Reklama

Reklama

Všechno nejhorší 2

  • USA Happy Death Day 2U (více)
Trailer 3

Obsahy(1)

Vysokoškolačka Tree bývala strašná mrcha, dokud ji osud nepotrestal tím, že ji nutil opakovaně prožívat ten samý den, na jehož konci ji brutálně zabil magor v masce maskota její univerzity. Každodenní krveprolití skončilo až ve chvíli, kdy Tree odhalila identitu pachatele (spolubydlící Lori, která ji už nedokázala vystát) a poslala ho na věčnost. Mezitím se z mrchy stala přátelská bytost věrně milující spolužáka Cartera, jenž jí v boji proti zabijácké časové smyčce pomáhal. Žili by spolu patrně šťastně až do smrti, kdyby nedošlo k sérii řady nešťastných příhod, končících tím, že se Tree znovu probudí v den svých narozenin, pár šťastných prožitých týdnů se rozpustilo jako pára nad hrncem a jedinou jistotou, kterou Tree má, je smrt, jež na ni večer čeká. Nabízí se prosté řešení – skočit za Lori, vyškrtnout ji ze života a vrátit ten svůj do normálu. Když však Tree Lori najde, je její spolubydlící mrtvá. Cosi se změnilo… Ve snaze vrátit vše do normálu přijde Tree záhy na to, že existují i horší věci než každodenní umírání. (Cinemart)

(více)

Videa (5)

Trailer 3

Recenze (255)

pornogrind 

všechny recenze uživatele

Popravdě se mi do dvojky moc nechtělo, protože první díl mi moc nesedl. Kupodivu dvojka nebyla tak špatná. Nevím jestli je to tím že od jedničky jsem očekával daleko víc a od dvojky kterou jsem si pouštěl spíš z povinnosti jsem zase nečekal vůbec nic a tak mohla jen překvapit. A to se taky stalo. V prvním díle mi byl osud Tree tak nějak u prdele. Ve dvojce už jsem s ní začal soucítit. Dvojka je sice míň hororová, víc Sci-Fi ( přístroj ) ale za to je rozhodně vtipnější ( různé způsoby sebevražd ). Nestává se to sice moc často aby bylo pokračování lepší než první díl ale tohle pokračování ( alespoň v mých očích ) je rozhodně zábavnější. Závěrečný titulky naznačily pokračování. No jsem zvědavej jestli se někdy ten třetí díl " upeče ". ()

Nevka 

všechny recenze uživatele

Happy Death Day 2U je poznání méně zbytečným pokračování, než by se mohlo zdát. Přichází totiž s relativně uspokojivým vysvětlením všech událostí prvního dílu, které onehdy původní snímek postrádal. Na druhou stranou je důležité říct, že se ani tak nejedná o horror, ale o zábavnou sci-fi smyčku, kde je hra na vraha až na posledním místě. Opět je zde nejsympatičtější Jessica Rothe, a její kreativita při jednotlivých sebevražedných kouscích. Jinak film zásadně nevybočuje a jedná se o ničím neurážející průměr. Hodnocení tomu také odpovídá. ()

Reklama

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Jednotka bola dosť dobrá, dvojka udržala úroveň, trošku síce pokulháva, ale dám jej aspoň priemer, lebo z toho, čo som videl za posledné 3 dni sa mi zapálil očný nerv. Jessica Rothe síce stále vyzerá ako vystrašený pes a z diaľky ako Mischa Barton, ale ono to vôbec nevadí, ten Japonec bol vystrašenejší. ()

Chrustyn 

všechny recenze uživatele

První díl, byl docela zajímavá variace na Hromnice v hororovém podání, kdy se hlavní hrdinka snaží přijít na to, proč ji v den jejích narozenin, někdo brutálně zabije a ona si dá repete. Druhý díl jde jinou cestou a horor vystřídalo sci-fi. Bohužel je druhý díl méně zábavný a celá jeho premisa je dost nezajímavá. ()

Othello odpad!

všechny recenze uživatele

Co to kurva ale už vopravdu se okamžitě zastřelte. Jestli se samotný syžet snaží přenést na diváka flustraci hrdinky z toho, že se den co den ocitá ve hrozně nasvíceném světě plném naprosto nesvéprávných, nezábavných pitomců (děkan!), který neustále musej něco pít, žrát a plácat u toho úplně strašný nesmysly, tak můj potlesk nemůže být pomalejší. Ono to tak samosebou není, protože se bavíme jen o úmorně pitomém předstírání zábavy, které je natočené jako sitcom pro lidi, kterým přijde seriál Big Bang Theory vtipnej. Například tři čtvrtiny filmu jsou polodetaily na tváře v tak úzkém ostřícím pásu, že kdyby herec pohnul hlavou o 5 cm dozadu, stal by se rozmlženým růžovým flusancem. Je to bolestivě nezábavné, přehrané, nevtipné a odfláknuté i z hlediska svého vnitřního univerza. Českej název je zároveň recenzí. ()

Galerie (33)

Zajímavosti (11)

  • Natáčení začalo 14. května 2018, natáčelo se v Louisianě (New Orleans, USA). (Varan)

Reklama

Reklama