Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Lékařka Kristína trpí ztrátou svého milovaného a v jejím životě se objevuje jeho dospělý syn, který pátrá po otcově tajemství. Právnička Zuzana je šťastně vdaná, ale začíná ji přitahovat její kolega Filip. Miša dostane šek na výplatu pojistky po manželovi, s jehož záhadným zmizením se stále nedokáže vyrovnat. Nezávislá Sandra se seznamuje s Jurajem, který má těsně před svatbou s bohatou nevěstou. (TV Nova)

(více)

Recenze (10)

Arsenal83 odpad!

všechny recenze uživatele

Ďalší krvavý rektál z pera (či péra?) nejakého slovenského scenáristu, inak korunovaného výmrda. Áno, viem, že originál pochádza z Veľkej Británie a mal som ho šťastie nevidieť, no na nižšej úrovni ako toto bahno to určite nemohlo byť. Keď si to celé zhrnieme tak stará Lišková šuká zajaca, Marcinková podvádza muža a nevie hrať. Norisová nevie hrať a vidí duchov, Pauhofová tiež nevie hrať a mrdá všetko okolo, hlavne ženáčov. Vrchol je účasť Twiinsiek, ktoré za 20 rokov neurobili ani jeden hit, reklamu im platí otecko a určite ich on tiež dosadil to tohto grcu. Summa summarum seriál je točený hlavne pre ženy, ale to azda všetky ženy do jednej sú neverné? ()

honajz 

všechny recenze uživatele

Neuvěřitelně šroubované dialogy jak z nějakého německého seriálu nebo argentinské telenovely. Navíc se to bere tak strašně vážně - chybí aspoň trochu, trošičku nadhledu. Své divačky si to jistě najde, ale i když nejsem cílovka, stejně mi to přijde jako šustění papírem. Btw, nevadí náhodou ženám, že jsou v tomto seriálu představené jen jako sexuální objekty? ()

mira007 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Marcinková, Norisová, Pauhofová - obsazení the best of Slovakia v dané věkové kategorii. Milenky se mi zdají jako o třídu lepší vztahovka než ateliérové pásově vyráběné Paneláky a Růžové zahrady, ikdyž nejsem úplně cílový divák, protože celé to je takový malý slovenský Sex ve městě čili vztahy, sex,láska z pohledu ženského. Zdá se mi to celkově inteligentnější a odvážnější témata, dialogy jsou přirozenější, postelové scény reálnější ( čili aspoň topless ikdyž cudně bez pohledu na bradavky). Zaujalo mne to, ale do děje první díl nevtáhl. ()

kiararaftl 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Prvý diel výborný. Najviac vyniká Antónia Lišková, to je herečka inej kategórie. Marcinková krásna a výborná. Žiaľ, ja mám už Pauhofovej afektovaného prejavu až až, u mňa slabunká. A Norisová vôbec nevie hrať, tú ani nebudem hodnotiť. Veľmi ma potešil Marek Geišberg. DObrá kamera, super točené v reálnych interiéroch, zatiaľ svižné tempo, ja som veľmi spokojná. ()

Facillitant odpad!

všechny recenze uživatele

Působí to jako německá telenovela. A na to, že je to hrozné po všech stránkách, vzhledem ke stanici, která seriál vysílá, ani netřeba upozorňovat. ()

Eire odpad!

všechny recenze uživatele

Do *i*č !!! WTF ! to kto pisal scenar???!!! Tana preco??? Nemas na zaplatenie elektriny! to nie je ani pro *SLEPICE*.... ku.va... ()

tosastava odpad!

všechny recenze uživatele

Mladý netalentovaný Króner uplietol so svojou bývalou macochou slovenskú telenovelovú verziu zúfalých manželiek ()

vega1 odpad!

všechny recenze uživatele

To, čo sa podarilo Hřebejkovi v Až po uši, sa aleže vôbec nepodarilo Kronerovi v Milenkách, aj keď snaha o kopírovanie tu bola, lenže - hnusná Blava nieje Praha a môžu sa aj posrať. Herecké výkony ani nekomentujem, lebo s takým scenárom sa to ani nedá a čerešničkami na tomto grce sú štetky Nízlové ... omg ()

Reklama

Reklama