Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Matthew a jeho tým si brzy uvědomí, jaký je Dianin osud, a začnou ji zoufale hledat. V La Pierre provede Satu nebezpečné kouzlo, aby se pokusila odhalit tajemství Dianiny magie: pro mladou čarodějku je to děsivá zkouška a málem ji zabije. (HBO Europe)

Recenze (5)

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Z hrozivé Satu se vyklubala poměrně neschopná mučitelka, nejsem sice čaroděj, ale znám několik moc účinných způsobů, jak někomu ublížit, a až na to pálení zad to byl docela čajíček. Celá epizoda byla taková nanicovatá a líbila se mi vlastně jen pasáž s Meridian. ()

Reklama

Tom10000 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

6.díl. Diana se dostává, díky Satě, na rozpadlý hrad kdysi dávno patřící mocnému upírovi, jež pro Matthewa a i ostatní včetně Noxe představuje velikou hrozbu. Černovlasá dívka se s ním domluvila na určitých podmínkách, jež sice šedivý muž dodrží, ale mladé čarodějce na nich nemusí vůbec záležet. Satu se totiž velice zajímá o její moc, jež sice dost dobře tají, ale ne na dlouho. Provede totiž takzvané Otevírací zaklínadlo, (schopné prozradit, co se v ní skrývá) díky němuž sebe i ji smrtelně vyčerpá. Diana se sotva dokáže hýbat, pociťuje děsivá muka, a poté, co skončí na dně hluboké jámy, není schopná ničeho jiného než nešťastného naříkání. Brzy se ale o incidentu dozvídají i Clairmontovi, a sám Matthew se svým bratrem se rozhodnou najít ji za každou cenu. A to i když se musí spojit s tetami Diany. Brzy mladou ženu nacházejí, zatímco Satu ukradne šedivému upírovi jeho vězenkyni, kterou osvobodí od mučivého života. Diana se o sobě dozvídá podivuhodné věci: Satu se sice nepodařilo ji otevřít, ale zlomilo takzvané Ochrnutí, jež na ni kdysi dávno někdo uvalil a tím téměř znemožnil používat kouzla (...). 95 procent, celkem dost záživný díl. ()

Galerie (23)

Reklama

Reklama