Reklama

Reklama

Všechno nejhorší 2

  • USA Happy Death Day 2U (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Vysokoškolačka Tree bývala strašná mrcha, dokud ji osud nepotrestal tím, že ji nutil opakovaně prožívat ten samý den, na jehož konci ji brutálně zabil magor v masce maskota její univerzity. Každodenní krveprolití skončilo až ve chvíli, kdy Tree odhalila identitu pachatele (spolubydlící Lori, která ji už nedokázala vystát) a poslala ho na věčnost. Mezitím se z mrchy stala přátelská bytost věrně milující spolužáka Cartera, jenž jí v boji proti zabijácké časové smyčce pomáhal. Žili by spolu patrně šťastně až do smrti, kdyby nedošlo k sérii řady nešťastných příhod, končících tím, že se Tree znovu probudí v den svých narozenin, pár šťastných prožitých týdnů se rozpustilo jako pára nad hrncem a jedinou jistotou, kterou Tree má, je smrt, jež na ni večer čeká. Nabízí se prosté řešení – skočit za Lori, vyškrtnout ji ze života a vrátit ten svůj do normálu. Když však Tree Lori najde, je její spolubydlící mrtvá. Cosi se změnilo… Ve snaze vrátit vše do normálu přijde Tree záhy na to, že existují i horší věci než každodenní umírání. (Cinemart)

(více)

Videa (5)

Trailer 1

Recenze (255)

topi 

všechny recenze uživatele

V podstatě to samé jako jednička, akorát více hozené do sci-fi. Opět natočené s poctou k danému žánru, tentokrát bych to tipoval na Návrat do budoucnosti, zazní i jména jako Marty a Doc Brown. A mě to vůbec nevadí, film je vtipnej, bezvadně odsýpá a Jessica Rothe je kočena, na kterou mě baví koukat neustále. Takže klidně bych uvítal trojku, protože mě tyhle blázniviny sedí a rád se u nich odreaguji. ()

Fiftis 

všechny recenze uživatele

Snímka je tak ako jeho predchodca zaujímavá svojím žánrom, zažijeme si pár hororových lakačiek a celý koncept je pomerne desivý, ale zároveň sa nemusíme obávať dramatickej hudby, nevkusných vrážd a skupiny stredoškolákov. Viac ako hororom je totiž Všetko najhoršie 2 čiastočne detektívkou, pretože sa všetky postavy snažia vyriešiť totožnosť nového vraha. A samozrejme je tiež komédiou. Vlastne ma celkom prekvapuje, ako je možné, že z filmu, v ktorom je toľko potenciálne zaujímavých nápadov, vypadol nakoniec takto nezaujímavý priemer a ja som sa ním viacmenej prenudil. Ak vám jednička sadla, existuje slušná šanca, že aj tentoraz sa budete baviť. Navyše Jessica Rothe je celkom zlatá riťka a film vám s ňou príjemne ubehne. ()

Reklama

Havaj8 

všechny recenze uživatele

Jak jsem se na pokračování těšil, tak jsem byl i zklamanej. Zamíchat do toho jiný reality a tak nějak opakovat znovu to samý co v jedničce, mi nepřijde jako brilantní tah tvůrců. Ačkoli byla jednička v tomhle směru originální. Já vlastně ani nevim, co jsem čekal, ale tohle to nebylo. Nebylo to už ani tolik vtipný, ani vražedný, ani kreativní. Bohužel jedno z těch zbytečnejch pokračování. ()

Psychor odpad!

všechny recenze uživatele

Jakožto zdejší hororový expert bych rozhodně nečekal, že při sledování brakového hororu vykřiknu hrůzou, ale stalo se. Asi v polovině stopáže jsem si totiž představil sám sebe zachyceného v časové smyčce, kdy se účastním projekce Happy Death Day 2U znovu a znovu. Brrr. Landon svůj chaotický scénář pravděpodobně vytvářel za využití techniky volných asociací, kdy bez sebemenšího zapojení rozumu, svědomí či vkusu převáděl na papír všechno, co mu právě běželo hlavou. Navíc vůbec nepochopil, v čem spočívá těžiště práce hororového režiséra a místo pokusů o vybudování atmosféry se raději snaží oslovit diváky rádoby neotřelým kamerovým řešením scén či "bombovou" střihovou montáží. Snímku Happy Death Day 2U uděluji odpad a všem skutečným fanouškům královského filmového žánru doporučuji, aby se mu vyhnuli velkým obloukem. ()

Othello odpad!

všechny recenze uživatele

Co to kurva ale už vopravdu se okamžitě zastřelte. Jestli se samotný syžet snaží přenést na diváka flustraci hrdinky z toho, že se den co den ocitá ve hrozně nasvíceném světě plném naprosto nesvéprávných, nezábavných pitomců (děkan!), který neustále musej něco pít, žrát a plácat u toho úplně strašný nesmysly, tak můj potlesk nemůže být pomalejší. Ono to tak samosebou není, protože se bavíme jen o úmorně pitomém předstírání zábavy, které je natočené jako sitcom pro lidi, kterým přijde seriál Big Bang Theory vtipnej. Například tři čtvrtiny filmu jsou polodetaily na tváře v tak úzkém ostřícím pásu, že kdyby herec pohnul hlavou o 5 cm dozadu, stal by se rozmlženým růžovým flusancem. Je to bolestivě nezábavné, přehrané, nevtipné a odfláknuté i z hlediska svého vnitřního univerza. Českej název je zároveň recenzí. ()

Galerie (33)

Zajímavosti (11)

  • Scéna seskoku z letadla v plavkách a bez padáku byla pro film natočena dodatečně. (ČSFD)

Reklama

Reklama