Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Čtveřici dlouholetých kamarádek pojí kromě pevného přátelství společná záliba v knihách. Pravidelně se scházejí ve svém dámském knižním klubu. Jednoho dne se ponoří do lechtivě erotického románu „Padesát odstínů šedi“. Tahle volba se ukáže jako více než inspirativní… Diane (Diane Keaton) totiž nedávno ovdověla po 40 letech manželství. Vivian (Jane Fonda) si užívá společnost mužů, ale závazkům se důsledně vyhýbá. Sharon (Candice Bergen) se i po desetiletích stále snaží vzpamatovat z rozvodu. A manželství Carol (Mary Steenburgen) spěje po 35 letech neodvratně ke konci. Vášnivý a živočišný svět pana Graye doslova obrátí jejich unavené životy vzhůru nohama. V dámách se opět naplno rozhoří touha po romantice a dobro-družství. Nová kapitola je nejen v knihách vždycky ta nejlepší… (Bioscop)

(více)

Videa (5)

Trailer 1

Recenze (147)

rt12 

všechny recenze uživatele

Ze začátku viděno v češtině. Ženy tak přešťastně a falešně švitořily až mi z toho uši brněly, vůbec jsem nechápala zdejší nadšení. Pak mi napadlo dát si to pěkně od začátku v původním znění a ejhle úplně jiný kafe. Začala jsem se konečně bavit, Všichni zúčastnění mají můj obdiv jak skvěle vypadají a pořád jim to krásně ,,hraje". Jedná hvězda navíc za oslavu pouze heterosexualni orientace. Světě div se ! . Hurá ()

venison 

všechny recenze uživatele

Všeobecně mám asi raději filmy o dětinských stařících než o babičkách v pubertě.. Babčách, které prožívají románky jako z červené knihovny a jako povinnou četbu mají 50 odstínů.. Naštěstí je dobré herecké obsazení, tak se dá na "Dámský klub" i přes cukrkandlový scénář relativně důstojně koukat.. Ideální film na vypnutí mozku ;-) ()

Reklama

Streeper 

všechny recenze uživatele

Takhle jsem se nepobavila už hodně dlouho. Ano, je to další z řady filmů, kde sledujeme partičku starších ženských, které si myslí, že svá léta mají za sebou a nakonec se v letadle zjeví božský Andy Garcia a ostatní chlapi a vyvedou je z omylu. Jenomže ne každý je jako tenhle film. Tady přátelství mezi Jane, Diane, Candice a Mary funguje na jedničku. Je to vtipné, dojemné, veselé a herecky naprosto dokonalé. Přesně tohle očekávám od americké komedie, že se zasměji, odpočinu a vypnu a tohle vám snímek dá - relax a smích a jako bonus získáte Andy Garcíu (ten chlap je čím dál tím hezčí). ()

Figu 

všechny recenze uživatele

Opět jedna z mnoha dalších komedií na jedno pokoukání, nejlíp s drahou polovičkou, pač chlapík drsné akce by se tomu coby samotář divák měl vyhnout. Palec nahoru za Fondovou a taky za scénku Nelsona s viagrou, ta mě pobavila. Jinak co se týče Garcii, ten chlapík zraje jako víno a má pořád neuvěřitelný charisma! 55% ()

Sathine 

všechny recenze uživatele

Bylo to rozhodování mezi 3 a 4*, nakonec ale zvítězil menší počet. Kdybych film viděla v televizi, při dlouhém, krásně teplém letním večeru se sklenkou vína, tak bych byla asi více unešená. V kině mi to sice přišla jako fajn oddechovka, ale asi škoda peněz. Je to mrzuté, člověk se hodně zasmál, ale zas to bylo plné typických klišé a typických konců. ()

Galerie (29)

Zajímavosti (13)

  • Ve scéně, kdy Diane (Diane Keaton) čte „Padesát odstínů šedi“, je jasně vidět, že listy knihy jsou úplně prázdné, nepopsané. V dalším záběru je již patrné, že tam nějaká písmenka jsou. (Timak)
  • Postavy sa niekoľkokrát odvolávajú na „vnútornú bohyňu“, vtipnú, uvedomelú postavu, o ktorej Anastasia Steele, ktorú hrá Dakota Johnson, hovorí v knihách "50 odtieňov sivej", ale vo filmoch 50 odtieňov bola vynechaná. (Arsenal83)

Související novinky

Startuje BEST FILM FEST

Startuje BEST FILM FEST

11.07.2018

Pražská kina Atlas, Evald, Lucerna a MAT pořádají od 12. do 18. července BEST FILM FEST, týden nejúspěšnějších a divácky nejnavštěvovanějších filmů druhé poloviny roku 2018. Kina v době léta potěší… (více)

Reklama

Reklama