Reklama

Reklama

Mandalorian - Season 1 (2019) (série)


Kapitola 2: Dítě (S01E02)

(epizoda)
  • USA Chapter 2: The Child (více)

VOD (1)

Mandalorian našel, co hledal, avšak jeho loď rozebrali pouštní sběrači a on nemůže opustit planetu. (Disney+)

Recenze (81)

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Teda, já chápu, že jde o cizí planety a jiné formy života, ale když jsem si představil, jak ta zuřivá samice nosorožce snáší vejce, nemohl jsem se přestat smát. Každopádně šlo o povedený díl, i když evidentně nešlo zrovna o opěrný pilíř celého příběhu. Jaké z něj plyne poučení? Na nepřizpůsobivé sběrače kovů si musíte dávat pozor nejen na Karvinsku nebo Mostecku, ale i na jiných planetách a ve všech slunečních soustavách. ()

0verseer 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

”You need to drop your rifle.” ”I'm a Mandalorian. Weapons are part of my religion.” Druhá epizóda svojou kvalitou navodzuje na skvelý pilot. S jedným (ne)patrným rozdielom. Na scéne sa tentokrát už objavila Sila a v nepatrnom zdvihnutí ruky “baby Yodu” ju bolo cítiť viac ako v úvodných dvoch filmoch novej SW trilógie. Bravó! ()

Reklama

Sany33 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Čo by to bolo za seriál z prostredia Star Wars, keby sa v ňom neobjavili Jawovia. Milé otravné potvorky, ktoré ale dokážu človeku pekne zmepríjemniť život o čom sa na vlastnej koži presvedčí aj Mando. Veľmi dobre časovaná epizóda. Vôbec som sa nenudil a to je dosť podstatné. Teším sa čo prinesie ďalšia časť s little Yodom. 99% ()

Miky22 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Sci-fi Clint Eastwood pokračuje ve své misi. Tentokrát se setká s pár známými tvářemi z originální trilogie. Celkově se zde moc nemluví, ale už jsem si zvyknul. Jelikož se děj odehrával na jednom místě, příběh působil konzitentněji oproti prvnímu dílu, kde se lokace střídaly až moc rychle na 30min. Takto nějak si představuju i chystaný seriál s Obi-Wanem. 4*. ()

Martrix 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

HAHAHAAH!! Pokud se vám nechce čekat na titulky, nemusíte. V této epizodě se moc nemluví, ale co především...má tak primitivní scénář, že se nic nedozvíte, ani kdyby to bylo dabované. Vlastně by stačilo pár komixových bublin, ve kterých by bylo vzdychnutí, pípání, dětský mumling... . Nebýt to tak pěkně udělané a ze světa WS, tak je to čistá dvojhvězda. Když jsem psal, že mám raději příběhy a la seriál Klonové války...prostě dopadlo na mě karma kladivo, možná celá továrna na kladiva...protože to vypadá, že Mandalorian bude v duchu těch nejdětinštějších epizod SW Klonové války. Musel bych být velký nerd, abych obdivně vzdychal nad ...hahaha...temným zpracováním SW, které nás zavede do podsvětí...bla, bla, bla... . Ale přes to všechno, nebo možná právě proto, mě to pobavilo a určitě se budu dívat dál. PS: už chápu tu divnou hudbu...s motivy SW by to bylo směšné všem. Disney jak vyšitý... . ()

Galerie (16)

Zajímavosti (4)

  • Jeden ze záběrů odhaluje jméno planety, které zní Arvala-7. (NiWi)
  • Když Mandalorian (Pedro Pascal) vyhodí Jawu z okna sandcrawleru, padající Jawa nedopadne na zem, ale prostě zmizí. (G....)
  • Oči Jawů na planetě Arvala-7 jsou více červené, zatímco ti na Tatooine je mají do žluta. (NiWi)

Reklama

Reklama