Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Na vánoční párty v klubu se začínají hojit staré rány, ale útok Kreesových studentů vede k dalším zradám i novým spojenectvím. (Netflix)

Recenze (11)

muti 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ako v druhej sérii, posledná časť prináša strašné zúčtovanie kde sa ide all in. Kým mladí bojujú o svoju budúcnosť, dospelí sa musia vyrovnať so svojou minulosťou. Flashbacky, návrat starých postáv, videnie sveta v inom uhle pohľadu, rôzne štýly a radikalizácia, miestami mi to pripomína film Die Welle - vlna. ()

BROKEN_ 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nevěřil jsem, že se tvůrcům podaří překonat finále 2 série......... A ono se to povedlo! Dechberoucí zakončení 3 řady, úžásná hudba, skvělé souboje, vynikající kamera ( hlavně ta část na jeden záběr, PECKA ), a poslední scéna při které mi tekly slzy radosti....... WOW. A jestli je pravda co říkal Ralph Macchio, že mají v plánu 6 sérií a možná i více..... SEM S TÍM!!!!! Čekání na další řadu bude utrpení, ale pořád jsou tady první 3 série, které si mile rád zopakuju. JEN TAK DÁL! : ) ()

Reklama

castor 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Setkání ze střední na vánočním večírku. Daniel, Johnny a Ali spolu, zatímco u prvního jmenovaného se doma dějí nehezké věci. Vracíme se flashbacky do Vietnamu, kde dál pokračují nemilé osudy mladého Kreese. Závěr není nakonec tak úderný, nicméně se tři senseiové potkávají/utkávají v jednom dojo. Čtvrtá série snad brzy zaklepe na dveře. ()

Sany33 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Príbeh: Johnny sa snaží o svoju starú lásku a Danny mu to nijako neuľahčuje. Zatiaľ sa uzatvára mier medzi Orlím pazúrom a Miaghi Do, ktoré naruší útok Cobra kai priamo v Dannyho dome. Obaja senseji pochopia, že sa musia spojiť proti spoločnému nepriateľovi. Prevedenie: Detskú rúbanicu príjemne dopĺňa doťahovanie sa i ženy našej ústrednej dvojice. Feedbacky do Kreesovho pôsobenia vo Vietname tiež neboli na škodu. Tento diel som si náležite užila a teším sa na ďalšiu sériu. A som aj rád, že sa jastrab konečne uvedomil a kope za správny team. 92% ()

instageek_cz 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Přesně jak píše kolega - čekání na další řadu teď bude pekelně dlouhý!! Na druhou stranu, aspoň nám to pocitově prodlouží životy:)) Drsný, akční finále, zmenšená verze šílenství ze závěrečný bitky ve 2. řadě, ale tentokrát osobnější a v něčem i velkolepější. Kreese a Cobra Kai odhodí veškerý zábrany a naši hrdinové musí najít způsob, jak se jim vyrovnat. Určitě se splní mnoho snů fanoušků původních filmů, stejně jako těch, co Johnnymu a Danielovi začali fandit až nyní. Celý seriál je neskutečný nářez a jsem zvědavý, jaká jiná 80's klasika se nechá inspirovat k podobně zdařilému novodobému pokračování. PS: Akorát teda přerod jedný postavy, která z vteřiny na vteřinu úplně změní chování, mi tu přišel trochu nedostatečně obhájenej. Jinak super. PPS: V komentářích jsem nikde nezmínil Demetriho, kterej se z typický komediální nerdovský vsuvky vypracoval v plnohodnotnou, zajímavou postavu. Tak se celkově těšme, co bude dál!:) /// Pro více recenzí a článků ze světa popkultury sledujte na IG profil instageek_cz , díky!:) ()

Galerie (22)

Reklama

Reklama