Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Mělo to být nenápadné přepadení, potichu sbalit prachy, hlavně žádná střelba, a vypařit se. Věci ale nešly tak jak čtveřice lupičů předpokládala, došlo k zabití policisty i civilisty, a na útěk před policií jsou nucení vzít rukojmí. Jde po nich celé město, policajti už jednoho z nich dostali a ani muž a žena kteří jim mají svými těly zaručit svobodu, zrovna nespolupracují. Krvavá road trip začíná... (dopitak)

(více)

Recenze (14)

Morholt 

všechny recenze uživatele

Italský originál neznám, což je v tomto případě asi plus. Viděl jsem tak celkem svižnou únosovku, v níž trojice zločinců prchá před policií a jako rukojmí jim slouží relativně mladá žena a otec s těžce nemocným dítětem. Postupem času začínají vyplouvat na povrch rozdílné charaktery a vrší se konflikty mezi jednotlivými aktéry. Film může nabídnout sem tam solidní akci, trochu neohrabaných, ale i tak zábavných psychologických hrátek, slušné herecké obsazení a poměrně překvapivý konec. Nic zvláštního, ale čas to dokáže zabít celkem výživně. 60% ()

bourec 

všechny recenze uživatele

Originál sem neviděl,takže nemůžu porovnávat.Co se týče tohodle,tak do hodiny je to celkem nuda.Neskutečně nesympatický herci v hlavních rolích,únosci do jednoho s nějakou psycho újmou,ani kladný hrdinové nic moc.Poslední půlhodina,a twist v závěru celej film alespoň do slabšího průměru pošle.Ale strhující to neni.40%. ()

Reklama

George Stobbart 

všechny recenze uživatele

Pozerateľný, zmodernizovaný remake talianskej kultovky "Rabid Dogs" od Maria Bavu, ktorého pre jeho legendárny štýl nie je remakovať vôbec ľahké. Presvedčiť sa o tom mohol aj Lamberto Bava, ktorý sa pokúsil otcov počin trochu „vylepšiť“; niečo pridal, niečo ubral, film znovu vydal pod názvom "Kidnapped" a čaro pôvodnej pecky bolo razom preč. A tento "Enragés" v podstate nejaké čaro ani nemá, je to trochu povrchná, komerčne uhladenejšia a bezpečnejšia, no vcelku sympatická jazda, audiovizuálnymi trademarkmi príjemne odkazujúca práve na Bavu staršieho. Solídne to odsýpa, človek sa nenudí, dobre sa na to pozerá, a vlastne ma to aj prekvapilo, pretože som čakal, že to dopadne oveľa horšie. Celkovo je to však ZABUDNUTEĽNÉ; minimálne pre tých, čo poznajú originál. ()

choze 

všechny recenze uživatele

Trajler byl dravý, úderný a sexy, až mi připomněl Kounenova Dobermanna. Film je ale jen krotký, průměrný road thriller, dějově věrný remake Bavovy stejnojmenné sedmdesátkové exploatace. Vizuálně snaživý, ale zase ne nějak extra, místy napínavý, ale šlo z toho vytlačit o dost víc, řekl bych. A bohužel to rezignuje na Bavův sleaziness - jeden z lupičů se sice k unesené ženě má, ale močící scéna z originálu, ani nic na ten způsob se nekoná. Škoda, takhle zůstává u záležitosti na jedno zhlédnutí. Ne, že bych originál považoval za nějak úžasný... ()

danny79 

všechny recenze uživatele

Nenarocny akcni thriller, ktery prijemne utika, ma napeti, misty slusny soundtrack, acni sceny technicky zvladnute a herecky takovy prumer, zejmena hlavni gangster se mi zdal dost nevyrazny. Necekany zaver povazuji za plus. Zdejsi hodnoceni 58% neodpovida prinosu, film si zaslouzi o 10% vice. Pro me 3,5* ()

Galerie (25)

Zajímavosti (1)

  • Natáčení trvalo 32 dní a probíhalo v Québecu, zejména v Montréalu a Thérèse-De Blainville. (bianci)

Reklama

Reklama