neoholeného, nedbale oděného maníka s nekompletním chrupem, který, když se ho v hospodě reportér zeptal na názor, co říká výroku pana Mečiara v rámci dělení státu, bezmála extaticky jásal: „Ale im povedal!...“. Na dotaz co přesně tím myslel, pořád opakoval onu hlavní mesidž, kterou mu bylo zaznamenat: „Ale im povedal!“ Jako nepatrný človíček se schovává v davu a tetelí se blahem, kterak za něj bojuje veliký vůdce, ale nedocvakne mu, že nebojuje za něj konkrétně, leč výhradně ve svůj prospěch a ocitl-li by se mu tváří v tvář, obdivovaný gigant by s ním zatočil jako s obtížným hmyzem. Na Primě to ještě nebylo tak hrozné a síly (nemluvím o úrovni) diskutérů byly + - vyrovnané. Nyní jen záleží na tom, kolika voličům docvakne kdo je kdo a dají-li přednost solidnosti před pošklebováním a zžíravou účelovou ironii. Za sebe mám velmi jednoduché měřítko: Chtěli byste někoho jako je pan Zeman za kolegu v práci, za nadřízeného, natož za partnera? Já v tom mám jasno. ()

Luk Skywalker 

všechny recenze uživatele

Čekal jsem ještě větší krasojízdu Zemana a to že "rozseká" jak Drahoše, tak Voříška. Nakonec Voříšek byl mimo hru, sem tam i moderoval, jak se dalo. Drahoš to relativně ustál a útočil. Zeman dnes potřetí v televizi a vypadá čím dál hůře, sice hlava pracuje a je to politik celou duší, ale tělo už odchází. A zbytečná Doležalová (nebo jak se jmenuje), asi tam byla jen proto, že byla kvóta na ženy v TV. Ta ohlášená sledovanost, nevím jestli si trošku nevymýšleli. Jestli takový duel někomu pomůže v rozhodování koho volit, tak účel splnil. EDIT: Po debatě na ČT musím snížit hodnocení této estrády. ()

Reklama

Reklama