Reklama

Reklama

Únos

(festivalový název)
Trailer 1

Obsahy(1)

Renomovaná advokátka Patricia je vytržena ze svého úspěšného života, když se dozví o únosu svého syna. Ten se objeví o několik hodin později, zraněný a vyděšený. Policii sdělí, že se ho pokusil unést cizí muž, kterého se na základě hochova popisu podaří zadržet. Situace se však zkomplikuje, když se Patricia rozhodne vzít spravedlnost do vlastních rukou. (La Película)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (21)

Maynard. 

všechny recenze uživatele

Na tenhle film sem se dostal díky scénaristoj,což je i vynikající rejža, škoda jen, že tohle taky nenatočil. Má za sebou 3 režijní filmy  a za mě všecky 3 dostali 5 hvězdiček, což je jako Nolan. Tohle bylo hodně chytře zamotaný a vyústěný, ale asi tomu chyběla ta rejžova chytrost. Svěřil to jakési ženě, která to nedokázala zhodnotit do plnejch. Ale je to jeden z těch filmů, kterej tě rozhodně upoutá a na konci si jen říkáš, jak to perfetkně dopadlo... ()

Hoyt 

všechny recenze uživatele

Scénárista Oriol Paulo má na zamotané příběhy talent a já mu vždycky rád podlehnu. Ovšem v tomto filmu až na tým vyšetřovatelů a Macarenu byl šílený casting a celkově mi chyběla ta španělská preciznost scén jako například v excelentním Contratiemto. Jinak film solidně utíká a na konci jsem znovu jak už to bývá u Španělů zvykem koukal jako puk a konečný twist vůbec neodhadl. ()

Reklama

Morholt 

všechny recenze uživatele

První část, říkejme jí únosová, je průhledná až běda a to, že se režie snaží diváka neohrabaně zmást, jí na předvídatelnosti ještě přidává. Druhá je sice o něco zábavnější, ale je tak nesmyslně vykonstruovaná, že působí místy směšně. Nehledě na to že celek působí strašně televizně a to jak vizuálem, tak postupy. Nepřesvědčili ani herci. Hlavní hrdinka mi jednak přišla na matku tak malého dítěte příliš stará a navíc neprojevovala prakticky žádné emoce. Nepřesvědčil ani policejní tým či kriminálníci. Tohle se Španělům moc nepovedlo. 30% ()

C0r0ner 

všechny recenze uživatele

Nemá to to kulervoucí infarktové napětí jako ostatní Paulovy scénáře, ale pořád ještě to je parádní detektivka, kde se toho děje hodně a závěr se tušit nedá, i kdyby se člověk snažil sebevíc. Psal jsem to už mnohokrát - Španělé jsou nejlepší filmaři na světě a jejich styl mi sedí jako prdel na hrnec. 90% ()

Tosi 

všechny recenze uživatele

Scénárista dvou úspěšných thrillerů hodil tentokrát na papír trochu nepravděpodobný příběh o falešné identifikaci, která spustí řetězec událostí vymykajíc se kontrole. Snaha o věrohodnost možná pokulhávala, ale moji pozornost tenhle psychologický thriller bez problémů udržel a jelikož španělské filmy já tuze rád, dávám čtyři. ()

Galerie (33)

Reklama

Reklama