Reklama

Reklama

Kde se země chvěje

Trailer 1

VOD (1)

Obsahy(1)

V Tokiu 80. let se odehrává příběh milostného trojúhelníku. Záhadná bývalá emigrantka je obviněna z vraždy svojí kamarádky, která měla vztah s místním fotografem. (Netflix)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (72)

Marze 

všechny recenze uživatele

Decentní film pohřbený někde hluboko v tvrdohlavé hloupém Earthquake ptáku. Film je roztěkaný ,zmatený, lehce hloupý ale zároveň něčím fascinující. Je víc záhadný než vzrušující. Nejdřív je vybudován portrét fascinující ženské vražednice a pak je z ní udělán poseroutka se sdělení že muži jsou hrozní. ()

herr_carter 

všechny recenze uživatele

Alicia Vikander může hrát v jakémkoliv, i horším filmu a vždycky se ten film díky ní stane minimálně průměrným. Navíc tahle ženská asi nenechá klidným ani žádného z 4 % mužské populace, dokážu si představit, že po pár filmech začnou homosexuálové konvertovat k heterosexualitě. Film samotný na mě působil jako příjemná jednohubka na večer, patří k těm, které zabaví, ale za pár dní o nich nevíte. Japonsko a jeho vykreslení ve filmu je příjemné spestření..................moje hodnocení = 6,5 z 10. ()

Reklama

Spiker01 

všechny recenze uživatele

Alicia Vikander v Japonsku..o čem to bylo už po pár týdnech nevím. Nechápu moc nosnou myšlenku, jež stála za zfilmování. Na Netflixu si film pustí patrně jen omylem ti, jež bezmezně obdivují tuto švédskou krásku, podobně jako já, jinak skutečně nemám co doporučovat...5/10 ()

theSaint 

všechny recenze uživatele

Vikander Hollywood nesvědčí. Měla by se vrátit do Evropy, která jí vytvarovala a kde by se mohl její talent opět projevit, pracovat s ním, rozvíjet. Z kdysi nadějné herečky zbylo pouhé pozlátko. Byly osobnosti, kterým došlo, že starý kontinent je to co potřebují, aby mohly růst a zůstaly mu věrné- dobře udělaly, protože v Hollywoodu by "zahynuly". Kdyby zůstala věrná svému Švédsku, byla by teď hvězdou mnohem zářivější, ba co víc, byla by evropskou (=světovou) špičkou. Tak třeba jednou, Viky. ()

Anderton 

všechny recenze uživatele

Film z osemdesiatok, ktorý má snahu vyzerať ako by bol v osemdesiatkách aj nakrútený a skvele sa mu to aj darí. Ide skôr o pomalší art reznutý melodrámou, kde je všetko zobrazené skôr len v náznakoch, avšak katarziu, ani silnejšie emócie neponúka. Najviac si z filmu mnohí odnesú síce spomienku na kvalitný výkon Alicii Vikander, ale s veľmi divnou ofinkou, ktorá jej podľa mňa nesedí a tak ma po celý čas vyrušovala. Napínavú detektívku rozhodne nečakajte, pričom film to na začiatku do istej miery sľubuje. To nie je výčitka, len fakt. ()

Galerie (13)

Zajímavosti (3)

  • Vo filme je spomenuté, že po zemetrasení prichádza vták, ktorý spieva. V skutočnosti je to mýtus. (megajalec)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno