Reklama

Reklama

VOD (1)

S Nickem se těsně před promocí rozešla Caitlin, a on se přede všemi znemožní na závěrečném ceremoniálu, kde ji prosí, aby se k němu vrátila. Což se pochopitelně nestane a Nick má pocit, že život nemá dál cenu. Jeho přítel Shane Simpson se ho rozhodne vyvést z deprese tím, že ho přinutí jet na hudební festival. Touží vidět dýdžeje Hammerheada, který vystupuje v masce žraloka kladivouna. Ve vlaku se setkají s Amy, velice upovídanou Australankou, která na festival jede už po deváté. Navážou přátelství, z vlaku je ale brzy vysadí, protože cestují na dětské lístky. Na obrovskou louku, kde se festival koná, už dojdou pěšky a setkají se tam s Caitlin a jejími bohatými přáteli, kteří mají luxusní stan a spoustu koksu. Nick později přistihne Caitlin při sexu s jedním z nich, který má přezdívku Pirát, protože má místo nohy protézu. Jsou ze stanu vyhozeni, nicméně příští den se s touto partou znovu setkají a jeden z nich Nicka poníží tím, že ho obličejem vyválí v blátě. Shane a Amy narazí v lese na druidy, kteří tam provozují jakýsi tajemný rituál, který končí souloží muže s kozlem. Nick narazí na dívku celou modře nalíčenou jako šmoula. Ta se s ním rozdělí o pilulku extáze, načež mají divoký sex v cizím autě. Když se Nick probudí, dívka je pryč, on má ale v pravé bradavce piercing. Nick se s pomocí Shanea a Amy snaží šmoulí dívku, která mu v noci vyznávala lásku, najít.Obcházejí tetovací stany, dívku ale nenajdou, pouze zjistí, že Nick má na zadku vytetovaný nápis. My Name´s not Lick… Později objeví skupinu šmoulích dívek. Ty jim slíbí dát telefon Nickovy šmoulice, pokud jim Nick a Shane předvedou striptýz. Kluci se nezdráhají, číslo ale přeruší policisté, kteří je zatknou… (TV Nova)

(více)

Recenze (12)

ScarPoul 

všechny recenze uživatele

The Inbetweeners boli lepší. Asi nemám rád festivaly a tú dementnú techno muziku. V zásade ale taká jednohubka, ktorá neurazí ale ani nenadchne. Niektoré vtipy sú okej. Iné sú zase zahrabané pod neskutočným blatom. Postavy nezaujímavé a v zásade nechutné a finále prostoduché, hoci podané s určitým nadhľadom. To značí bez pátosu. Čo oceňujem. Šteky Frosta, Fieldinga a Clementa potešia ale nezdržia sa na obraze dlho, čo je škoda. Taký ten film čo veľmi rýchlo vyšumí z hlavy ak vám je nad 20. ()

Adramelech 

všechny recenze uživatele

Feťácká subkultura mě vždy míjela a kromě toho mě odpuzovala svými vazbami na pseudoduchovno. Od filmu jsem nic moc nečekal, takže jsem ani nebyl zklamán. Celé to bylo ušité horkou jehlou. Vcelku zábavná postava byla ta družná, ale nesnesitelná Australanka. Kdybych byl ochráncem zvířat, asi bych protestoval proti scéně, jak druid souloží s kozou. Zhruba od motivu hledání šmoulinky to však už začala být naprostá nuda. Možná v tom filmu někdo objeví nějaké hlubší kvality, mně však zůstaly skryté. ()

Reklama

Ryuuhei 

všechny recenze uživatele

Film se za každou cenu snaží oživit žánr bláznivých teenagerských komedií. Cílí na nechutnost, ujetost a ústřední téma točící se okolo upjatého hlavního hrdiny a jeho prodikladného kámoše, kterak se vydávají vstříc festivalovému dobrodružství. Problémem je, že je to, jak by řekli dnešní mladí, strašný „krinž“. Žádná situace nepůsobí nápaditě, zvlášť vtipně a zachraňovat to nechutnostmi typu výměšek na hábitu, či utržená bradavka, bylo téměř až zoufalé. Uznám druhou polovinu, která na rozdíl od té první byla o něco zajímavější, obzvlášť dějová linka s hledáním Šmoulinky. Ale jinak šlo o příliš snahy, z níž vzešla vyloženě trapná podívaná bez jakéhokoliv silnějšího poselství. Ano, zejména ke konci se zde děly věci, které se vymanily z klasických klišé a překvapily, ale upřímně bych tu ta klišé viděl radši spolu s vyšší hodnotou, než aby valná většina snímku stavěla na rádoby vtipném patosu. Na míle vzdálené od Eurotripu, Prciček a podobných, dosud nepřekonaných předchůdců. ČSFD opět přehodnocuje, na 50 % a tedy průměr to rozhodně není. Žádný dobrý vizuál, žádné skvělé postavy, ani propracovaný děj. Leda fesťáková hudba dokázala navodit tu správnou atmosféru, ale to je tak max. co bych z toho vyvařil. Nebýt konkrétně tohoto, nafařil bych jednu hvězdu bez milosti, takhle jsem sledování přežil a necítil doslova útrpnou nudu. ()

Pythonator 

všechny recenze uživatele

Několik dobrých vtipů doladěných odpornou elektronickou jakože hudbou. Z filmu si zapamatuju jen tu šmoulinku. Jinak je to smutná sonda do životů vypatlaných feťáků, kterým to věčné duc duc duc tak trochu vybubnovalo mozky, pokud vůbec kdy nějaké měli. Pro nenáročného posluchače nenáročných pazvuků a diváka nenáročných filmů je to však nepochybně velkofilm. ()

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

mám hodně rád Inbetweeners (primárně ty seriálové,ale i film byly fajn) a Festival si z nich snaží dost brát a je celkem znát,že za ním stojí podobný tvůrčí tým.Bohužel to co vycházelo předtím tady místy drhne a opravdu povedeného humoru je méně než bych čekal.Joe Thomas bude nejspíš do padesáti hrát podivného puberťáka,který se většinu času chová buď divně,nebo jako úplný kokot.Celkem klika,že to tady zachraňují vedlejší poměrně sympatické postavy...60% ()

Galerie (14)

Zajímavosti (3)

  • Nevlastní otec Nickova kamaráda Shanea (Hammed Animashaun) vlastní červenou Škodu Fabia II. generace. Tento český automobil je ve filmu několikrát vidět. (TomQ)
  • Některé části filmu byly natočeny na hudebním festivalu ve městě Leeds. Skuteční návštěvníci tohoto festivalu se zúčastnili jako komparz v davových scénách. (MeanWhile)

Reklama

Reklama