Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Romantická komedie zachycuje milostný trojúhelník teenagerů Veroniky, Sierry a Jameyho. Oblíbená roztleskávačka Veronica (Kristine Froseth) dá z legrace fotbalistovi Jameymu (Noah Centineo) místo svého čísla kontakt na oplácanou umělkyni Sierru (Shannon Purser) bez jejího vědomí. K překvapení všech tento vtípek nekončí fiaskem, ale naopak přináší mnoho pozitivního. Sierra si je od začátku vědoma, že Jamey si ji s někým spletl, ale jeho pozornost jí velmi imponuje, a tak se snaží vyhýbat odhalení pravdy. Problém ovšem nastává, když už páru nestačí komunikace po telefonu, ale chtějí se potkat osobně. Sieře nezbývá než vyhledat pomoc své nenáviděné spolužačky Veroniky, která si pak také začíná všímat Jameyho kvalit... (Candice)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (53)

oveckaoa 

všechny recenze uživatele

Pokud to porovnám s komediemi na Netflixu co jsem kdysi viděl (Stánek s polibky 1 a 2 a Všem klukům, které jsem milovala 1 a 2) tak mě to přijde zhruba na úrovni Stánku s polibky 2 a Všem klukům, které jsem milovala 2. Problém je v tom, že jsou zde jen dvě postavy Sierra a Veronica zbytek je úplně do počtu nebo zbytečný (navíc ta jedna roztleskávačka co tam hraje mě přijde , že hrála snad v každé z zmiňovaných komedií) humorově to taky za nic nestojí a máme zde jen zhruba jednu ani ne dvouminutovou scénu líbání na parkovišti jinak nic. Navíc zápletka nedává ve skutečném životě smysl nejpěknější holka ve škole by měla kluků tři prdele a ne naopak problém nabalit jednoho. Dám 60, ale je to takových mezi 40 a 50. ()

BOURQUE 

všechny recenze uživatele

Stokrát sfilmovaný príbeh, teraz v produkcii Netflixu. Z postáv príbehu herci/herečky zužitkujú len málo a k spomínanému príbehu nedokážu dodať ten potrebný plus. Napriek negatívnej kritiky z mojej strany sa jedná o jeden mierne lepších Netflixových filmov, ktorých som v poslednom čase videl. Osobné hodnotenie: 67% (**) ()

Reklama

chrispe 

všechny recenze uživatele

SPOILERY!!! Film se mi trefil do nálady a dokonce ve mně dokázal vzbudit emoce. Čekala jsem mnohem větší klišé a byla vážně překvapena zbrklostí hlavní postavy. No vlastně se zachovala asi jako většina puberťáků, ale podle toho, jak se prezentovala celý film předtím, jsem měla prostě za to, že to má v té makovičce srovnaný trochu líp. Konec... hele já jí to fakt nepřála po tom všem :D a myslím, že se k tomu filmu ani ta ve finále uspěchaná a jako kouzelným proutkem vyřešená pohádka nehodila. Co se mi líbilo byl výběr herečky v hlavní roli, protože to není prostě jen hezká holka, která to o sobě vlastně neví, postava Veroniky, no a samozřejmě Dan - přítel, kterýho by měl mít každý, ()

Johnny.ARN 

všechny recenze uživatele

Treba uznať, že Netflix trochu povýšil tie prvoplánové, stredoškolské, teen výplachy. Toto malo príbeh, trochu to išlo aj do hĺbky a hlavne to prinieslo nejaké posolstvo a vývoj aspoň hlavnej postavy. Zaujímavé je aj to, ako sa Netflix snaží svojou produkciou zasiahnúť čo najväčší počet divákov. Neni to úplny top, ale človek si aspoň nešklbe kotlety. 2 z 5 ()

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Keď si idete pozrieť film a nejdete na horor, tak dúfate, že tam budú aspoň herci, na ktorých sa dá pozrieť. A na Kristine Forseth sa chlapi a chlapci môžete pozerať celé dni fakt jak na svätý obrázok. Na druhej strane, Shannon Purser nespĺňa minimálnu požiadavku akceptovateľnej ľudskej podoby. S okuliarmi vyzerá ako dôchodkyňa, a to má len 21 rokov. Bez okuliarov by sa zas hodila skôr do filmu Voda pre slony, kde by hrala toho slona. Film má byť práve obranou takýchto nepodarkov, vraj za to nemôžu. A vo vnútri to môžu byť dobrí a inteligentní ľudia. To je pravda, s tým súhlasím a tento snímok to aj miestami pekne ukazuje. Avšak nezabúdajme, že vo vzťahu ide aj o príťažlivosť. Posudzovať dušu podľa výzoru nemôžeme, ale sexuálne funkcie neoklamete, hoci tu sa to protagonistovi zázrakom podarilo. A ako Ricky Gervais hovorí, nehovor mi, že ty za to nemôžeš, že máš nadváhu 150 kg. Pretože základný biologický princíp príjmu a výdaja energie neoklameš. ()

Galerie (4)

Zajímavosti (4)

  • Natáčelo se v Los Angeles (Kalifornie, USA). (griph)
  • Cochise Zornoza, který hrál Jameyho hluchého bratra, je skutečně hluchý. (Royaldell)

Reklama

Reklama