Reklama

Reklama

Odebrat z přátel: Dark web

  • USA Unfriended: Dark Web (více)
Trailer 1

Po přihlášení do ukradeného notebooku je parta mladých lidí vtažena do online hry na život a na smrt. (Netflix)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (110)

666Carnage 

všechny recenze uživatele

Unfriended: Dark Web je další z řady snímků, který je natočen přes skype a internetové prohlížeče. Co se musí nechat, tak je příběh. Mě docela oslovil a musím říct, že vůbec nebyl špatný a byl dobře propracovaný. Syndikát, který je v tomto snímku vlastně nepřítel je velice chytrý a nedělá chyby. Herecké výkony tu moc nečekejte ale musím říct, že jsem se těch 85 minut bavil i když to ze začátku mělo slabší rozjezd tak to nakonec vytáhlo slušný finále a ten příběh samotný. 60% ()

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

formát,který překvapil a potěšil v prvním díle sice už nemá čím překvapit,ale jako jednohubka poměrně slušně funguje i dvojka.Tím spíš,že se snaží působit reálnějším dojmem.Přesně takovým tím,že se to klidně může stát komukoliv,protože darknet a hackeři jsou všehoschopní a dokáží dělat vše v řádu vteřin a je tak nakonec úplně jedno,že některé věci takhle velmi pravděpodobně vůbec nefungují...60% ()

Reklama

Arsenal83 odpad!

všechny recenze uživatele

Otravné a väčšinu času nudné. Keby ste z filmu vystrihli prvých 20 minút, nič sa nestane, pretože sa tam naozaj nič nedeje. Potom prídu hádky, trápne dialógy, ozaj na hanbu, a tomu tlusťochovi sa skoro ksicht nevmestil do skypu. A keď náhodou nerozprávajú, tak máte čítať blbý chat a najsmiešnejšie je, že holka v roku 2018 nerozumie slovu „troll“. Úplne najhorší je ten obraz – skype seká, facebook seká, všetko seká, kurňa čo to tam majú za net? A herecké výkony? Tie začínajú a končia krásnym Fuck you, nič iné títo brigádnici z jednotky protihereckej starostlivosti nedokážu. ()

Anderton 

všechny recenze uživatele

Pokiaľ si odmyslíme vrieskajúcich dvadsiatnikov chytajúcich neustále psychotické záchvaty, tak ide o slušný kriminálny thriller s nejakými tými povinnými zvratmi. Ono by sa to bez toho najdôležitejšieho zvratu úplne zaobišlo, dokonca by bolo myšlienkovo podnetnejšie, ak by išlo "iba" o chybu a čo z nej všetko vyplynulo. Ale divák skrátka potrebuje byť neustále v šoku. Je to samozrejme poriadne pritiahnuté za vlasy, ale rýchlo to ubehne a aspoň to vie, kam to smeruje. Tam je potrebné zase len šokovať, keďže cieľovou skupinou sú predovšetkým teenageri. ()

dubinak 

všechny recenze uživatele

Já nemám ráda nereálné náměty zasazené do reálné internetové doby. Jasně chápu, hackeři toho dnes dokážou už opravdu spoustu, dark web je taky jedna velká záhada, kterou rozum nebere, ale proboha, vždyť tohle není možné zorganizovat. Pokud by tady někdo napsal za hororový žánr pomlčku a sci-fi, brala bych to, ale takhle s někým vyjebávat dokáže snad jenom bůh a ne lidská osoba, která, kdykoliv se objeví na webkameře, začne zrnit...? Asi řeším kraviny, ale tenhle druhej Unfriended se ze začátku jevil docela slušně s nadějným potenciálem vytvořit něco fakt hnusnýho a zvrácenýho, ale skončilo to zase u debilního scénáře s ještě debilnějším rozuzlením. ()

Galerie (20)

Zajímavosti (5)

  • V kinech v USA byl film odvysílán se dvěma alternativními konci. (BlackHood)
  • Někdy v tomto filmu Matias (Colin Woodell) používá k volání Facebook Messenger, ale používá prohlížeč Safari a volání Facebook Messenger v tomto prohlížeči nefungují. (LUKICKK)

Reklama

Reklama