Reklama

Reklama

Všechno nejhorší 2

  • USA Happy Death Day 2U (více)
Trailer 3

Obsahy(1)

Vysokoškolačka Tree bývala strašná mrcha, dokud ji osud nepotrestal tím, že ji nutil opakovaně prožívat ten samý den, na jehož konci ji brutálně zabil magor v masce maskota její univerzity. Každodenní krveprolití skončilo až ve chvíli, kdy Tree odhalila identitu pachatele (spolubydlící Lori, která ji už nedokázala vystát) a poslala ho na věčnost. Mezitím se z mrchy stala přátelská bytost věrně milující spolužáka Cartera, jenž jí v boji proti zabijácké časové smyčce pomáhal. Žili by spolu patrně šťastně až do smrti, kdyby nedošlo k sérii řady nešťastných příhod, končících tím, že se Tree znovu probudí v den svých narozenin, pár šťastných prožitých týdnů se rozpustilo jako pára nad hrncem a jedinou jistotou, kterou Tree má, je smrt, jež na ni večer čeká. Nabízí se prosté řešení – skočit za Lori, vyškrtnout ji ze života a vrátit ten svůj do normálu. Když však Tree Lori najde, je její spolubydlící mrtvá. Cosi se změnilo… Ve snaze vrátit vše do normálu přijde Tree záhy na to, že existují i horší věci než každodenní umírání. (Cinemart)

(více)

Videa (5)

Trailer 3

Recenze (254)

MrHlad 

všechny recenze uživatele

Tree se zase octla v časové smyčce a někdo jí jde po krku. A když umře, znovu se probudí a dostane druhou šanci. Tentokrát to je ale složitější, octla se totiž ve světě, kde platí trošku jiná pravidla. Dvojka Všechno nejhorší si zaslouží pochvalu za to, že nechce být jen klasickým sequelem, ale zkouší do příběhu vpašovat i víc sci-fi nebo dramatických prvků. Bohužel to ale vázne u realizace. Nápadů měl možná Christopher Landon dost, jako režisér ale nemá na to, aby z nich namíchal zábavný film. ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Landon oproti jedničce přidal alternativní realitu, což bylo fajn, a emoční tlačenku, což zase tak fajn nebylo. Ale jinak se pořád jedná o solidní zábavu, která sice jistým způsobem kopíruje první díl, ale pokud se vám částečně vykouřil z hlavy, tak jako mě, vůbec vám to tak nepřijde. Příběh má do učté míry i jakýs takýs smysl, vyprávění si drží solidní tempo a najde se pár povedených vtípků, přičemž jednoznačně vede opakované páchání sebevražd v podání hlavní hrdinky. Castingu opět spolehlivě vládne Jessica Rothe a pozadu nezůstávají ani její přihravači. Na případnou trojku se klidně podívám. 70% ()

Reklama

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $9miliónovTržby USA $28,051,045 Tržby Celosvetovo $64,270,528Tržby za predaj Blu-ray v USA Tržby za predaj DVD v USA ║ Odvážny prístup tvorcov mal za následok až nečakane dosť pútavé pokračovanie, ktoré má opäť šťavu. Návraty v časopriestore a prečo nie, ja som si to teda vychutnal, je to nápadité a zábavné, slabších miest minimum. Jedna z top vecí čo vznikla. /70%/ ()

Yoshitsune 

všechny recenze uživatele

Tak jo, dvojka už možná už neni horor, i jednička s tím hororem a atmosférou, dost balancovala, ale dvojka už regulérně kašle na nějaký horor či hororovou atmosféru. A teď si každý musí položit otázku, chci od tohohle filmu horor........nebo něco víc, to něco víc, v tomhle filmu je. A to něco je, přátelství, láska k rodině (hlavně k matce) vs láska k příteli. Dvojka sice neni horor, ale je to sakra dobrý emotivní film, kdy si hlavní hrdinka musí vybrat mezi mámou a přítelem, což neni tak jednoduchý, jak se to může na první pohled zdát. Film přidal víc na humoru a v polovině následuje montáž úmrtí, která patří mezi top momenty, z celého filmu. Ale i na nějaké to vraždění dojde, které za mně docela ujde, žádné přehnané násilí/gore, zde neni a ani ho nepotřebuji, postačí ta kreativita a vtipné pojetí. A to ani nemluvím o dalších realitách, cestování čase a dvojnících, sakra Marvele tenhle nízkorozpočtový komediální-horor, to všechno stihl v jednom filmu a stačilo mu na to, jen sto minut https://www.youtube.com/watch?v=3Gv7OTn05zU. Sice se tím trochu vytrácí to tajemno, z prvního dílu, ale tohle je prostě nový level komedie, která se tváří jako horor, ale přitom má fantasticky napsaný příběh. Finále dost dobře graduje a je velice dobře napínavé, celkově mi tenhle odlehčenější styl, dobře sedl a musím dát velice spokojených pět hvězdiček. ()

Lucasion 

všechny recenze uživatele

Tohle mě bavilo. Víc než jednička. Začíná to jako další typický sequel, který bude navazovat na první díl. Spolužák Tree (Jessica Rothe) má stejné deja vu. Ovšem po deseti minutách se vracíme k Tree, které se bude opět opakovat stejný den. Nevím zda originální a taky jsem měl pocit, že tvůrci zbytečně kombinují. Ale výsledek mě bavil. A hodně. Uvažoval jsem i nad čtyřkou a pokud si tyhle dva filmy někdy zase pustím, tak jim to hodnocení i zvednu. Tree je tady sympatická postava a znovu bude umírat na deset způsobů. A opět je to sranda. Vrah je jiný a znovu mě překvapil. Lze vyčítat překombinovanost děje, ale mě to nijak neuráží. Naopak je tento Happy Death Day skvělým odreagováním a může se řadit vysoko v porci zábavy. Jessice navíc tahle role Tree sedí už více a je doslova radost jí v roli pozorovat. Ta herečka se mi líbí a její herectví taktéž. Doufám, že si střihne další podobně laděné filmy. když to vezmu kolem a kolem. Já se vážně bavil. Mix sci-fi, thrilleru a komedie je totiž skvěle vyvážený. Tenhle mix má navíc zajímavou zápletku, která mě neuráží, ale naopak baví. (74 %) ()

Galerie (32)

Zajímavosti (11)

Reklama

Reklama