Reklama

Reklama

Posedlost

Trailer

Obsahy(1)

Stephen Fleming (Jeremy Irons), dobre situovaný muž, člen vládneho kabinetu žije naplnený rodinný a profesionálny život. Jeho manželstvo s Ingrid je vyrovnané, až do chvíle, keď sa zoznámi s Annou (Juliette Binoche), priateľkou svojho syna Martyna. Vzplanie v ňom neovládateľná vášeň a je schopný urobiť čokoľvek, aby bol s ňou. Posadnutosť Annou Stephena tak pohltí, že nie je schopný a ani ochotný ničivý vzťah ukončiť. Keď Anna Stephenovi oznámi, že ju Marty požiadal o ruku a ona súhlasila, zhubný milenecký štvoruholník sa blíži k nevyhnutnej tragédii. Anna zostáva mimo, no Stephen a jeho rodina zaplatia krutú daň. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (81)

akisha 

všechny recenze uživatele

Drsné erotické drama řešící nezvladatelnou posedlost mezi manželem od rodiny a přítelkyní jeho syna stojí a padá hereckými výkony Ironse a Binoche kdy první jmenovaný odvácí svůj obvyklý prvoligový výkon a Binoche je svou křehkostí a potažmo nevinností prostě neodolatelná. Ve filmu se toho vlastně moc neděje, i tak ale udrží pozornost a navíc mě dost překvapila otevřenost a odvážnost některých erotických scén mezi hlavní dvojicí. Tak trochu v jejich stínu je potom Miranda Richardson, která je ale v roli podváděné manželky a matky také velice autentická. Jedna * navíc za drsný závěr. Žádný happyend se tentokrát nekoná. ()

Radyo 

všechny recenze uživatele

Špičkové drama, prodchnuté erotickým nábojem od začátku, až do konce. Jeremy Irons je herec "par excellance" a umí zahrát přesvědčivě záletného manžela, milujícího otce, ale třeba i smyslů zbaveného muže (to vše v jedné roli). Juliette Binoche opět okouzluje svými půvaby a spolu s Ironsem překvapuje i odvážnými milostnými scénami. ()

Reklama

dANo 

všechny recenze uživatele

Ďalší film, ktorý mi príde ako šitý na mieru pre Jeremy Ironsa... :o)) Je evidentné, že sa do tejto roly hodil viac, ako ktokoľvek iný a tiež to, že to zvládol parádne. Iskra medzi ním a Juliette preskočí bez toho, aby o tom divák čo len na chvíľu zapochyboval a ďalej sa to odvíja podľa dobrého scenára s očakávaným tragickým koncom. Ako som spomenul, herecké výkony viacerých postáv (dokonca aj cameo Petra Stormarea:) sú to najkvalitnejšie na tomto smutnom príbehu o vášni a láske. ()

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Posedlost. Stav, kdy kvůli opojným chvílím zisků není čas přemýšlet nad možností trvalých ztrát. Situace, kdy jen a pouze kvůli kosočtverci vznikají trojúhelníky a čtyřúhelníky, u kterých se dříve nebo později vše uzavře v kruh. Kdyby si člen vládního kabinetu zavčas svlažil přirození ve fontáně na recepci úřadu, mohlo být vše jinak, ale v životě lidském přicházejí situace, kdy člověk nad sebou ztrácí kontrolu a ochromen vlastními pudy tomu nemá vůli čelit.. Malleho studie patologické touhy, jenž vede k překročení vztahového Rubikonu, stojí na řeči těl aristokratického Ironse a tajemně nečitelné Binoche a kromě podivného, řekl bych až baletního aranžmá erotických scén, mu nelze moc vytknout. Čím víc toho dáváte všanc, tím víc toho spalující vášeň promění v popel.. ()

tron 

všechny recenze uživatele

Zničujúce a spaľujúce. Herecký koncert Juliette Binoche a Jeremyho Ironsa (v podporných rolách potom zaujmú Miranda Richardson a Peter Stormare) pod pôsobivou taktovkou európskeho režiséra Louisa Mallea. Znepokojivý príbeh verzus jedny z najprirodzenejších sexuálnych scén kinematografie. Hlavne kvôli ním dávam 70%. ()

Galerie (19)

Zajímavosti (1)

  • Natáčelo se v Paříži (Francie) a Londýně (Anglie, Velká Británie). (BMW12)

Reklama

Reklama