Reklama

Reklama

VOD (1)

Mandalorian spojí síly s bývalou výsadkářkou a brání farmáře proti nájezdníkům. (Disney+)

Recenze (100)

Najt 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Čtvrtý díl a první fullstar. Tentokrát je Mando na návštěvě na krásné, pláněmi porostlé, zalesněné planetě. Potkává místní domorodce a veteránku paragánů. Sled událostí donutí Manda vzít další vedlejší úkol. Skvělé a příjemné zpestření. Opět Mando utvrdil svůj charakter a chůze Pedra Pascala v té zbroji je prostě jedinečná. ()

Bozvav 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tento díl nejspíše nepobavil skalní fanoušky, ale mně se líbil. Jednak s tam konečně začalo trochu mluvit a také se něco dělo, co dávalo smysl. Jen se bojím, aby to postupně nesklouzlo ke klišovitým epizodám na jedno brdo. Mini Yoda je sladký ja malý Gremlin, nebo koťátko - možná až moc sladký. Tato epizoda je za tři a půl jednoznačně. ()

Reklama

ahateye 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"take a step forward, you hunk of junk" *the show takes giant steps back* Co to bylo? Něco takového bych čekal kdysi po škole odpoledne v TV. Něco jako obyčejná epizoda Star Treku. Nezajímavá planeta, hrozné CGI, humpolácké a polozbytěcné repliky většinou o hovně, retardovaný hand-to-hand souboj za hospodou (Co to jako bylo?), a opět nás tu potkává (imo) nehodící se mood-kazící hudební doprovod. Jestliže někomu předchozí kapitoly utekly za 10 minut, tohle pro mě bylo tak 75 minut. Naštěstí na konci nechyběly excelentní artworky (které mají nejspíš za úkol pozitivně přibarvit dojmy z předchozích minut). Doufám, že příští část tvůrci pořádně okořenili a že tohle byl jen krok vedle pro našlápnutí jinam. Slabé 2* ()

DarweyD 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Většinou se snažím hodnotit objektivně, nijak nepřidávat, ani nebrat něčemu kvalitu, ovšem projednou musím udělat výjimku. Mandalorian je krásná ukázka toho, že SW universum toho má ještě hrozně moc co nabídnout. Sám o sobě je příběh epizody opět jednoduchý, nijak převratný, jako bych se vrátil do svých mladých let a koukal na díl hvězdné brány. Hlášky a děj jsou sice dle mého názoru obrovské klišé, ale tak nějak má seriál obrovské srdce, které mu může poslední trilogie s Rey a Kylo Renem jenom závidět. Plus jsou velké plus závěrečné titulky. Asi jsem ještě nikdy neviděl tak vizuálně nádherné outro seriálu. Artworky shrnující epizodu jsou pastva pro oči. Mandalorian mi dokazuje, že nikdy není pozdě na to, zamilovat se do universa, které mě nikdy nijak extra nelákalo. ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Třikrát jsem už hodnotil kladně, jen proto jsem teď přidal i třetí hvězdičku. Příběh byl ve čtvrté epizodě velice slabý, když už chtěli tvůrci natočit svou verzi Sedmi statečných, neměli jejich počet zkrouhnout na dva a ten výcvik vesničanů... Jinak, ti váleční veteráni musí být sakra tvrďáci, když jdou s úspěchem pěstmi do materiálu, který běžně odolává blasterům. ()

Galerie (19)

Zajímavosti (5)

  • Režisérka Bryce Dallas Howard prozradila, že během natáčení této epizody ani jednou nepracovala přímo na place s představitelem Mandaloriana Pedro Pascalem. Důvodem byla jeho vytíženost na Broadwayi. Jeho scény proto odehráli doubléři a hlas byl přidán v postprodukci. [Zdroj: Filmozrouti.cz] (Kinofil)
  • V epizodě můžeme při vstupu do baru vidět Lotharskou Kočku, která se doposud objevovala výhradně v animovaném seriálu Star Wars: Povstalci (od r. 2014). Jedná se o přímý odkaz na tento seriál. (UncleMorty)
  • Během rozhovoru mezi Mandem (Pedro Pascal) a Omerou (Julia Jones) přibližně v polovině epizody můžeme vidět v horní části rámu mikrofon. (Atrekan)

Reklama

Reklama