Reklama

Reklama

Podfukářky

  • USA The Hustle (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Svět je plný bohatých, zkažených a sebejistých mužů A přesně takové milují hrdinky komedie Podfukářky. Okouzlující Angličance Josephine (Anne Hathaway) a trošku neohrabané Američance Penny (Rebel Wilson) totiž nejde o lásku, ale jen a jen o peníze... hodně peněz. Tyto dvě podvodnice jsou jasným důkazem, že ženské pokolení nelze podceňovat v žádném povolání. Dokonalá profesionálka se po náhodném setkání ve vlaku podujme zasvětit nadšenou amatérku do tajů svádění a okrádání mužů. S vypětím všech sil a po sérii neuvěřitelných zážitků se Josephine podaří z Penny vykřesat kolegyni na úrovni, sice trošku nekonvenční, ale zato s obrovským potenciálem. A najednou se ze žákyně stává vážná konkurentka. Která z nich bude nakonec úspěšnější? (Forum Film CZ)

(více)

Videa (3)

Trailer 1

Recenze (204)

TheSpearCZ 

všechny recenze uživatele

Na Hustle jsem šel do kina bez jakékoliv známosti o tomto filmu, tudíž jsem neměl vůbec žádná očekávání a to se mi ve výsledku vyplatilo. Celkově film jako komedie funguje, jen to v některých pasážích není vtipné, ale na druhé straně jsou momenty, které jsou opravdu zábavné a Rebel Wilson je jednoduše výborná. Mě ale potěšila hlavně Anne Hathaway, která mi film od filmu potvrzuje, že je momentálně nejlepší ženskou herečkou. Ona dokáže zahrát v jakémkoli filmu / žánru na výbornou a nemůžu se jí nabažit. Každopádně film je lepším průměrem a jako oddechovka to zafungovalo. Lepší 3* ()

mira.l 

všechny recenze uživatele

No dám takové lehce ušmudlané dvě *, jedna je za celkem pěkný vizuál, natočeno to bylo v docela hezkém prostředí a za Anne Hathaway, na kterou se kouká docela dobře, a ta druhá tak nějak za ten zbytek. Že by to bylo něco úžasnýho, to se rozhodně říct nedá. A že by se nějak hezky koukalo na toho vorvaně, to tedy nemohu říci!! ()

Reklama

marhoul 

všechny recenze uživatele

Slabé je to i na letní lehkou komedii. Přičemž Anne a Rebel vůbec nebyly špatné. Však když je blbý scénář, tak je po filmu. Člověk se pousmál tak dvakrát, víceméně vtipu, který si tam někde sám našel (a určitě to nebylo během ultrastupidní akce Pán prstenů, kde si to režisér zřejmě maloval), prostředí bylo nádherné, Anne to také seklo, přestože je vychrtlá jako Audrey Hepburn, ale celkově to za vstupenku do kina nestálo. ()

croxika 

všechny recenze uživatele

To, že idete na film do kina, kde ho vidíte v skvelej kvalite na obrovskom plátne, Vám žiadnu kvalitu zážitku nezaručuje. Za mňa úplne zbytočné, iritujúce, predvídavé, po štvrtej poznámke utrúsenej nahlas, kedy som sa opäť trafila do deja (lebo v sekunde sa stalo to, čo som povedala) sa týpek vedľa mňa zamrvil, či idem celý zvyšok filmu spoilerovať, ako keby som písala scenár :D. Okej, aby som nebola až taká ... to be honest, dva-trikrát sa Vám kútiky úst asi nadvihnú do nejakého toho ironicko-smiešneho úškľabku, ale keby ma niekto zavolal na tento film znova, radšej by som išla pokrývať strechu škridľami. Btw. ja rozumiem, že nie každý je štíhly a očarujúci, ale keď už idem do kina, nechcem sa hodinu a pól pozerať na natriasajúcu sa obéznu ženu. Nič v zlom, naozaj. ()

Lacike 

všechny recenze uživatele

Buranská komédia o dvoch podfukárkách. Anne Hathaway príliš nemusím, ale tentokrát ona bola tá znesiteľnejšia. Zatiaľčo Rebel Wilson, ktorá mi bežne pripadá celkom vtipná, bola tentokrát za neznesiteľné hovädo na úrovni Melissy Mccarthy. Príliš som nepochopil prečo sa tie dve postavy spojili. Nemali na to žiadny dôvod. Asi vôla scenáristov. A ani ten hlavný podfuk nebol príliš zaujímavý a napínavý. Celý film pôsobí ako taká nonstop improvizácia bez ladu a skladu a aj bez vydareného humoru. Pousmial som sa asi tak trikrát. Možnože aspoň ženám (bez vkusu) sa to bude páčiť, keďže chlapi tu sú za totálnych volov. 4/10. ()

Galerie (50)

Zajímavosti (11)

  • Keď Penny prvýkrát stretne Josephine vo vlaku smerujúcom do južného Francúzska, Josephine číta román Marka Haddona "The Curious Incident of the Dog in the Night-Time" ("Čudná príhoda so psom uprostred noci"). Alex Sharp (Thomas) debutoval na Broadwayi v rovnomennej hre podľa tohto románu. (m.a.t.o.)
  • V úvodnej scéne má prvá "obeť" na aute poznávaciu značku Baller, čo je slangový výraz pre bohatého a úspešného človeka. (m.a.t.o.)
  • Anne Hathaway sa spočiatku bránila hrať svoju rolu s noblesným britským prízvukom, ale režisér Chris Addison ju presvedčil, že je to pre postavu nevyhnutné. (m.a.t.o.)

Reklama

Reklama